Гобленарски раздумки - 147

• 56 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Зори, отново си сътворила красота! Вярвам, че все някога ще му дойде времето на някоя стена. Ще бъде грях божи да криеш нещо толкова красиво в шкафа!

# 121
Гобленчето е чудесно .Двете са много добре съчетани. И аз нямам много място ,но си ги рамкирам и ги сменям по стените според настроението.

# 122
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте, Банда! Аз цял ден живея в четвъртък и понеже свалих и снимах, ще се отчета Grinning

Преди ( от 10.06.21г.):

И днес:

Бавно действам аз. Първо - едва открадвам временце за някой бод, после - много задачки... Накрая... Ей това е мойта работа Joy

Зори пак си направила ювелирно произведение! Страхотна си! Kissing Heart

Топли поздрави на всички работни ръчички в темата и много, много усмивки от мен! Hug

# 123
  • Бургас
Зори пак ни отвя с тази красота! Мнго сполучливо си сляла и двете гобленчета, много нежно! Красотичка!:heartpulse: Ама то и ти си едно такова захаросано сладурче!:innocent:
Цветенце бавничко върви твоята фея, много ли е трудна на хаед беше нали? Но си упорита и се получава добре! Kiss

# 124
Да се включа и аз този четвъртък, започнах предпоследната къща и в ляво вече се вижда края на панамата. Малък етап е, но да пусна да се стимулирам сама.

Зори чудесни са и аз им се каня някога.
Цветенце поздравления за търпението.

# 125
Ох,как ми харесва това селце! Но няма да имам време в този живот.

# 126
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
ДобрУтро! Hug

Пипи, да, на ХАЕД е това чудовище. Вчера като си загледах даже видях, че двете страни на огледалото - тази сивата маса - не са симетрично еднакви. Направо си е лека ужасия...
Но аз, както вие мили гобленарки, много добре знаете, съм упорита ГАД и го боря.
Преди, като работех 2 на 2, някак повече време ми оставаше..
Сега съм на редовно работно време - 7:30-16:00 и просто нямам такова в светлата част на деня през седмицата. А вечер, тая панама 25ти каунт и 90 цвята просто е непосилно...
Аз си знаех и съм подготвена психически, че скоро (близките 5-10 години) друга бродерия няма да хвана, но пък много ми харесва и съм щастлива, че се получава. Доста ме беше страх дали ще мога да шия такова чудо... До края на годината ще е хубаво да преполовя поне и другият ред. Да видим глава има ли тая Фея, няма ли Hug

Усмихнат ден! Kissing Heart

# 127
И аз с парче облак, започва вече да се вижда край
Скрит текст:

# 128
  • sof
да се представя и аз, хем е четвъртък, изв намачкания вид, ама го нося с мен и действам локално с един гергеф, то за това и тооолкова бавно напредвам, ама доста път ми се отвори:

Много впечатлявате, Цвете е опряла отсрещния край, Зори направо ме зашемети, чудя се кое ще е следващото, а семплера е върхЪт! А Селцетоооо, подвиг!!!! Трамваят е удоволствие, и колко интересно е когато бяха паралелни, и сега отново ми радва много окото, сюжетът е толкова свежарски! А свободната бродерия в гергеф е суперидейна, голямо браво!

# 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
къде си, динков4е?
да си направим срещица?

# 130
Здравейте момичета. Прекрасни  неща отново.
Аз съм на българска земя.
Скрит текст:
Изключително горещо ни е. 20 градуса разлика има между двете държави в момента. Наоколо няколко дни гори гора . Уж загасиха вчера, но сега отново се вижда. Даваха по новините.
От понеделник се гласи да направим няколко дни екскурзия около Велинград и Добринище. Ако има някой от Пловдив или региона ще се радвам да сподели какъв транспорт има между Пловдив и Велинград. 
И не на последно място. Напълних си куфара с нещица. Вчера взехме лен, а днес си взех доставка от еконт.
Скрит текст:

# 131
  • Карлово

Не мога да не се похваля. Най-после в рамка!
Скрит текст:
За нещастие майстора пострада преди 2 месеца и претърпя операция на крака. Дано се възстанови бързо и напълно , за да твори красота!

# 132
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
рамката е вълшебна. Simple Smile съвсем като за икона.

в селското магазинче видях 'диамантен" гоблен на богородица с младенеца.
бързо да си признаете кой е подарявал наскоро такъв. Simple Smile

# 133
Страхотна рамка, браво на майстора!

# 134
Здравейте, аз съм начинаеща. Досега съм шила малки, не много сложни гобленчета 1:1, които идват комплектовани с конците и схемата. Сега обаче искам да ми направят схема по снимка, виждам, че в интернет се предлагат такива услуги. Но виждам, че се изисква информация като колко да е голям гоблена, с колко цвята, панама, а нямам представа как да задам тези параметри. Колко е голям мога да кажа само колко на колко см си го представям финално, но нямам представа от видове панами, каунтове и т.н. Също и как да кажа колко цвята да има, това не се ли изчислява на база снимката и тя да покаже от колко цвята има нужда? Моля някой ако си е поръчвал схема по снимка да удари едно рамо с малко разяснения за начинаещи какво се изисква обикновено при такава поръчка и как да се ориентирам какво да дам като параметри.

Общи условия

Активация на акаунт