На море в Гърция 2021 - III

• 55 366
  • 804
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Няма как да не се съглася с горното мнение. Фаласарна е чудесен плаж за всеки ден, но в него няма нищо уникално, освен може би залеза.
Фаласарна

Елафониси е много красива лагуна и тълпите не са случайни. За мен розовият пясък е най-наситен там.

# 571
  • Пловдив
Имам въпрос с попълването на формуляра. Вкарвам себе си,съпругът,но как да вкарам детето? Все пак то е част от семейството ,а директно излиза  да впиша други хора с които пътувам но не са членове на семейството.

# 572
  • No Line On The Horizon
Аз го запазих и после редактирах.

# 573
  • София
Имам въпрос с попълването на формуляра. Вкарвам себе си,съпругът,но как да вкарам детето? Все пак то е част от семейството ,а директно излиза  да впиша други хора с които пътувам но не са членове на семейството.
Трябва още като ви излезе бутонът Add Family Member да го натиснете 2 пъти за двама и после да попълвате.

# 574
  • София
Здравейте,
някой знае ли, дали антигенния тест с който ще преминем границата ще важи и за фериботите до Закинтос или там трябва да се прави нов?

# 575
  • софия
Ако е в рамките на 48 ч. важи.

# 576
За Крит да коментирам постовете по-нагоре: Различни сме хората и са ни различни възприятията. Елафониси е нещо, което не се вижда всеки ден, това е уникален плаж. А Фаласарна е малко тип градски плаж, да не кажа, че се чувствах все едно съм на Градина - вълни, широк залив, и само в крайчеца малко розов пясък. Няма как да кажете, че е повече от Елафониси....
Никой и не твърди подобно нещо, двата плажа нямат нищо общо. Идеше реч къде е най-розово розовото. Фаласарна си е баш тип градски плаж.

# 577
Здравейте! Планираме почивка на о. Крит след средата на август. Тези, които вече са посетили острова през тази година, могат ли да споделят как са цените в момента? Тук визирам заведения, гориво и т.н. Ако имате и препоръки за фирма за изгодна кола под наем, са повече от добре дошли Simple Smile

Благодаря предварително и весело лято Simple Smile

# 578

Устието на река Ахерон при Амудиа, под Парга. Здравей прекрасно гръцко море!
Минахме границата малко след полунощ, две коли само бяхме. Погледнаха набързо документите и ни пожелаха приятна почивка. На една масичка отстрани скучаеха двама проверяващи за Ковид.

# 579
  • някъде ... тук ...
Дамухари от мен:

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 19:01 от ЕлиТ

# 580
От мен Хриси акти, Евия

# 581
Трябва още като ви излезе бутонът Add Family Member да го натиснете 2 пъти за двама и после да попълвате.

Не пречи и след като е попълнено за един член на семейството - пак да се натисне отгоре бутона и ще се появят полета за още един и така колкото е необходимо. Просто ние сме свикнали за нови полета бутона да е след написаното, а той си е в началото и трябва да се върне нагоре човек на страницата.

# 582
Цените на Крит ми се виждат много добре, сравнено с предходни години, нали няма ДДС на островите.
Пък може и някакво понижение да има, знам ли.
На плажа днес примерно: еспресо, геврек, вода -2.70 евро. Два сладоледа и кафе -5.00 евро.
В селото където сме таверите имат много приемливи цени също.
Е, в хубавите ресторанти в Ханя е по-скъпо, но напълно очаквано.

# 583
На Крит, особено извън най-туристическите места, цените са си много по-ниски от другаде в Гърция.

# 584
Хубави плажове за малко аматьорска сватбена фотосесия някъде около Парга, може ли да ме ориентирате? Нещо по диво, за да няма нали много хора или пък нещо друго, което става за снимки 😁
Благодаряя

Виж плаж Спартила на север до църквата в скалите.Аз на моята девойка и подарих годежния пръстен на Лихнос по изгрев слънце като и направих писмо в бутилка в морето.

Къде точно е плаж Спартила, не мога да се ориентирам. Все още търсим такова място, дори да е на км от Парга..

Общи условия

Активация на акаунт