Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 045
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Спомням си, че вървеше добре, но края беше глупав с това да изненадат кой е бил убиеца.

# 631
  • Бургас
Довърших си Мер. Имаше неочакван край, интересен, обаче и доста неща ме озадачиха. В крайна сметка се оказа, че има доста ненужни персонажи и side stories, които с нищо не допринасят за историята.
Скрит текст:
Писателят и Шивон бяха абсолютно безмислени. Историята с отвлечените момичета какво общо имаше? Само пълнеж, половин сериал ни занимаваха с нея.. И какво стана с фалшивия баща на на DJ? Уж се заплиташе някаква история там, крадяха дневници, той се оказа, че няма няма алиби в нощта на убийството, викам си тук стана интересно, обаче - отново нищо. Интересна история, но според мен не беше развита по най-добрия начин.

Е то не може освен убиеца да няма никакви други персонажи. Нали трябва да има различни герои, в различен момент да се насочва вниманиято към един или друг. Иначе няма да има материал за 6 епизода, още в първия епизод ще го намерят. Според мен историята с отвлечените момичета си беше много добре вмъкната, тъй като
Скрит текст:
даваше грешен уклон през цялото време, че търсят сериен убиец.

# 632
Е да, по принцип колкото повече персонажи, толкова по-интересно, но аз имах очаквания, че повече ще навържат нещата едно с друго, някои истории просто останаха да си висят във въздуха.
Скрит текст:
Историята с отвличанията явно беше за отвличане на вниманието, но все си мислех, че отново ще се окаже, че има някаква връзка с основния сюжет (например като историята с дякона), пък то се оказа, че няма абсолютно нищо общо.

# 633
  • Mediterraneo
Корейския го гледам с испанско аудио, иначе ми е абсурд да издържа и половин серия. Може и да се губи емоцията, ама не понасям звученето на езика в оригинал. Децата само мрънкат, че озвучаването на испански е брутално зле, те винаги гледат с оригинално аудио и испански субтитри.

# 634
Аз съм така с Фауда - английското аудио е под всякаква критика, но няма как без него, че иначе с тоя арабски и 2 секунди няма да го издържа.

Не дадох шанс на Squid Games - ММ го изгледа, каза че доста му е допаднал, но аз не съм фен на азиатското кино и не се поблазних.

# 635
  • София
E, вие искате да откриете убиеца от втората серия 😂 Нормално е - в полицията пристигат различни сведения, градят различни хипотези, следват задънени улици…
Писателят, майката, снахата, дъщерята дават информация за живота и характера на гл. героиня 😉
Филмът е бижу! А Кейт - брилянтна! / Както си пиеше бира от бутилката, направо й повярвах, че е полицайка в затънтена провинция 😉/

# 636
https://www.imdb.com/title/tt8385496/ "Surviving R. Kelly"- някой гледал ли е поредицата на Нетфликс?
Не можах да я намеря по бг торентите, а предизвика любопитството ми, след като чух новините, че е осъден.

# 637
# 638
Изгледах две мини сериалчета. Като първият беше I Know This Much is True. За него не мога да кажа нищо хубаво. Щом две седмици се мъчих да го гледам. Като горе долу започна добре и с всеки следващ епизод ставаше все по-безинтересен. След това изгледах и The White Lotus с големи надежди. Малко повече ми хареса от първият сериал. Тъй като поддържаше интереса ми. Но все пак, не е кой знае какво. Дори беше леко изнервящ. Това постоянно чакане нещо да се случи. И накрая... Но пък иначе беше много красив и цветен. И актьорите ми бяха интересни. Сега мисля да изгледам последният сезон на Sex Education. Приятели ми казаха, че бил доста интересен. Но да видим.

# 639
В Замунда са качени първите два епизода на 15-ти сезон на Мистериите на Мърдок. Пуснах си първия. Усеща се все едно съм натиснала нещо на пауза и след половин година съм решила да го догледам. 14-ти сезон свърши нелепо недовършено (чак помислих, че са спрели сериала) - сега продължават точно откъдето са спрели и изглежда изключително странно.

Качен е и пъри епизод на новия фантастичен сериал La Brea, ще видя дали ще ми хареса.

# 640
  • Бургас
Заради пандемията не са могли да си довършат. В една от новините пише, че заради пандемията 14 сезон е бил само от 11 епизода от планувани 24.

# 641
А, ясно Simple Smile Значи това е по-скоро втората половина от сезона, а не 15-ти сезон.

# 642
  • Бургас
Хубав ли е Криминалните случаи на Мърдок? Струва ли си да го почвам?

# 643
Лек криминален сериал. Действието се развива през 19-ти век - появяват се известни личности като Тесла, Худини, Артър Конан Дойл и т.н.
В по-новите сезони има либерални елементи, но не потресаващо много (търпи се).
В началото случаите като че бяха по-интересни, напоследък става някак водевилен и се надявам скоро да му измислят финал.

# 644
  • Бургас
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт