Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

 • 36 065
 • 563
 •   2
Отговори
# 15
 • Мнения: 29 134
една мисъл бе ми дава мира- ти прав ли пишеш?, щот’ недоумявам, как успяваш да седнеш с бастун.. там… Nerd
Това си го крада. Всъщност, ако трябва ще ти платя авторски права, но незабавно го включвам в арсенала си.

# 16
 • Пловдив
 • Мнения: 19 215
Уиш, сложи си го за подпис.

# 17
 • Мнения: 1 829
Честито да ти е Simple Smile ползвай го по предназначение Joy

# 18
 • Мнения: 29 134
Подкокоросници!

# 19
 • Мнения: 765
Питам го снощи дали мога да седна за малко на стационарния му компютър. Можело. Почвам да пиша, трябва ми латиница, да, но няма такава. Гледам клавишни комбинации, само си седи на български. Отварям менюто да добавя английски, излизат пет различни категории. В това време той се надвесва над рамото ми и почва да вика, откъде се появило това, развалила съм му настройките. Опитвам да обясня, че така беше. Не, аз съм го била развалила. Станах, навиках го и аз и си излязох от стаята.

# 20
 • Мнения: 14 646
При същия проблем, но с кирилицата, възпитано отклонявам всякакви покани от рода на  вземи го и си го ползвай, докато собственоръчно не реши проблема си с линукс. Дотогаз - оставам да доработвам на работното си място.
Да се знай и да няма после - ама ти 😄

# 21
 • Мнения: 2 193
Племенника не знам какво и защо беше правил,но прибавил към езиците на лаптопа ми и английски (Австралия)! После си отиде. В Англия обаче. Той там живее и работа. А аз се опитах да изтрия този английски-австралийски,но не мога да разбера как и въобще няма такъв език в менюто. Откъде го намери и го вкара - не знам. Така че всяка коза,за своя лаптоп. 

# 22
 • Мнения: 4 497
Не давам да ми пипат комп и телефон. Ами просто не става. Всяка жаба да си знае компа и да си го гласи както ѝ е удобно.

# 23
 • Мнения: 43 547
Как би изглеждала жена, която в мъжка компания покаже знания по футбол и бира. Повечето мъже ще се накефят. Но после ще се замислят: „Гледай ти, тази колко разбира от футбол. С футбола вървят пържените картофи. Това значи, че или аз ще бъда накаран да пържа картофи или тя ще го прави, но това ще е единственото й кулинарно умение. Хубаво де, ще я взема у нас. А на Бъдни вечер пак ли пържени картофи ще ядем?. Неее, трябва да е някоя свястна жена, която може да готви и леща и фасул. Ако е за едните пържени картофи, тази да я взима приятеля ми Бончо. Той поне яде каквото му се даде в устата. Нали е мамино синче.“
Ето това ще си помисли един мъж.
Абсолютно съм съгласна с теб. Много ме дразнят мъжете, които гледат футбол. Като видя такъв мъж и си мисля, ще си седи да гледа мач, а мен да ме кара да готвя и сервирам. Най-много едни пържени яйца да може да прави. Ама на Бъдни вечер това ли ще ядем? Или сама ще трябва да правя 7 различни манджи, защото единственото му кулинарно умение ще е да прави картофи.
Та така, вместо да се дразня си взех кадърен мъж, който готви перфектно и не гледа мач!

Скрит текст:
Естествено част от поста ми е шега, няма никаква връзка м/у кулинарни умения и любимия спорт. Едното няма връзка с другото, само мързелът влияе. Мъж, който си взима жена, за да има кой да му готви... мерси.
Но че ме дразнят запалените фенове (ако са в моята къща) си е истина Trollface

# 24
 • Мнения: 174
И моя мъж не гледа футбол, но не може да готви нищо.
ако е сам в къщи си прави пържола и ръфа един домат.

# 25
 • Мнения: 721
Няма връзка между гледането на мачове и селски бек, който иска "жената да си знае мястото". Може и филми/игри/телефона си да гледа и пак да те кара след работа сама да работиш "втора смяна". Всъщност, зависи от подхода на мъжа към жената. За нормален човек и салатка, и алкохол, и какво ли не ще ти е кеф да направиш. Ако е някой ограничен тип, който цени у жената маминка, ще си стои сам да разпределя.

Иначе ММ сутринта пак се прояви. Има важни изследвания за работа и отива в лабораторията като на гости - не си взел достатъчно пари, нито данните за фактурата... А иначе ми чете конско редовно аз колко съм разсеяна.

# 26
 • Мнения: 6
Уау, явно има немалко мъже със стереотипи от минали векове. Как може да съдиш по подобен начин хората и да слагаш под общ знаменател, не знам. Доста ограничено мислене, консервативно бих добавила също. Успех в намирането и задържането на стойностен партньор, ако изобщо това е на дневен ред 😊

# 27
 • Мнения: 714
Като стана на въпрос за лаптопи, бясна съм на ММ, дал е стария си лаптоп на братовчед си за известно време да го ползва, преди няколко дни братовчед му се обажда да му каже, че ни бил върнал лаптопа, а такова нещо няма. Хем го предупредих ММ да помисли хубаво преди да ни раздава така нещата, защото не е за първи път братовчед му с тея издънки. Сега се ядосва, но след дъжд качулка... И то най-дразнещото е, че братовчед му дори не се засрами, едно такова ехидно, все едно кой знае какво е станало...

# 28
 • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
 • Мнения: 821
Като стана на въпрос за лаптопи, бясна съм на ММ, дал е стария си лаптоп на братовчед си за известно време да го ползва, преди няколко дни братовчед му се обажда да му каже, че ни бил върнал лаптопа, а такова нещо няма. Хем го предупредих ММ да помисли хубаво преди да ни раздава така нещата, защото не е за първи път братовчед му с тея издънки. Сега се ядосва, но след дъжд качулка... И то най-дразнещото е, че братовчед му дори не се засрами, едно такова ехидно, все едно кой знае какво е станало...
На този братовчед щях да му кажа цената на лаптопа и бих го преследвал докато не се издължи! Роднини, роднини, но сиренето е с пари!

# 29
 • Мнения: 570
Ама той братовчеда все още роднина ли е? За основния роднински закон не е ли чувал твоя мъж?!- след изпарение на лаптоп,  кръвната връзка също  се  изпарява.

Общи условия

Активация на акаунт