Гобленарски раздумки - 147

• 56 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, благодаря ви за идеята!:ant:
Не се бях сетила, че и това може да е вариант.
 Конците са DMC France.
Ще им пиша, дано имам успех.

# 226
  • София
Момичета, благодаря ви за идеята!:ant:
Не се бях сетила, че и това може да е вариант.
 Конците са DMC France.
Ще им пиша, дано имам успех.
И една идея от човек, които отдавна Ви чете
В базар и подобните сайтове продават всякакви конци от фалирали магазинчета, но трябва да знаете номерата, които търсите

# 227
Според мен модела с конете е доста шарен и замяната на конци няма да е фатална.Опитахте ли с парче конец от недостигащите да сравнявате  с всички налични марки във вашия град,може да има нещо подобно.Това не е да шиеш лице,че да се получи някаква фатална разлика.Коня може да е шарен пък!

# 228
Пип 2, точно това опитах първоначално, но без успех, като се снабдих с цветове близки до оригиналните. След това по съвет на другите отзовали се момичета в темата, писах на Милена стил. Установи се, че гобленчето не е от тях. Намерих и оригиналната цветна картинка,  където се вижда щампа с производител. Устонових, че имат магазинче за гоблени и днес след телефонен разговор го посетих. Този гоблен се оказа пълна мистерия, защото никой не си го разпозна Simple Smile и реално как е комплектован си остава загадка, а е купуван от магазин, не е някаква самодейна идея. В крайна сметка се сдобих с липсващите конци.
Благодаря за съветите на всички отзовали се момичета.

# 229
  • Карлово
Добро утро! Вчера търсих линк към продавача на гоблена, който бродирам в момента и открих етап, качен до скриийна на картината. Определено моят е по-тъмен.

Продължавам пък...

# 230
Не е по-тъмен, на мен ми се виждат еднакви. Все пак зависи от качеството на снимката, светлината и т.н.
Важното е, на теб дали ти харесва този етап, защото той е почти  целия гоблен ушит, т.е. виждаш какво ще се получи. Ако да, боцкай си смело...ако не, зарязвай докато е време

# 231
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на твоят прозорчето е даже по-ярко. Simple Smile не се отказвай.

# 232
Аз си боцкам един експеримент за почивка от синьото Simple Smile
Скрит текст:

# 233
фар? казвах ви аз Simple Smile Simple Smile Simple Smile в топлото шием снежковци. в студа - море и лято. Simple Smile

# 234
Да, фар с палми и чайки Grinning
Нещо такова би трябвало да излезе.
Скрит текст:

# 235
прекрасно изглежда. Simple Smile Simple Smile Simple Smile нежно, въздушно, ефирно...
с нетърпение ще чакам да го видя готово. Simple Smile

# 236
  • Бургас
Здравейте група! Прекрасни неща сте показали, следя ви редовно! От мен нещо готово

Беше голям кеф за душата да бродирам нещо на Виктория семплер....имах и съмишленик от групата който се спотайва Heart все още....Hug

# 237
Ето го съмишленика. Двете с pyypi го шихме успоредно, защото, за да рашифроваш инструкция на Виктория семплер, си е да завършиш чисто висше инженерно образование Grinning. Но с общи усилия се справихме, ето моята интерпретация по темата :

# 238
ех, че хубаво....
обичам когато има такива съвместни продукции Simple Smile Simple Smile Simple Smile всеки има опора в другия и в същото време един друг се подбутват към завършане. Simple Smile

и сте точно навреме - сезона на тиквите е. Simple Smile

# 239
  • Бургас
И аз финиширах с гоблена ,остава да го сложа в рамка .

Общи условия

Активация на акаунт