Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 31

• 44 981
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
И двата са доста кървави и с някакви обрати. Стават за разпускане.
Пробвах няколко ( бози) и накрая се спрях на друг корейски, упорито предлаган от Нетфликс Sysiphus

# 661
Преборих четири епизода от Squid Game и се отказвам. Не издържам да гледам толкова грозни хора, комична актьорска игра и въобще… не намирам смисъл в тази уж зрелищна продукция.
Не мога да си обясня високия рейтинг на сериала.
Най-вероятно нещо изумително се случва след 4-ти епизод, но ще го пропусна.
Искрено моля някой в скрит текст да преразкаже и да сподели кое му е харесало в това шоу.

# 662
Игрите на живот и смърт😀
Нетфликс са пуснали днес Maid. Главната била дъщеря на Анди Макдауъл.🙂 Мисля да го погледна, струва ми се, че може да ми хареса.

# 663
  • Вестерос
Почнал е 18-ти сезон на Анатомиятa

И втори сезон на Big Sky

# 664
  • Berlin
Maid и на мен ще ми е интересен, тя и Анди Макдауъл е там. Simple Smile
За Кестеновия човек - ако не си чел книгата, ясни ли са нещата? В смисъл дали няма да са по-ясни, ако си я чел, или е достатъчно детайлен?

# 665
abs,
Сериалът е направен много интелигентно. Въздействащ, премерен, реалистичен.
Ако можех да избирам, щеше да е добре да не бях чела книгата.

# 666
Аня,съжалявам,че не ти е допаднал Squid game,наистина е брутален,в 6 -та серия обаче ме трогна до сълзи….успоредно съм на Белия лотос,който ми харесва..с една дума уикенда ще е забавен.

# 667
  • Бургас
Аз тази седмица съм на Мис Марпъл. Не бях го гледала до сега. Намерих го с БГ аудио. Английска кънтри идилия от началото на 20ти век - точно каквото харесвам.

# 668
Те са три версии, мисля. По Епик драма скоро даваха любимата ми, дублирана на български. Мисля, че актрисата се казва Джералдин Макюън (харесвам я повече от другите две).

# 669
  • Бургас
Да, да, точно нея. От Епик драма, качили са я във filmisub.
А най ме е яд, че на моя кабелен оператор (Виваком) всякакви малоумни канали могат са се превъртат назад, само Епик Драма не. Rage

# 670
Мисля вече да почвам Scenes from a marriage, другия понеделник е последната серия, тамън цяла седмица да го влача.😀
Ако беше с дублаж щях да го изгледам набързо ама така ги гледам бавно.

# 671
  • Germany
Много ми хареса Gone for Good. Изгледах петте серии на един дъх. Отново блестяща екранизация по роман на Харлан Коубън. Стилово доста си приличат с Ел иноченте, но тук историята е друга, а действието се развива в Ница, едно от любимите ми места във Франция. За почитателите на заплетените криминални сериали, с напластяване на историята в различни времеви интервали, горещо препоръчвам.

# 672
Ель иносенте😉

# 673
  • Вестерос
На мен много ми хареса началото на втори сезон на Big sky

# 674
  • Sofia
Започнах "The Chestnut Man ", изгледах 2 епизода . За сега е мрачен и подтискащ, но също и зарибяващ ...

Общи условия

Активация на акаунт