На море в Гърция 2021 - III

• 55 532
  • 804
  •   1
Отговори
# 255
Сани да беше 200, но не е!

# 256
  • SF
Аз затова попитах за кой период. Втората половина на октомври има шанс, ако не го затворят заради ковид-мовид и подобни.

# 257
Във Voyage-prive скоро имаше оферта за Порто Каррас, която влизаше в бюджета, но там офертите са ограничен период от време и не знам дали не е изтекла. В Порто каррас е хубаво - самият резорт не съм посещавала, но винарната е супер.

# 258
  • София
Юли визирам като период.

# 259
Здравейте,

Имам няколко конкретни въпроса, ако може да съдействате:

1. Кога трябва да се направи ПЛФ регистрацията, ако пътуването през Кулата ще е на 05.07.21 сутринта?
2. Може ли един човек да направи регистрацията на други хора, да посочи собствен мейл за получаване на QR код, а когато го получи да направи екранна снимка и да я прати на останалите хора и те така да го покажат? Уточнявам, че става дума за хора от няколко коли.
3. Хартиени или на телефон трябва да са QR код и ваксинационен сертификат?
4. Как се процедира ако се предвижда след престой на сушата, директно да се отиде на остров? Това попълва ли се още първоначално или трябва в деня преди местенето отново да се попълни ПЛФ? Уточнявам, че острова е Амуляни. Има ли други изисквания и документи за Амуляни?

Благодаря много.

# 260
Здравейте,

Скрит текст:
1. Кога трябва да се направи ПЛФ регистрацията, ако пътуването през Кулата ще е на 05.07.21 сутринта?
2. Може ли един човек да направи регистрацията на други хора, да посочи собствен мейл за получаване на QR код, а когато го получи да направи екранна снимка и да я прати на останалите хора и те така да го покажат? Уточнявам, че става дума за хора от няколко коли.
4. Как се процедира ако се предвижда след престой на сушата, директно да се отиде на остров? Това попълва ли се още първоначално или трябва в деня преди местенето отново да се попълни ПЛФ? Уточнявам, че острова е Амуляни. Има ли други изисквания и документи за Амуляни?

Благодаря много.

С поздрави от Параход стр.1 пост 1
Wink и  си "Адвокат " - много неподготвен и с въпроси лошо, Адвокате, лошо!

# 261
  • No Line On The Horizon
Здравейте,

Благодаря много.
До 4.7 трябва да попълните plf. За всяка кола отделен, не е нужно да е разпечатан plf-, но ваксинационния сертификат е добре да е разпечатан. Мен ме питаха имам ли акт за раждане на детето, макар че бях с баща й, за да станело по-бързо.
За Амулиани нищо не се изисква.

# 262
Здравейте,

Скрит текст:

Благодаря много.

С поздрави от Параход стр.1 пост 1
Wink и  си "Адвокат " - много неподготвен и с въпроси лошо, Адвокате, лошо!

Точно на конкретните ми въпроси няма отговори в първи пост, а и исках по - прясна информация. Може да подминете поста, като не искате да съдействате, а не да коментирате качествата ми на адвокат, за които нямате представа по начало.

# 263
  • София

Точно на конкретните ми въпроси няма отговори в първи пост, а и исках по - прясна информация. Може да подминете поста, като не искате да съдействате, а не да коментирате качествата ми на адвокат, за които нямате представа по начало.

Напротив, има отговори на всичките ви въпроси.

# 264
На Порто Карас сме били на ол инклузив. Много е хубаво - плаж, пързалки, моренце, но има ужасно много хора. Хотелът е огромен и лудницата е страшна...

# 265
  • София
Здравейте, не намирам на първа страница относно ограниченията които бяха за броя пътници в една кола. Преди до колкото си спомням беше 4, очертаваме се 4 възрастни + две деца на 3г и 6г . На travel.gov.gr не намирам нищо. Ако някой може да ми метне полезен линк ще съм ви много благодарна

# 266
  • София
Здравейте, не намирам на първа страница относно ограниченията които бяха за броя пътници в една кола. Преди до колкото си спомням беше 4, очертаваме се 4 възрастни + две деца на 3г и 6г . На travel.gov.gr не намирам нищо. Ако някой може да ми метне полезен линк ще съм ви много благодарна

По принцип е шофьора + трима възрастни, децата не се броят.
При вашата бройка ще ви трябва по-голяма кола от 5 местна.
Ако става дума за различни семейства, по-добре си пътувайте с две коли.

# 267
  • София
Различни семейства сме, ние с мм, детето, плюс братовчедка ми и нейното дете. Страх я е да кара сама, колата ще ни побере. По-скоро ме интересува дали има някаква наредба която да прочета?

# 268
  • София
Различни семейства сме, ние с мм, детето, плюс братовчедка ми и нейното дете. Страх я е да кара сама, колата ще ни побере. По-скоро ме интересува дали има някаква наредба която да прочета?
В раздел вътрешни мерки https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/greece

# 269
  • София
E значи сте 3 +2, няма проблем да си пътувате

Общи условия

Активация на акаунт