На море в Гърция 2021 - III

• 55 471
  • 804
  •   1
Отговори
# 180
Не пускат по-рано от 14 дни. Връщат.

Есме, пускай снимки, моля те!

# 181
Моля за помощ:
Тръгнах да полълвам PLF формуляра, но освен основния човек ми дава опция само за още един член на домакинството и един не член на домакинството. Как да напиша мен, съпруга ми и двете деца? Дали не трябва да попълня 2бр.?!
Отварям линка от първа страница.

# 182
Преди да попълниш данните на първия член от семейството, има бутон add family member или нещо подобно и го избираш два пъти, за да ти даде още полета и за децата, и аз го бях пропуснала.

# 183
Моите наблюдения за последните дни от групата за Кулата са, че има опашки от рано сутрин до към 9-10ч и след това трафика се облекчава.
Днес минахме през Кулата. Чакахме от 13 до 14. Двама,  не едно домакинство. Без маски. Не ни гледаха qr  код, не ни тестваха.

# 184
Преди да попълниш данните на първия член от семейството, има бутон add family member или нещо подобно и го избираш два пъти, за да ти даде още полета и за децата, и аз го бях пропуснала.
Благодаря!

# 185
Аз пак да попитам какво разбират под "едно домакинство"? Документално (по лична карта) или реално?

# 186
  • No Line On The Horizon
Моля за помощ:
Тръгнах да полълвам PLF формуляра, но освен основния човек ми дава опция само за още един член на домакинството и един не член на домакинството. Как да напиша мен, съпруга ми и двете деца? Дали не трябва да попълня 2бр.?!
Отварям линка от първа страница.

Аз също не видях откъде да ги добавя първоначално и след това редактирах и добавих децата.

# 187
Аз пак да попитам какво разбират под "едно домакинство"? Документално (по лична карта) или реално?
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0% … D1%82%D0%B2%D0%BE

# 188
Има ли някое готино селце за разходка на Касандра, освен Афитос? Не е задължително да е на крайбрежието.

# 189
  • Варна
Здравейте, виждам, че тук сте ниво про за гръцките плажове Simple Smile Но все пак да ви попитам за нашата почивка, тя ще бъде на една вила в Ния Ираклица. Аз винаги чета много за там, където отивам, ноо ще ми бъде приятно, ако някои сподели лични впечатления, съвети. Зная, че има сега билети от София, но от Варна ми се вижда малко сложно, затова избрахме пак да пътуваме с кола до по-близко място.Благодаря предварително.

# 190
Идвам с въпрос за рент а кар на Крит?
Разбира се,ще го ползваме от летището в Ханя.Препоръчайте изпитана компания моля.

# 191
  • София
Ние ползвахме https://www.cretarent.gr/.

# 192
  • София
Идвам с въпрос за рент а кар на Крит?
Разбира се,ще го ползваме от летището в Ханя.Препоръчайте изпитана компания моля.
Вижте дали билетът за самолет не предлага намаление за рент-а-кар

# 193
  • Sofia
Здравейте, на някой случило ли се е да пътува със сертификат за ваксина преди да е изтекъл срока от 14 дни и успял ли е?

Да, пътувахме на 13, ваксината сложена на 1-ви. Митничарят го повдига на въпрос "Only 12 days...". Умишлено само аз отидох на гишето, а не мъжа ми. Казах, че съм го преболедувала и имам антитела и метна да продължим.

# 194
Може ли да ми препоръчате място сравнително близо до Кулата с хубав плаж (пясък) и плитко, по възможност спокойно море, подоходящ и за деца. Да не е много пренаселено. И да няма морски таралежи.
Ако имате и препоръка за хотел или апартхотел с кухненски бокс, така че да може да си готвим ще е супер. За юни става дума.
Ставрос, под 300 км. от София.
През 2019 лятото ходихме 3 пъти.
Има много хотели и квартири, директно на плажа.
Не мога да препоръчам от последните.
Морето е много плитко и плажа е пясъчен, няма таралежи.

Общи условия

Активация на акаунт