Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 047
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Сцени от един семеен живот се очертава като много качествен минисериал. Изгледах двата епизода, излъчени досега и съм впечатлена от дълбочината. Джесика Частейн е голяма!

# 616
Започнах Superstore по Нетфликс с Америка Ферера, автор е един от сценаристите на The Office и това е доста подобно, просто по-модерна версия и не са в офис, ами в супермаркет. Има готини образи и приятен хумор. Става за разпускане

# 617
Последно изгледах Clickbait. Приятно съм изненадана от самият подход на представяне на сериите и сюжета. Също така края беше неочакван, няма как да го предвидиш, което винаги е плюс.

Съвсем случайно попаднах на Squid Game. По принцип не гледам корейски сериали, защото повечето са ми твърде сладникави, а и да си призная ми е трудно да различавам героите.(да, всички ми изглеждат еднакви 😅)  Реших да му дам шанс, вече съм на трета серия и определено ми харесва. Истина е, че е хорър и си има малко кървища, така че не е за всеки.

# 618
  • София
От четвъртък, 30.09 по Фокс ще започнат да дават ''Закрилникът'' (по филма с Дензъл) с Куин Латифа.

# 619
Много го хвалят Squid game-a. И аз не гледам корейски, но го намерих с турски дублаж и може да го видя.😀

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 17:24 от Кики_

# 620
  • Mediterraneo
Изумително ме грабнаха Игрите мен. Дъщерите ми гледат много корейски сериали и в началото бях много скептична. КАто се изключи слабата игра на един- двама от актьорите, сериалът е много зарибяващ. Останаха ми 2 серии.

# 621
И аз го започнах,малко ми тръгна глуповато в първите минути,а и интонацията на езика,както и самия език са ми дразнещи,та не очаквах и една серия да изгледам,но заради добрите отзиви реших да му дам шанс,е,ще изгледам и следващата:))…заради езика не давам шанс на азиатското кино,което не е честно от моя страна,ще взема да прочета в съответната тема кои са топ азиатските сериали👍

# 622
Абе и аз се пробвах заради добрите отзиви за корейското кино, ами- не мога и това е. Няма я емоцията. С интонация и език не предават същата емоция, както други филми. Имам чувство, че ми се карат. Не мога да се зарибя.
С испанския също ми е трудно, но една идея по мога да гледам. Там бързото говорене ме побърква Smiley
(Приятелка българка, както си говорим спокойно и като започне да говори на мъжа си (испанец) като стрела... и направо ми скача кръвното Satisfied)

# 623
Гледам Мер. Интересен е, но доста ми е бавен. Не мога да изгледам епизод без да  паузирам да си свърша нещо вкъщи Grinning Предполагам, че накрая писателят ще две окаже убиеца, че иначе не виждам защо изобщо го има в сериала Grinning

# 624
  • DE
Отдавна гледам азиатско, никога не ми е пречил езика какъвто и да е, започнах с корейско и после продължих с цялата палитра, тайванско, японско, китайско, като имам проблем само с тайландския. Тай лакорните(така се наричат техните сериали) ги гледам с намален на минимум звук Grin но имат доста добри та да не гледам заради езика. Вече почти не гледам корейско заради отвратителните женски образи които показват. Не, че ги няма и при другите, но тия направо си мразят жените Rolling Eyes
Често актьорската игра е това което ме задържа пред екрана и разбира се красотата която има в източните сериали. Актьори, декори, костюми...

# 625
Аз гледам в Нетфликс с английско аудио. Не е оригинално и малко дразни Simple Smile , но иначе съвсем не става. Повече ме дразни като не разбирам езика

# 626
Пуснах Squid game, но нещо не ме кефи и няма да го продължа. Подсети ме за The most dangerous game с Лиам Хемсуърт и Кристоф Валц. Той ще има втори сезон, но с друг главен.🙂

# 627
  • Вестерос
Вещерът е подновен за трети сезон.

# 628
Започнах Clickbait аз. Много е клише това всяка отделна серия да се концентрира върху света на отделен персонаж. Зоуи Казан ми е неприятна, а актьорската й игра е пълна 0, пък нека е внучка на Елиа Казан...Ще го доизбитам някак, но се усеща, че е евтина продукция .

# 629
Довърших си Мер. Имаше неочакван край, интересен, обаче и доста неща ме озадачиха. В крайна сметка се оказа, че има доста ненужни персонажи и side stories, които с нищо не допринасят за историята.
Скрит текст:
Писателят и Шивон бяха абсолютно безмислени. Историята с отвлечените момичета какво общо имаше? Само пълнеж, половин сериал ни занимаваха с нея.. И какво стана с фалшивия баща на на DJ? Уж се заплиташе някаква история там, крадяха дневници, той се оказа, че няма няма алиби в нощта на убийството, викам си тук стана интересно, обаче - отново нищо. Интересна история, но според мен не беше развита по най-добрия начин.

Общи условия

Активация на акаунт