С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Пак да се оплача от мъжа ми, хем да раздвижа темата 😀 Годишнината от сватбата ни е през един ден от имения ден на свекърва ми. Днес го попитах има ли идеи как ще празнуваме годишнината си и той ми отговори, че не знае майка му кога ще си организира имения ден. Аз му отвърнах дали всяка година смята да се нагласяме спрямо нея и той ми каза, че не иска цяла седмица после да й слуша мрънкането. Отказах се, не искам да празнувам...
Явно според него ти си по- малкото зло Wink

# 61
Thremafan, в случая изчаквам свекърва ми да определи кога ще празнува, за да си нагласим празника спрямо нея. Той самия не му се бие път, но само за да не му надува главата, ще отиде и заради това ни прецаква нас като двойка. Аз лично само го питах какво мисли да прави, за да знам дали да мисля да организирам нещо. Нищо не съм му казала, но е съвсем нормално да ми е обидно, след като до последно ММ ще остави майка си да ни разиграва. Но е ясно, за да не му се трие сол на главата ще се съобрази с нея....

# 62
Разбирам какво те дразни
 Това, че ви държи в разкрачен стоеж. Наистина в неприятно, но вие може да си определителен ден , в който да си празнувате и тя вече като се накани да празнува своята така голям празник ще кажете дали можете или не. Вие сте семейство. И сте своите планове, родителите трябва да са гъвкави че после с децата съвсем ще в трудно да напасвате празнуването на толкова светъл празник като...имен ден.

# 63
Сега ще видя как ще постъпи ММ, показах му, че за мен е важна годишнината ни, от негова страна той също каза, че е важна и единствено би отишъл, за да не му се пили на главата. За мен е много важно дали ще отстоява нашите желания като семейство или само защото ще му се мрънка ще се пречупи. Точно това мисля да му предложа да набележим дата и ако майка му се заинати да видя как ще постъпи. Днес е нещо уж незначително, но утре ще бъде изправен пред по-голям избор и ако не се научи да бъде гърба на семейството още от сега, няма кога. Много е мекушав и голям добряк и семейство му се възползва от това, пример е и предните ми постове с лаптопа.

# 64
  • волно калдъръмче
Сега ще видя как ще постъпи ММ, показах му, че за мен е важна годишнината ни, от негова страна той също каза, че е важна и единствено би отишъл, за да не му се пили на главата. За мен е много важно дали ще отстоява нашите желания като семейство или само защото ще му се мрънка ще се пречупи. Точно това мисля да му предложа да набележим дата и ако майка му се заинати да видя как ще постъпи. Днес е нещо уж незначително, но утре ще бъде изправен пред по-голям избор и ако не се научи да бъде гърба на семейството още от сега, няма кога. Много е мекушав и голям добряк и семейство му се възползва от това, пример е и предните ми постове с лаптопа.
Така е. На първо място интересите на семейството и жената. Свеки ще помрънка и ще ѝ мине.

На киометри сте едни от други, вие сте неависими и пак те притеснява влиянието ѝ. Или се филмирате прекалено, или тази жена е голяма оса. Как точно ще му мрънка? По телефона ли? Ми, оставя слушалката на страна и като спре шума, казва „да, добре” на микрофона и толкова.

# 65
Thremafan, в случая изчаквам свекърва ми да определи кога ще празнува, за да си нагласим празника спрямо нея. Той самия не му се бие път, но само за да не му надува главата, ще отиде и заради това ни прецаква нас като двойка. Аз лично само го питах какво мисли да прави, за да знам дали да мисля да организирам нещо. Нищо не съм му казала, но е съвсем нормално да ми е обидно, след като до последно ММ ще остави майка си да ни разиграва. Но е ясно, за да не му се трие сол на главата ще се съобрази с нея....

И пак стигаме до древната позиция, че не е виновна свекървата, а мунчо, който не може да раздели копа сено между две мага..., жени. Simple Smile
Всеки път се учудвам тези мъже глупаци ли са, пънове ли, толкова ли не се усещат как внасят интрига между майка си и жена си.
Няма какво да я чакате свекървата, просто я уведомете на коя дата ще си празнувате годишнината, та да се съобрази с вас. Буквално в уведомителен режим.
Говорете си, бе хора! Казвайте си какво искате. Нищо чудно свекървата изобщо да не подозира каква драма създава, просто няма кой да ѝ го каже в прав текст.

# 66
  • София
Абе свекървата, дето се цупи по една седмица, не е невинна, ама определено отговорността да държи твърда позиция, е на Мунчо.

# 67
Ами да си се цупи. Проблемът е неин.
Както сега Джейн се цупи и проблемът пак е неин. Като се е омъжила за страхлив и податлив на роднинско влияние мъж, ще си го търпи. А може спокойно да вдигне телефона, да се обади на свекърва си и между другото да я информира, че на тази и тази дата ще празнуват годишнина. Ако свекървата е човек, ще се съобрази тихомълком. Ако не е – да си се цупи. На кого му пука колко време се цупи някой, който не ти е в къщата?

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 10:21 от Как' Сийка

# 68
А ако свеки е зло и като й кажат коя дата са наумили, вземе, че нарочно и тя си намисли същата?! Цирк.

# 69
И като си намисли нарочно същата, просто няма да отидат.

# 70
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
"Мамее - жени много, ама майката е една!" - това се отнася към всички съфорумники с мъжки чеда.Simple Smile

# 71
Ама, Джейн, какво си го заразпитвала.
Да беше букнала и капарирала един хотел- хем изненада за годишнината, хем е пред свършен факт.
Нищо, ще се ошлайфаш.Simple Smile

# 72
  • София
Ами да си се цупи. Проблемът е неин.
Както сега Джейн се цупи и проблемът пак е неин. Като се е омъжила за страхлив и податлив на роднинско влияние мъж, ще си го търпи. А може спокойно да вдигне телефона, да се обади на свекърва си и между другото да я информира, че на тази и тази дата ще празнуват годишнина. Ако свекървата е човек, ще се съобрази тихомълком. Ако не е – да си се цупи. На кого му пука колко време се цупи някой, който не ти е в къщата?

На Мунчо, явно. И ако Джейн направи предложеното, после мъжа ще се цупи на нея, а той вече й е в къщата. Иначе съм напълно съгласна, че нейна грешка, че се е събрала с такъв. Ама това не значи сега да стиска зъби. Напълно нормално да търси някакво решение.

# 73
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ама, Джейн, какво си го заразпитвала.
Да беше букнала и капарирала един хотел- хем изненада за годишнината, хем е пред свършен факт.
Нищо, ще се ошлайфаш.Simple Smile
Само да попитам - какво е: букнала? Нещо като "избухнала" ли?Yum

# 74
Като й се обадя и й кажа датата, на която ще празнуваме ще се съгласи с мен и после ще реве буквално на сина си. На мен никога нищо в очите не ми казва, а после кара синът си да се чувства виновен. Има една много умела тактика, с която успява да го пречупи, оплаква се на всички близки роднини и те започват да му звънят и да го обвиняват. Като цяло съм вдигнала ръце да се занимавам с нея и съм оставила ММ да се оправя с нея и си правя заключения. За мен е много важно ММ как ще постъпи сега, защото досега не е трябвало да избира между семейството си и майка си.

Общи условия

Активация на акаунт