Гобленарски раздумки - 147

• 54 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За добро утро да покажа вече завършения семплер :

Скрит текст:

# 661
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудесен е. стилът ми е много познат, а не се сещам от къде. май е разработен да прилича на ония "примитив" семплери на амишите, защото виждам и камион. Simple Smile
как смяташ да го заформиш?

# 662
  • Бургас
И тук да те поздравя Зори, страхотен е!

# 663
  • Варна
Еха, Зори, перфектна както винаги!

# 664
Добри,  Little House Needleworks е дизайнерът. Ето сайт им, влюбена съм в техните модели Heart Eyes

http://www.littlehouseneedleworks.com/home.html

Простички на пръв поглед, малко цветове, но много красив резултат Heart. Този конкретно може да се оформи и всеки мотив поотделно, както и във вид на семплер.

За съжаление на този етап е оформен на руло в шкафа Joy. Не знам какво да го правя. Голям е за възглавница, ако го рамкирам нямам къде да го сложа......иии....ще си отлежава и чака по-добри времена. Като да си построя къща с около 30 + стаи, за да имам къде да си бода гоблените Grinning

# 665
  • sof
четвъртък – ден за снимка, хем и аз да се мотивирам. Великолепни нещица от вас, възхитена съм! Офелия на Мирабилия:

# 666
  • Карлово

Добро утро! Етап и от мен.

# 667
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
динковче, ти не спиш ли!?
тихерулке, щастливке, с тези макове и метличинки ме върна у дома, лятото.

# 668
Много сте бързи!
Аз от преди Коледа не съм подхващала. Май ще прибера гоблените и ще чакам по-добри времена Grinning

# 669
  • София
Динков, Тихерула чудно се получава! И май си имате вълшебни бързи иглички Hug
Аз съм със скромен напредък тази седмица

# 670
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хильоу, банда! Да не решихте, че съм изчезнала... Уви, не! Тука съм...
Joy

Правите чудеса и в Новата година, като гледам и ми капе медец на сърцето!

Минавам четвъртъчно да се похваля и аз с етап, най-после наличен!

Преди:

И сега:

Скрит текст:
За пръв път от доста време имах на разположение голяма част от деня за шиене, както и прилични условия. Тъпото е, че трябваше да е в болница с каката на 6г. Попремина страшното, но ще стоя още поне седмица у дома, че да покрием с още един антибиотик...
Единственият бонус, пак пиша, беше че имах условия за шене и мина по-леко болничния престой...

Малко след после, но пожелавам на всички прекрасни съфорумки-гобленарки и на техните семейства много, много крепко здраве, много спокойствие и достатъчно време за любимото ни хоби!
Прегръщам ви всички виртуално! Целувки! Heart Hug

# 671
  • Бургас
Харесвам този луд петел, но схемата никак не е читава.

Може ли да се намери ясна схема? Благодаря.

# 672
Зори, прекрасен е завършеният семплер!

teddybearm - ще следя с нетърпение твоя прогрес, обожавам всичко с палми, море и пясък.

И букетът на Тихерула е страхотен Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 23:15 от Calli

# 673
Честита Нова Година, на всички. Нека тя да ни донесе преди всичко много здраве, щастие, време и парички за нашето хоби.
От началото на декември не съм шила, но е време вече да подхващам иглата. Даже на децата започна да липсва кошчето с бродерията ми. Бях я прибрала по празниците. Обаче вие сте вдъхновителки и мотиваторки големи, като гледам какво показвате и с каква скорост шиете.

# 674
Честита Нова Година, на всички. Нека тя да ни донесе преди всичко много здраве, щастие, време и парички за нашето хоби.
От началото на декември не съм шила, но е време вече да подхващам иглата. Даже на децата започна да липсва кошчето с бродерията ми. Бях я прибрала по празниците. Обаче вие сте вдъхновителки и мотиваторки големи, като гледам какво показвате и с каква скорост шиете.

Моите принадлежности за шиене са превзели голяма част от дивана и на моменти е толкова разхвърляно, че и мен ме дразни. Купих си разни кутийки с разделители вътре да прибирам конците, иглата и ножицата за всеки текущ проект. Аз имам много текущи проекти, защото правя малки бродерии, както вече писах Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт