Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Кои са някои интересни проекти, споделени във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Кои са някои интересни проекти, споделени във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви техники и материали за шиене се обсъждат във форума?
-
Кое е препоръчителното правило за започване на бродерия?
Всичко което показвате е прекрасно. Липсват някои момичета обаче. Аз почнах една подложка за чаша за коледния календар на щерката, но не успях. Не знам на кой свят се намирам от умора. Отделно и светлината тук е никаква. Трябва да мисмя начин да си светна малко повече. Няма шанс просто така да шия. Бях и две седмици почти без никакъв интернет. Вижда му се края на ужаса и после ще шия.

Ето това исках да ви покажа - като календар е, а Коледната играчка /върху 1-ви е в скрития текст/ се мести всеки ден. Отзад съм снимала магнитчетата залепени, но е достатъчно и само едно, което да се мести по желание "на клиента".
/