Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 45 026
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Аз съм заглеждала епизоди по тв. Не помня канала по който дават всеки ден по няколко серии, но бях останала с впечатление, че всяка серия е за себе си.
На мен ми идва твърде ретро.

# 646
Не са отделни сериите. Случаите са различни, но взаимоотношенията между персонажите се развиват много с времето и често заемат цели епизоди.
Джордж май ще си остане нещастен в любовта до края Sad

По Епик драма го даваха много често, мисля че е излъчван и по друг канал.

# 647
  • София
От този петък по AXN е премиерата на сезон 4 на ''Добрият Доктор''
Ще излъчват по 2 епизода всеки петък.
https://www.imdb.com/title/tt6470478/

Simple Smile

# 648
Ако някой още се чуди къде да гледа втори сезон на Why Women Kill, на 12.10 почва по Fox Life.

Ако някой се сдобие с инфо дали ще пуснат по някоя тв последния сезон на The Bold Type, да свирка Simple Smile

# 649
  • Вестерос
Нови сериали

La Brea

Our kind of people

ПОДНОВЕНИ

Law & Order за 21 сезон
The Mysterious Benedict Society
Sex/Life

# 650
Изгледах The Chestnut Man и се е получил добре с изключение на епизод 5, където гласът зад кадър е изнервящ.
Чела съм и книгата Кестеновия човек, сигурно за всички ще е интересно да видят и сериала.

# 651
Аня,планувах го за уикенда “кестеновото човече”  Simple Smile,сега съм на корейските игри и вече мога да спра да мрънкам за какво плащам Нетфликс,появиха се няколко добри попадения,за първи път гледам корейски сериал и толкова ми харесва,че нито езикът,нито интонацията ме дразнят😀.

# 652
Calabria,
Заради теб ще дам шанс на Squid Game, бях решила да го подмина.

# 653
  • UK
За мен Squid games започна обещаващо, но последните два три епизода ги гледам с досада. Днес ще гледаме последния и дано поне той да е малко по интересен.

Изгледах трети сезон на Sex education, не е като първите два, но Джулиан Андерсън е страхотна.

# 654
Писах и другаде, но ще споделя и тук - La Brea не става. Като качество е на нивото на Зоо, ако го помните (не триста, а зоо). Колебаех се дали да продължа да го гледам, но май няма да го направя.

Вместо това може да изгледам този корейския, който коментирате. Видях днес, че бил на път да се превърне в най-гледания сериал на Нетфликс, а това си е нещо.

# 655
  • addicted
Не знам дали е споменавано, за мен беше голяма изненада, приятна при това: Yellowstone ще има spinoff, каста е чудеееесен, дори и само Сам Елиът ми беше достатъчен Simple Smile
Казва се Y: 1883, има само тийзър засега, но скоро трябва да има и още, излиза преди Коледа:

https://www.imdb.com/video/vi4081107225?playlistId=tt13991232&ref_=tt_ov_vi

Follows the Dutton family on a journey west through the Great Plains toward the last bastion of untamed America.

# 656
Явно уцели някакъв момент тоя Squid games, щото не е чак нещо особено. Аз споделих няколко пъти, че Alice in Borderland повече ми допадна, без да е уау също. Доста сходни са.

# 657
Както се говореше зa La casa de papel, така се говори (почти) за Squid game. Уж нещо различно ама не за всеки. 😉

# 658
  • Mediterraneo
За мен нямат база за сравнение никаква. Не вярвам Игрите да надмине Касата по какъвто и да е показател.

# 659
Не ги сравнявам, казвам, че се говори за тях и се препоръчват, но не на всеки му харесват.

Общи условия

Активация на акаунт