Гобленарски раздумки - 147

• 55 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • с.Николово, обл. Русе
Коледно ми е!

# 571
  • Карлово
Wink
Явна е близостта на празника на мечките.

# 572
  • с.Николово, обл. Русе
Да! Аз си имам и именик - половинката.

# 573
teddybearm, влюбена съм в твоите две красоти! БРАВО! Наистина много много ми харесват! Коледните топки на останалите са страхотни също!  Абе много ви се радвам! Аз скоро няма да мога да пипна.....

# 574
Да покажа и аз моя напредък. Много ми се иска да успея да го завърша този месец, но така ми се шият и други неща!

# 575
  • Sofia
Аз, уви, нямам какво да покажа още- малко по малко шия едно мъничко коледно гобленче, самосъбирано и комплектовано. Ще покажа надявам се скоро, ако ми остане време от работа да му се не види...

Иначе, ако не сте видяли, има намаление на сайта на Аксиома:

https://www.axioma-hobby-shop.com/broderiya/gobleni/gobleni-namaleni

# 576
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
наистина личи, че иде Коледа. Simple Smile
а след нея, ей го де е - лятото. Simple Smile Simple Smile

# 577
  • Бургас
Вече готов:blush:

Почвам коледния семплер на Жанлин

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 16:15 от pyypi

# 578
Момичета, благодаря за съветите! Все пак аз не успях да се справя с набавянето на еднорозите, ще измисля в движение нещо друго за малките. За едната вече уших едно момиченце, което ще ви покажа, но отново имам питане. На няколко места има точки, които в легендата са описани като “ французский узелок”. Може ли да ми кажете как се шие това?
Това е моделчето

# 579
Френски възел, ето видео https://www.youtube.com/watch?v=W1Cq24d5-8s

# 580
Чак днес подарих това, което е шито през пролетта. Извинете ме, ако вече съм го показвала, защото не си спомням....

# 581
Започвам и аз една коледна бродерия, дано да не остане за следващата коледа Grinning

# 582
  • sof
Прелестни стееее!
Купих от верига супермаркети за 22 бг пари, осветлението е слабичко, но иначе не е зле:

така ме надъхвате да пошия и аз... нямате достигане!

# 583
  • Бургас
Динков честита придобивка, да се похвалиш как е с лупата, че аз май съм за такова нещо! И осветява, супер! Със здраве да я ползваш

# 584
Продължаваме коледно

Общи условия

Активация на акаунт