С какво ви дразнят мъжете /тема № 8/

• 49 764
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Такива не обичат нито любовницата, нито жената. Обичат секса и мусаката.

# 211
Само за мъжете ли готвим, яяя, аз обичам да си хапвам вкусно.

# 212
  • в сърцата на децата <3
Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. Ако прокараме линия надолу, може да видим от къде започва Wink

# 213
Ние се шегуваме, ама все още съществуват такива мъже, дето ако жената не готви добре, или си намери оправдание да не сготви, било работа, деца, болна и те ще вдигнат цялата къща на бунт. Вероятно са възпитани още от малки така, да очакват от жените, че това е чисто женска работа и задължение и тя е длъжна, това й е мисия видиш ли няма как да не го прави. Орисията да си жена. Гледали са като малки как майките им, бабите им са шетали цял ден вкъщи, докато мъжете са били на нивите.. Вкоренено е на мъжа това, дори и да не го осъзнава.. С поколенията смятам, че лека полека ще се изкорени това схващане в буквалния му превод и смисъл и ще остане да се използва просто като една шега. Познавам и по-млади мъже с тези схващания, както и по-възрастни. На мнение съм, че е кой както може и се напасне с другия партньор и тези остарели вече схващания, нямат никакво място в обществото ни.

# 214
Ако някой не сготви, какво ще се яде? То креватни упражнения добре, ама и енергия си трябва. Идва време, в което само едно е на дневен ред и то по три пъти.

# 215
С поколенията смятам, че лека полека ще се изкорени това схващане в буквалния му превод и смисъл и ще остане да се използва просто като една шега. Познавам и по-млади мъже с тези схващания, както и по-възрастни. На мнение съм, че е кой както може и се напасне с другия партньор и тези остарели вече схващания, нямат никакво място в обществото ни.

Само от жените зависи да се промени това. Първо, като съпруги да не се поставят в позицията на обслужващ персонал, и второ, да си възпитат синовете така, че да не си търсят жена за обслужващ персонал. Да си научат момченцата да се самообслужват –  да си пускат пералня и прахосмукачка, да си сготвят...
Днес мъжете нито ниви копаят, нито добитък обгрижват, нито дърва секат и цепят, чакат и жените им да изкарват пари... Ами тогава ще си извадят ръчичките от дупенцата и ще се научат на нови умения, щом като са отпаднали старите.

# 216
  • Пловдив
Ако някой не сготви, какво ще се яде? То креватни упражнения добре, ама и енергия си трябва. Идва време, в което само едно е на дневен ред и то по три пъти.
Ако никой не сготви ядем каквото намерим в хладилника.

# 217
За мен лично е много полезно живеенето на мъжа сам, след казарма. Тогава се научават да си готвят, чистят, поддържат дом, финанси и въобще изцяло да са независими, а не при мама и баба.

# 218
  • София
А какво правим с тези, които не ходят в казарма? И задължително ли е да не са научени и без да живеят сами?

# 219
И мъжете, и жените съм на мнение да могат да се оправят сами, в готвенето, в изкарването на пари,а не да се избере партньор, който да върши нещо вместо другия, или пък да му слугува. Мъжа не е длъжен да угажда на капризите на жената за покупка на какво ли не, както и жената не е длъжна да бъде домашен робот. Ако ще се прави нещо за другия и заради другуя, то да е с желание, а не с наложени вече схващания. Както на мен никой не ми е длъжен понеже съм му жена да ми купува, каквото посоча, така и аз не съм му длъжна да правя пет степенно меню, щото видиш ли съм жена и това ми е "призванието".

# 220
А какво правим с тези, които не ходят в казарма? И задължително ли е да не са научени и без да живеят сами?
Пиша за нашите набори, които са ходили масово в казарма...
Сега бих написала да е живял сам, след средното и да се оправял сам, без мама, баба и прочие.

И мъжете, и жените съм на мнение да могат да се оправят сами, в готвенето, в изкарването на пари,а не да се избере партньор, който да върши нещо вместо другия, или пък да му слугува. Мъжа не е длъжен да угажда на капризите на жената за покупка на какво ли не, както и жената не е длъжна да бъде домашен робот. Ако ще се прави нещо за другия и заради другуя, то да е с желание, а не с наложени вече схващания. Както на мен никой не ми е длъжен понеже съм му жена да ми купува, каквото посоча, така и аз не съм му длъжна да правя пет степенно меню, щото видиш ли съм жена и това ми е &quot;призванието&quot;.
+1
Всичко е реципрочно. Дай за да ти се даде.
Желанието да угодиш на другия, да живеете добре и да сте партньори, а не да сте слуги един на друг, в които единият издържа всички примерно, а другия само домакинства Simple Smile

# 221
  • София
Еми не знам, но от моя набор, почти никой не е ходил в казарма, а съм 45.
А и след това все са мъже. Да не говорим, че са малко страните със задължителна военна служба. С две думи, теорията не е базирана на нищо, освен на клише.

# 222
45-годишни да не са ходили в казарма, значи са се освобождавали или са били освобождавани. Поне до 80-ти набор ходеха.

В случая, за да съм по темата, е хубаво за всеки, независимо от кой пол, да поживее сам, да разчита само на себе си и т.н.

# 223
  • София
Ули, да, масово се освобождаваха. Буквално само 2 от класа ми ходила в казарма. Никаква връзка не виждам между нея и обикновени умения, които трябва до около 15 годишна възраст да си усвоил.

# 224
MM e на 43 г. Отлагаше, ама пак си влезе в казармата след университета за 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт