Гобленарски раздумки - 147

• 56 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ооооо, още едно хаедче. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

а със спящата красавица и зайчето какво стана?
и една зелена фея имаше...

отчитайте се.Simple Smile

# 211
Аз започнах да плета коледни ботушчета.
[/img]

# 212
Аз започнах да плета коледни ботушчета.
Скрит текст:

затварящите тагчета бяха избягали Simple Smile

# 213
  • София
Ехааа, страхотни ботуш чета 😊 ХАЕД-ите са си висш пилотаж! Браво за търпението и старанието! И картички имаше красиви и икона и цветя, и трамвайчето...
Да покажа една измачкана чанта, топла, топла, сега я взех от шивачката (заши и подплатата) :

# 214
Разкошна е тази чанта, много я харесвам! С кеф да си я носиш!

# 215
  • Карлово
Ехааа, страхотни ботуш чета 😊 ХАЕД-ите са си висш пилотаж! Браво за търпението и старанието! И картички имаше красиви и икона и цветя, и трамвайчето...
Да покажа една измачкана чанта, топла, топла, сега я взех от шивачката (заши и подплатата) :

Обичам тези водни кончета и техния танц!!! Прощавай за любопитството, но скоро ли е купена и от кого? Моята я нося вече 5 години и от прането вече няма този вид. Казаха ми , че е спряна от производство...

# 216
Здравейте. Нахлувам във вашата темичка с голяма молба. Търся схемата на една Богородичка, която съм шила преди време, но сега не мога да си открия схемата. Искам да я избродирам за подарък на кръстника на дъщеря ми, чието кръщане е след 2 седмици. http://www.nest-art.com/Pictures/Daniela_Mincheva/N022.jpg

# 217
Ann79, заповядай, като кликнеш на снимката се увеличава до четим размер
https://www.megghy.com/puntocroce/religione/madonna_azzurra_08.jpg

# 218
  • Варна
Красива чанта! Гъбите на Лука да разкошни Simple Smile
Страхотни неща!
Аз уших дребосъка от снимката с басейна. На цветя съм ... Simple Smile)
Нещо все под ъгъл съм снимала ...

И едно другарче след него

И след тях едни 'лайкучки' както каза ММ Simple Smile)

За август приключих. Sunglasses

# 219
Много красота на последните страници! Браво на всички! Flowers Bouquet
Отивам да харесам официално Heart Exl

# 220
  • София
Тихерула, и аз мисля, че е спрян от производство модела на чантата. Купих го от една фейсбук група. Една жена си продаваш запасите.

# 221
  • София

Flash*, много интересни дизайни!
Аз довършвам една торбичка за лавандула, ще я покажа когато е готова.

# 222
Здравейте, момичета.
От доста време следя темичката, за да черпя идеи и опит. Възхищавам на невероятните красоти, които създавате.
Имам проблем с липсващи конци на един започнат гоблен преди 16-17 години- Буйни коне на Милена стил.
Надявах се да открия липсващите цветове в магазинчета за гоблени, но за съжаление не се произвеждат вече. Купих сходни цветове, като за светлозеленото, продавачката ме посъветва да разшия оригиналния и да го заменя с купения. Тъмнокафявото ми е останало малко, като идеята е колкото е останало да преплета-комбинирам нишки с оригиналния цвят и купения, за да не се усеща фрапантно разликата.
Молбата ми към вас е, ако има някой резервни или неизползвани конци за този гоблен, ако може да ми помогне, преди да предприема предходния вариант.
Хубав и слънчев ден ви пожелавам!

# 223
ако е стара комплектовка, най-вероятно са пъпетс. милена стил преди комплектоваше с тях, чак после мина на ариадна.

аз бих им писала. в темата са споделяли, че са проявили разбиране. ако не могат да изпратят конците, поне могат да кажат кои номера са.

# 224
Аз съм го шила преди години и се засилих да помогна...но се оказа, че моя е на Казанлъшки гоблен и е съвсем различна цветова гама.
Скрит текст:

Както е казала Добри, пиши на Милена стил вероятно ще помогнат

Общи условия

Активация на акаунт