С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 751
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Тя е в събота, а нашата годишнина в неделя. Живее далеч от нас и трябва да пренощуваме там. Съответно, ако отидем в събота, ще се приберем в неделя вечерта и затова е дилемата. И по-горе писах не е сигурно кога ще си организира точно имения ден в събота или в неделя и ако я чакаме до последния момент няма да можем да си направим наши планове.

# 151
  • София
На една и съща дата ли й е именният ден всяка година?

# 152
Да, на една и съща е.

# 153
  • София
Jane, аз те разбирам, но като познаваш мъжа си и майка му Simple Smile защо така решихте за датата на сватбата да е толкова близо до прословутия имен ден? Каза, че тя и преди да се ожените е била такава. Каза, че не очакваш и мъжът ти да се промени кой знае колко.
И да съм по темата Grinning Мъжът ми все очаква от техните да извеждат/се грижат за детето ни. Защото той все изморен… Просто не е очаквал три годишните да са ходещи зверове Grinning И все някой друг му е виновен.

# 154
  • София
И аз същото питам, кой я избра тая дата за сватбата?

# 155
Като запазвахме датата не сме се замисляли кой кога има имен ден и рожден ден.

# 156
  • София
Еми, изтеглили сте късата клечка значи. То с такава свекърва, ако не беше това, щеше да е друго де... Но поне сега ще видиш точно какво можеш да очакваш от съпруга ти в такива конфликтни моменти.

# 157
Ай ся, да съобразяват дата на сватбата с имения ден на свекървата. Просто трябва да почнете да скърцате със зъби, няма друг вариант. Пожелавам ви скоро и детенце, тогава ще си оскубеш косите с тая свекърва. Ще има още чалъми и чудо.

# 158
Ай ся, да съобразяват дата на сватбата с имения ден на свекървата. Просто трябва да почнете да скърцате със зъби, няма друг вариант. Пожелавам ви скоро и детенце, тогава ще си оскубеш косите с тая свекърва. Ще има още чалъми и чудо.
Хаха поставихте началото на турски сериал.
Jane122 споко като се роди детенце тя е надалеч. Пожелавам ви искрено да си имате скоро, но тогава ще се включи майчинският ти инстинкт и просто ще се изумиш от себе си. Там имам опит ще те науча:grinning:

# 159
Ми тя и сега е далеч, ама файда няма. Майчинския е ясен, важното е да се включи бащинския.

# 160
Мен пък ми стана интересно какъв е този толкова важен имен ден...... най-близкият голям празник е Успение на Пресвета Богородица, но 15 август е в неделя тази година. Другите светци в съботите са доста неизвестни.

# 161
Като запазвахме датата не сме се замисляли кой кога има имен ден и рожден ден.

Стратегически грешки. Може би след като запознаеш цялото бегемамско войнство с всички детайли около нерешимите ти проблми ще разбереш, че или не си случила на мъж, или проблемъ е в тебе. Най-вероятно и двете,щото имаш нереални очаквания, като вината за това е у свекървата много ясно.

# 162
Като иска да го празнува в неделя, просто любезно ѝ казваш (не е задължително да ѝ го каже мъжът ти, след като кляка пред нея, можеш да го кажеш и ти, но небрежно и много учтиво), че за съжаление вие няма да присъствате, защото тя сигурно е забравила, но тогава е вашата годишнина, а вече имате резервация за спа хотел/ресторант в този ден. Ако го празнува на деня, уважавате нея и в неделя рано си тръгвате, за да уважите и себе си. Предполагам, че кани цялата рода и затова държи и вие да присъствате. Като пропуснете тази година, за следващата вече ще помни кога ви е годишнината. Научете се да отстоявате себе си, че сега имате малки ядове, ама знае ли се във времето.

# 163
Джейн, правиш грешка да сравняваш отношенията им с твоите с родителите ти. "Ако беше моя майка, щях да й кажа...". Не знаеш как би било ако твоята майка е такава. Ако ти си формирана по друг начин. Така че не сравнявай. Ако така е расъл, с чувство за вина, това е врастнато в него и не може да се преодолее така лесно - що не й каже. Ами не може. Така че, това едва ли ще се промени. Няма смисъл от тестове - как ще постъпи сега. Ще постъпи както е постъпвал винаги. Това е психика. Не сравнявай как си ти с твоите родители - те са формирали в теб друга психика и на нейна база ти действаш по определен начин. Неговата е друга. Много трудно се преодолява чувство на вина, насаждано от родител, а при него и от маса други роднини.

# 164
На 70 км. ли е още? Хич не е далеч.
Направо сте за съжаление с твоя мъж, съжалявам да го кажа.
От главите си патите.
Ако имахте ти и тя РД на една дата, какво щеше да правиш? Примерно.
А, да, за бебеправенето внимавайте- да не се роди покрай нейните дати.

Общи условия

Активация на акаунт