На море в Гърция 2021 - III

• 55 842
  • 804
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • Варна
  съответни и цените са по-високи.

Моля конкретни цени Simple Smile

# 347
Как по-точно ще поставят под карантина някой, за когото не знаят, че минава границата изобщо. Joy Те не погледнаха паспортите, колко са, на кого са, ни-що. Може да е останало детето в Гърция с някоя баба, може всичко.

# 348
  • Пловдив
Здравейте, ще почиваме в Керамоти тази година. Иска ми се да се разходим до Тасос за един ден, какво смятате за постижимо да се разгледа?

# 349
А между Скала Марион и Скала Сотирос на Тасос, кое бихте избрали като селце за разходки и плаж?
Въобще кое Ви е любимото местенце на Тасос?
Също някой бил в Кинира, изглежда миниатюрно и с не хубав плаж, но пък точно там видях страхотна вила с голям сенчест двор, идеален за детето да играе... Та мнения от първа ръка, е са супер, защото от толкова гледане на снимки в нета, вече се обърках.
Кинира е любимото ми на Тасос. Близкият плаж не е хубав и става за бързо топване, но на 3 мин. с кола е  Парадайз, който е разкошен. Същото важи и за Астрис - тихо селце, посредствен плаж, но друг разкошен в близост (Псили амос).
А в самото село Кинира, има ли къде да се разходим вечер?
Параход супер инфо даваш. За останалите две села, какво ти е мнението?

# 350
Илинден е отворен от днес. Работи денонощно.
Маказа - денонощно.

Извинявай Звънче, може ли официален сайт или от къде е тази информация, предстои ни пътуване утре, и ако Илинден е отворен, ще е просто чудесно, но преди малко звънях на пункта и не ми вдигнаха.

Благодаря!

# 351
Не може да се каже, че има къде да се разходите в Кинира Stuck Out Tongue
Три таверни, плаж, един магазин на главния път. И толкова.
От споменатите сме били и в Скала Сотирас, преди много години. То също е мъничко, но видях, че са застроили доста напоследък и може и да се е разраснало. Плажът е малък.
В Скала Марион сме били само на разходка и таверна.  То може да се каже, че е най-оживено (но лично на мен не ми харесва най-много). За него има пост от друга потребителка 1-2 стр. по-назад.
По-горе са писали с предложение за хотел в Скала Потамия, това е мястото, където отсядат повечето българи, ако се търси по-оживена атмосфера и почивка на едно място, без да е необходимо придвижване с кола.

# 352
  • София
За разходка до Тасос за мен возенето на ферибота е най-голямата атракция Wink

# 353
  • софия
Маказа - денонощно.
Извинявай Звънче, може ли официален сайт или от къде е тази информация, предстои ни пътуване утре, и ако Илинден е отворен, ще е просто чудесно, но преди малко звънях на пункта и не ми вдигнаха.
Благодаря!
обнародван ФЕК В'2787/1.07.2021
Скрит текст:

Източник: групата "ГКПП Кулата - Промахонас / Kulata - Promachonas / Κούλατα - Προμαχώνας"

# 354
  • София
Маказа - денонощно.

Благодаря!
Ето и от Гранична полиция https://www.mvr.bg/gdgp/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0% … D0%BA%D0%BF%D0%BF

# 355
  • София
Ох супер е, ДойранИ го отвориха, ние от там ще минем и на отиване и на връщане.

Относно коментарите за минаване без РЗИ проверки, имайте предвид че това е моментна обстановка, нещата от опит от миналата година се променят от днес за утре, скачат бройки в едната или другата страна и нещата се затягат, та да не се лежи на тази кълка, мое лично мнение

# 356
  • София
Мхммм...
Много тъпо. Довечера пътуваме, но съм отбелязала Кулата и вече не мога да го променя на Илинден Sad

# 357
Звънче, Йованка. Много благодаря! Буквално до 9 днес сайта на МВНР не беше обновен.
Приятно лято на всички!

# 358
  • София
Да се похваля с новата придобивка Hug

# 359
  • София
И мен ме сърбят ръцете да я почна сега, но геройски ще се опитам да издържа до септември, ще си я чета на плажа ❤️

Надявам се с тази гледка като начало 😜

Общи условия

Активация на акаунт