На море в Гърция 2021 - III

• 55 369
  • 804
  •   1
Отговори
# 525
  • Cyprus, Пловдив
Тази година ще почиваме в Парга. На връщане ми се иска да направим междинна нощувка. Препоръчайте ми хубаво градче /селце/ на средата на пътя между Парга и София, с атмосфера. Гледах Мецово, но то е много близо до Парга.
Питане относно плажовете около Парга  - набелязала съм си, освен трите на самия град, Sarakiniko Beach,
Karavostasi Beach, Alonaki Fanariou и Lichnos Beach. Някой хубав плаж да пропускам в района - да е подходящ за шнорхелинг  /дилетантско ниво/, но за предпочитане да има чадъри и шезлонги.
Ако може да препооръчатае  добре таверни  за хапване в Парга  и на плажовете.

С две ръце препоръчвам Мецово и района около Метеора.
Имаше едно чудно ресторантче , в което не сервираха в чинии, а в оризови хартии Simple Smile
[/img]

# 526
Върнахме се от Тасос,бяхме на Голдън бийч в едно хотелче .Много хубаво всичко,храна,ноооо тези румънци просто отврат.Много са,не пазят чистота изобщо,толкова са невъзпитани и арогантни.Много лошо впечатление правят,шумни.
И аз съм на това мнение за Румънците, тъкмо сутринта го обсъждахме това с мъжа ми 😀😀😀
Ние сме в Неа Ираклица. Има малко българи,  малко румънци и много гърци. За мен румънците са най-приятни. Не се натрапват, не съм забелязала да оставят мръсно след себе си... Засякохме и няколко сръбски групи -те са като хали ....

# 527
  • Пловдив
Ние сме в Астрис до потос. Ходим си на плажа на бар Марли в Астрис. Супер спокоен е всяка година.
Псили Амос е много пренаселен по моя вкус, ние търсим по- малки плажове с малко хора.
Препоръчвам село Теологос и таверна Iatrou на 10 км от потос във вътрешността на острова. Невероятно село в традиционен стил, а таверната е с изключително вкусно агнешко и ярешко на чеверме ❤

Иначе споделям мнението - има много румънци, които са неприятни, но няма как...

# 528
  • Варна
Върнахме се от Тасос,бяхме на Голдън бийч в едно хотелче .Много хубаво всичко,храна,ноооо тези румънци просто отврат.Много са,не пазят чистота изобщо,толкова са невъзпитани и арогантни.Много лошо впечатление правят,шумни.
И аз съм на това мнение за Румънците, тъкмо сутринта го обсъждахме това с мъжа ми 😀😀😀
Ние сме в Неа Ираклица. Има малко българи,  малко румънци и много гърци. За мен румънците са най-приятни. Не се натрапват, не съм забелязала да оставят мръсно след себе си... Засякохме и няколко сръбски групи -те са като хали ....
Здравейте, ние също отиваме в Неа Ираклица живот и здраве от 10ти Август. Бихте ли споделили полезна информация от собствен опит за плажове, таверни. Много ви благодаря предварително!

# 529
В момента сме на Керамоти,на връщане близо да границата къде може да отидем на плаж,да видим нещо ново?!Към Маказа да ми препоръчате Фанари,Авдира или нещо друго?

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 11:23 от slan4ize_76

# 530
  • Пловдив
В момента сме на Керамоти,на връщане близо да границата къде може да отидем на плаж,да видим нещо ново?!
по-близо от това? Simple Smile

# 531
В момента сме на Керамоти,на връщане близо да границата къде може да отидем на плаж,да видим нещо ново?!
а и на коя граница, към Кулата или предполагам Маказа сте минали? Wink

# 532
  • Пловдив
а и на коя граница, към Кулата или предполагам Маказа сте минали? Wink
да, аз го свързах с Маказа и затова Simple Smile

# 533
Да,отивайки към Маказа,да пробваме и  друг плаж:blush:

# 534
  • Пловдив
 Smile

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 14:55 от mystic woman

# 535
Дами, бъдещата снаха, която е с различен адрес по лична карта от този на семейството, данните й като член на семейството ли би трябвало да  попълвам или не във формуляра за локализиране на пътници (PLF)? Живеем заедно! Дали бих могла да попълня реалния адрес, на който живее в момента? Така всички ще сме с еднакъв адрес! Всъщност дали изобщо би имало някакво значение, ако сега заяви настоящ адрес на адреса на семейството и по този начин фигурира в системата? Благодаря!

# 536
  • София
В коя система? Гърците нямат достъп до нашето ЕСГРАОН, че да проверяват кой къде живее.
Пишете я като нечлен семейство и пътувайте с маски, за да ви е мирна главата.

# 537
  • София
Дами, бъдещата снаха, която е с различен адрес по лична карта от този на семейството, данните й като член на семейството ли би трябвало да  попълвам или не във формуляра за локализиране на пътници (PLF)? Живеем заедно! Дали бих могла да попълня реалния адрес, на който живее в момента? Така всички ще сме с еднакъв адрес! Всъщност дали изобщо би имало някакво значение, ако сега заяви настоящ адрес на адреса на семейството и по този начин фигурира в системата? Благодаря!
С моят приятел по лк сме на различни адреси и живеем заедно на трети адрес. Попълних данните по лк и него го добавих не като член на семейството. На границата бяхме с маски.

# 538
В коя система? Гърците нямат достъп до нашето ЕСГРАОН, че да проверяват кой къде живее.
Пишете я като нечлен семейство и пътувайте с маски, за да ви е мирна главата.
Благодаря за отговора! Пак няма да ми е мирна, защото сме 4 пълнолетни лица и 1 непълнолетно лице. Реално сме едно семейство, едно домакинство. Харесвам Гърция, но като че ли вече започнах да съжалявам за резервацията си, която всъщност е от  миналата година.

# 539
  • София
Влизате в разрешеното - шофьор и трима възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт