С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 757
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
През портфейла 😅

# 196
През годините ми е било любопитно откъде минава любовта на жените?
Хаха и там имам интересен  отговор - ясно е че любовта е душевно и физическо привличане( при различните индивиди различно процентово съотношение). Разликата е в посоката- при мъжете се движи от долу нагоре, при жените - обратното.

# 197
В началото през сърцето, а после през мозъка, минава при жените любовта

# 198
При мен преминава само през очите. Това за сърцето е за ученички.

# 199
Сърце, очи мозък- все е горе ....тц тц никаква женска солидарност:grinning:

# 200
При мен преминава само през очите. Това за сърцето е за ученички.

Аз и като ученичка си падах само по хубавци🤭
Няма верен отговор на въпроса на Сашо. Колкото жени, толкова и пътища.

# 201
Точно през сърцето минава любовта. Плюс мозъка и очите.

# 202
При мен е през сърцето и душата, защото като съм се разделял с жена и душата ми е страдала.

# 203
  • София
Твърдяла съм и винаги ще го твърдя, че "любовта на мъжа минава през стомаха", важи за тези, дето не могат да предложат друго Wink

Аз не харесвам пълни мъже, така че от такива, чиято любов минава през стомаха, стоя далеч Joy

# 204
Мда, изключително сексистка фраза, явно от нея произлиза схващането, че една жена, ако не готви няма да си намери мъж и мъж, който готви не е мъж Grinning

Едно време имаше такъв виц: Мъж се отглежда като тиган - коремчето пълно, дупето на топло и дръжката в женски ръце. Аз отговарям за 2 от 3, ако ще Grinning

# 205
"Ако си мислите, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, целите се твърде високо"

# 206
Може би познавате предимно мъже имащи само "стомаси" Wink

# 207
  • София
"Ако си мислите, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, целите се твърде високо"

Също така: "Който мисли, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, явно смята, че мъжете ходят при любовниците си да ядат мусака" Wink

# 208
Включвам се с още два умотворения, които са ме забавлявали, макар в малко по-друга посока:
- Ако искаш закуска в леглото отиди да спиш в кухнята.
- Ако след секс искаш тя да ти направи сандвич и може да стане и да отиде, то тогава, брат, и солети не заслужаваш...

# 209
Също така: "Който мисли, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, явно смята, че мъжете ходят при любовниците си да ядат мусака" Wink

Абе, не ходят, ама и мусаката не пускат.
Интересно защо не ходят при жените си да ядат мусака, а после да се връщат при любовниците, ами е обратното – ходят при любовниците за секс, пък после се прибират при жените си...

Общи условия

Активация на акаунт