Гобленарски раздумки - 147

• 55 969
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Еха, разкошни вълци!

Аз трайно май съм поприбрала големите гоблени, че Коледа предстои
Скрит текст:

# 361
  • Пловдив
Да покажа големият си проект завършен: Сега съм на тема завършване на зарязани от години:

# 362
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте, банда!
Аз нямам никакво време и въобще, едва успявам 4-5 пъти в месеца да се добера до гоблена... Но все пак! Ще се отчета!

Преди:

Сега:

Специални поздрави на всички девойки-гобленарки! Продължавайте все така да ми стопляте деня! Heart

# 363
  • на Мелмак
Чудни гоблени видях, аз още съм на молитвата, написах я, но ми е скучно това отстрани, а не искам да я зарежа, че ще остане за след 5г Grin
Сега съм я сложила до мен да ме гледа и привлича Sunglasses

# 364
Привет на всички. Аз последните седмици правя бродерии и гоблените са на пауза за сега.
Това е последната ми завършена бродерия - много ми хареса как се получи, цветовете, текстурата, релефността.

Сега мисля да правя монограми с буквите на всички вкъщи за празничната елха Simple Smile, та това ще е следващият проект.

# 365
Страхотни вълци... на коя фирма са Heart

# 366
  • Варна
Страхотни вълци... на коя фирма са Heart

На Овен, готова комплектовка. Единственото, което не им харесвам е цветната схема, по която трудно се зачертава.

Релефната бродерия на Calli e много красива!

# 367
Manzhelka, много ми харесват и на мен вълците, много хубава разработка Heart Eyes.

Calli, браво на теб! Голяма красота си сътворила Heart. С 6 нишки ли се шие?

Нещо готово и от мен :

# 368
Зори, много си бърза. Очаквам следващ проект, дали ще е зима?
Мисля цял ден да шия. Да не се каня, котка да ми мине път.

# 369
  • София
Зори прекрасен е станал семплера. И на Calli бродерията ми харесва, и вълците са страхотни. Изобщо всичко, което показвате ми харесва.
Аз също съм се замислила за коледни дреболии, но нещо още не ми е дошла музата.
А за мен този уикенд беше "Няма нищо по хубаво от лошото време". Два дена на вилата валя и аз си седях кротко и си бродирах. Ей, отдавна не ми се беше случвало и направо ми дойде като балсам. Ето напредъка:

# 370
  • Over the hills and far away
Calli, уау!! Това са толкова много френски възли Hushed Изглежда страхотно!
Момичета, направо ми скривате шапката! Аз само се завъртам от време навреме в темата и плакна око. People Eyes А миналата седмица се сетих за едни стари списания- Супер Маркет. Не знам дали някоя от вас ги помни, но ние със сестра ми ги събирахме като ученички ( в началото на 90-те ), вътре имаше всякакви схеми за шиене и плетене според сезона. Та съм си навила на пръста да си ги издиря като се прибера в България след няколко седмици Blush Някаква носталгия ме е налегнала.
Сега нахлувам с бодра охлювена стъпка, да покажа миналогодишния чорап Bowtie

Спорна седмица на всички!

# 371
  • там където има винаги вятър

Някой би ли помогнал с цветовете. Става въпрос за кафявото/макар че и сини съм виждала/ - от тъмно към светло ли трябва да са Thinking
Благодаря.

# 372
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Някой би ли помогнал с цветовете. Става въпрос за кафявото/макар че и сини съм виждала/ - от тъмно към светло ли трябва да са Thinking
Благодаря.

тук има някакъв ключ
https://alitadesigns.com/?p=96

# 373
Благодаря ви Simple Smile.
Marie_curie - много френски възли, да. Аз съм ок с тях принципно, но този път ми се увидяха.

Зори - с различен брой нишки - някои цветя са с 6, но повечето с 3 или 4. Аз принципно не обичам да шия с 6 нишки, защото става много грубо, тук мисля, че френските възли ги правих с 4, а по инструкциите бяха с 6.

# 374
Ето ги моите дребосъци. Скалъпих някак момичето. Сега искам да им напиша имена и дати на раждане, това ще ги направя на празното място в ляво, но се чудя дали с цвета на контура или с някой друг, който е участвал в бродерията? 

Общи условия

Активация на акаунт