Гобленарски раздумки - 147

• 55 884
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Здравейтее!
Имам нужда от малко помощ..
На 12 август баба има рожден ден и ми спомена, че и се шие нещо с коне, та реших да и изпълня това желание. Ако някой има схема и може да ми изпрати, ще съм благодарна!
Може да ми кажете и сайт, ако има такива с безплатни хубави схеми, понеже не съм много запозната Hug

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейтее!
На 12 август баба има рожден ден и ми спомена, че и се шие нещо с коне, та реших да и изпълня това желание. Ако някой има схема и може да ми изпрати, ще съм благодарна!
Може да ми кажете и сайт, ако има такива с безплатни хубави схеми, понеже не съм много запозната Hug

Simple Smile https://stitchart.net/begushhie-loshadi.html/

или сама си избери

# 92
Здравейтее!
с кой бод шие баба Ви?

# 93
Здравейтее!
с кой бод шие баба Ви?
Гобленов бод

# 94
Включвам се пак с трамваите, работата намаля. Не е четвъртък, но да си имам база за сравнение. Пък и вече искам нещо друго за разнообразие.  Simple Smile   
Скрит текст:

# 95
  • Карлово
  Simple Smile   
Скрит текст:
Обичам ги тези трамваи!!!! Heart

# 96
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а забелязали ли сте как зимата шием лято, лятото шием зима, а ако е много топло - шием дъжд?

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 97
Аз набързо боднах това за един бебок

# 98
Май известно време само аз ще пиша в темата Joy
Скрит текст:

# 99
И сам воинът е воин! Laughing Някои гледаме, ама ни мързиииииии, и почивки разни, после оправяй багаж....

# 100
  • Варна
Аз си нося сергийката навсякъде с мен. 😎
Поздрави и хубави бодчета!

# 101
Е такова нещо не бях виждала, аз само с книжка мога. Не те ли притеснява, че ще го изцапаш с мазни ръце от крем и прочие? Nature Sunny

# 102
  • Варна
Хаха, неее. Аз що му готвя всяка вечер от 30 години на моя мъж ако не може с едно плажно масло да ме намаже. Joy Да си уважаваме хобитата е рецепта за дълъг семеен живот.Simple Smile))
На морски плаж не съм пробвала, така както сме от Варна, на такъв не стъпвам.
Нищо им няма, сериозно. Иначе има и книга, и таблет, и телефона ... разнообразие да има.
Шия си и не ми дреме

# 103
Хареса ми това за хобитата, браво! Живи и здрави бъдете ! Heart Exl

# 104
Здравейте момичета. Следя ви, но време за шиене няма. Така съм зарязала всичко... Гоблена е сгънат и оставен до дивана. Уж като седна да мога и да шия.
Толкова много ангажименти този месец, че няма как.
Много хубави неща показвате.
И да не е спам. Един ключодържател за учителя на дъщеря ми. Тя го ши  сама.
Скрит текст:

21 грама е защото е годината на завършване. Нямаше място за цялата година.
Купихме с нея три дребни неща от лен. Още се чудя дали серия цветя да ушием, птици или нещо друго. Малки са като размер.
Скрит текст:
Вчера тя рови във един сайт за неща за подаряване и продаване втора употреба.
Ходих днес до съседния град за панама и лен доста големи парчета за по 5€ едното. Панамата е 18-ти каунт. Много ми харесаха.
Скрит текст:
.
Скрит текст:
От началото на месеца сме започнали с разни мероприятия. Имам си 18 годишно  завършило дете. Утре е последното събиране за почерпка заедно  деца и родители и приключване. Няма бал, но това е положението. Здрави да са. От понеделник съм отпуска и ще сменим живот и здраве малко климата с български.
Поръчах си два гоблена. Дали са ме разбрали правилно, ще проверя следващата седмица.
Лека вечер и приятни почивни и бодове.

Общи условия

Активация на акаунт