Гобленарски раздумки - 147

• 55 572
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,момичета! Моля да ме насочите от къде да си сваля схеми на мини пролетни цветя, детелини, калинки, които са подходящи за картички.

# 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте,момичета! Моля да ме насочите от къде да си сваля схеми на мини пролетни цветя, детелини, калинки, които са подходящи за картички.

разгледай тук Simple Smile https://www.pinterest.com/ladybuglizzy731/cross-stitch-patterns-of-ladybugs/

и тук https://www.pinterest.com/pin/1196337382192322/

# 677
Здравейте! Гледам всеки напредва с начинанието си. Аз отдавна не съм качвала, но ето го и моят скромен напредък.

Дървото вече е завършено и сега градя къщурката. Да видим ще устискам ли до края.

# 678
Аз напоследък се занимавам с шевици. 6 направих, но едната не е на снимката.
Чудех се как да благодаря на хора, които помогнаха на мен и семейството ми в труден момент и реших да им избродирам по една шевица. Отиват за рамки следващата седмица.

# 679
  • sof
Mery79, разкошни!
Calli, не оставяй компанията, въпреки прилагателното в заглавието, аз също Не шия гоблени, твоите творби са винаги много интересни и ефектни
Ето етап

# 680
  • София
mery 79 прекрасни шевици. Много, много ми харесват. Ех, ако имах още две ръце ... Blush

dinkov2 много си бърза, чудна се получава!

Ето етап и от мен

# 681
  • Бургас
Елфи фен съм на твоята есен:heart_eyes: Тикви, къщичка супер!
Мери 79 много красиви шевици!
Оооо Динковче, машинка си, много бързо действащ, отхвърляш проектите с лекота, разкошен е!
Тедиберн давай малко по къщичката, не помня картинката но ми харесва резултата до тук! Морско топличко, мечта:kissing_heart:
И малко от мен, да се разпиша

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 17:34 от pyypi

# 682
  • с.Николово, обл. Русе
Нещо и от мен.

# 683
  • Карлово
Kote Vania възхитена съм!!! Зимни, есенни, летни и шекспирови етапи - страхотни! От мен две маргаритки и мак, още без контур.

# 684
  • Пловдив
Привет, момичета Simple Smile Аз съм на санаториум и това с дните - ами изпускам кой ден е. Та от мен един финал: и едно ново начало: . Някога ще стане това:

# 685
  • Бургас
Дид много е красиво новото начинание, на коя фирма е? Шиеш на Аида, а свикнах да гледам гоблените ти на лен да са Hug

# 686
  • sf
Здравейте, сладурки! Ей с това се занимавам. А скоро разбрах, че от същата серия вече има и Истанбул, Пловдив и Атина. И се развълнувах.

# 687
Етапче и от мен.

Предишна снимка нямам, явно съм я изтрила.
Браво на Тихерула, Коте Ваня, Пипенцето, Теди, Динков- много сте бързи. Аз уж шия, но върви бавно.

# 688
  • Пловдив
Дид много е красиво новото начинание, на коя фирма е? Шиеш на Аида, а свикнах да гледам гоблените ти на лен да са Hug
Златното руно. И аз предпочитам лен, но това са готови комплекти.

# 689
  • Бургас
Оленка там в дясно горе се подава нещо, още едно коте ли?  Наистина е сложен, но пък го помня много красив. Нямам търпение да тръгнеш малко на ляво и да видим луците, печката:heart: каква идилия
Донси кой пейзаж шиеш в момента, ти май цялата колекция ти е целта да  ушиеш:Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 яну 2022, 12:41 от pyypi

Общи условия

Активация на акаунт