Гобленарски раздумки - 147

• 55 902
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Много красоти сте направили отново!
Тези есенните много стимулиращи ми се струват за започване и завършване на гоблен.

Подаръчета за най-близките:
Близък кадър:
Виждам, че с тихерула сме направили еднакво мече, но различен дизайн. Grinning
Скрит текст:
Правя и нещо, което ми се струва любопитно. Ще ви го покажа до дни.
Разгледала съм всичко назад, сега отивам да харесам официално. Yum

# 541
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, че хубави. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
чудно празнично настроение създават.

# 542
Аз все още продължавам да съм фокусирана изцяло върху бродерия, но днес купих с намаление една схемичка на гоблен с кръстат бод, който ще шия върху хартиена аида и ще е за коледна украса. Силно ме съмнява за месец да го завърша, но както и да е Simple Smile.

Ето това е:

# 543
 не мога да преценя размера. като играчка за елха ли е или е самата елха? Simple Smile каквото и да е, изглежда страхотно Simple Smile

единствения ми опит на перфорирана хартия беше интересен, но не толкова, че да повторя. беше картичка на фина хартия.

# 544
Аз шия за игра във ФБ, отделно "уча" онлайн 6 клас и хич нямам време, но тези дни малко ших от "селцето" та да покажа лек напредък- появи се куче, прозорци с розови пердета . Не гледайте колко ми е измачкана панамата Simple Smile
Скрит текст:

# 545
не мога да преценя размера. като играчка за елха ли е или е самата елха? Simple Smile каквото и да е, изглежда страхотно Simple Smile

единствения ми опит на перфорирана хартия беше интересен, но не толкова, че да повторя. беше картичка на фина хартия.

Размера е голям - 25 см на 35 см.

Чакам перфорираната хартия да пристигне във вторник, но е бял цвят. Имам златиста обикновена аида и се чудя, ако шия на нея, после дали ще успея да залепя отделните части на картона за гръб? Дали няма да се извият връхчетата? Как мислите? Освен това ме сърбят ръцете да започвам Simple Smile

# 546
направи я и по двата начина Simple Smile

# 547
направи я и по двата начина Simple Smile

Ха ха, нямам време за съжаление Simple Smile

# 548
Аз с голямо закъснение мога да покажа моя прогрес.

Поръчах си конци, доставиха ги, подредих ги, надписах хубаво и сега като седнах да шия и пак липсва един цвят. А съм сигурна, че го видях и прибрах. Прерових всичко и го няма... И сега пак трябва да поръчвам. Направо ми се реве като стане така.
Ще видя дали за нещо не ми трябват и други цветове, защото ми се свидят парите за доставка.

# 549
Поръчва ли ли сте гобпени от" МИР Вышивки" ? Безопасно ли е да платя с карта и бързо ли и идват поръчките?

# 550
Първият елемент вече е готов. Много приятно се шие на тази хартиена аида.

# 551
Поръчва ли ли сте гобпени от" МИР Вышивки" ? Безопасно ли е да платя с карта и бързо ли и идват поръчките?
Не съм поръчвала, но май от Русия има ДДС, митнически и тям подобни допълнителни плащания към цената на купеното Thinking

# 552
Много коледно е станало тук Simple Smile ето до къде стигнах аз с моето дърво. След като приключа с него, смятам да се върна към зимната тематика Simple Smile ако все още е зима Grinning

# 553
Добри, що не ръчнеш някой модератор да направите малко по-зимно, коледно или друго заглавието?

# 554
дайте идеи и ще помоля някой. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт