Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 313
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
Очакваме следващото бебче на темата с радост, чакаме Надежда, леко раждане!
Нашата девойка всеки ден ни радва и расте като гъбка, почти на 1г8м, кога литна това време не знам.

# 271
Леко раждане и от мен, Надежда! И аз тия дни следя темата зарди теб Simple Smile  Много вълнения, емоции и сълзи от радост те очакват Innocent  А след появата на малкпто човече  вече нищо не е същото, все едно сега започва животът.  Успех !:hibiscus:Yellow Heart

# 272
Успех и от мен 😘😘😘😘.Ще чакам снимки .

# 273
Благодаря ви момичета за подкрепата ♥️Дано има повече такива вълнуващи постове в групата 🙏🌷

# 274
Nadejda, успех, пожелавам ти всичко да е по вода, безпроблемно, бързо и без болезнено (доколкото е възможно).

Ще ползвам темата да попитам, пациентите на доц. Кисьов като ви дойде ред за раждане кой ви изражда? Аз имам още време и така и не е ставало въпрос, ходя и при него и се следя при д-р Анжел по каса. Но така и не разбрах те израждат ли, или после препращат към някой колега. Избрала съм АГ така или иначе, за да са ми на близо, но до там?! Споделете моля ви.

# 275
Nadejda, успех, пожелавам ти всичко да е по вода, безпроблемно, бързо и без болезнено (доколкото е възможно).

Ще ползвам темата да попитам, пациентите на доц. Кисьов като ви дойде ред за раждане кой ви изражда? Аз имам още време и така и не е ставало въпрос, ходя и при него и се следя при д-р Анжел по каса. Но така и не разбрах те израждат ли, или после препращат към някой колега. Избрала съм АГ така или иначе, за да са ми на близо, но до там?! Споделете моля ви.
Аз съм пациентка на д-р Александров,но пак мога да ти отговоря Simple Smile . Ако искаш можеш да родиш при него,аз ще раждам при Александров Simple Smile просто като се видите му сподели желанието си и като наближи ще се дооговаряте Simple Smile 😊. Аз лично в техните ръце съм най- спокойна.

# 276
Надежда,кога мина това време 🙂
Успешно раждане и те чакаме да се похвалиш скоро 🍀

# 277
Надежда, ако желаеш ще ти пиша на ЛС, ти мисля искаше секцио.
Аз не бях го планирала, но така стана, иначе бях избрала лекар за нормално раждане от АГ, по съвет на доцКисьов, да избера между трима и аз избрах най-младия, с който можех да разговарям спокойно и съм много доволна от всичко, грижа, професионализъм и всичко!Ако бях планирала секцио и знаех, че ще е, щях и доцКисьов да включа, писала съм го, за да я види пръв, той да я изроди 🥰

# 278
Тоест те израждат само ако е планирано секцио, така ли да го разбирам? Ако е за нормално, препращат към някой колега от АГ? Скоро ще разбера и сама, като се видим пак на следващия преглед ще разпитам, но до сега не се вълнувах толкова, все пак е далеч още.

# 279
Надежда, ако желаеш ще ти пиша на ЛС, ти мисля искаше секцио.
Аз не бях го планирала, но така стана, иначе бях избрала лекар за нормално раждане от АГ, по съвет на доцКисьов, да избера между трима и аз избрах най-младия, с който можех да разговарям спокойно и съм много доволна от всичко, грижа, професионализъм и всичко!Ако бях планирала секцио и знаех, че ще е, щях и доцКисьов да включа, писала съм го, за да я види пръв, той да я изроди 🥰
Да секцио съм ,пиши ми . Нямам идея дали израждат естествено,д-р Александров е върл противник на секциото,но аз това пожелах Simple Smile. Така,че по- добре говори с Доц. Кисьов.

# 280
Мен също ме интересува темата с нормалното раждане при Др Александров и също се следя при др Анжел, но ми е много интересно като настъпи момента какво става, защото аз пътувам от Несебър 😅 от всички лекари там си се чувствам най- спокойна, но ме притеснява като дойде време да не стане шаш и паника 🤔 знам, че последните седмици са по- често прегледите и може да се предвиди да се надявам.

# 281
Разбира се, ще говоря. Стана ми интересно, че много не се коментира все пак темата основно върти проблемите преди забременяването Simple Smile благодаря все пак за отговорите.
Още веднъж стиснати палчета, чакаме хубавата новина Simple Smile

# 282
Аз доста рано бях питала, доцКисьов също е твърдо За нормалното, то и не знаехме и той, и аз, че така ще стане.При нас бе правилното решение, зависи от случая.
Ще пиша после.

# 283
Момичета,днес се появи моята бебка ♥️.И двете сме добре 😘

# 284
Ооо, Надежда, бъдете здрави Simple Smile добре дошла на вашата бебка, нека бързо се прибирате у дома. Честито Simple Smile еех че ми оправи вечерта.

П. С. За интересуващите се като мен, които не намираха отговор - на въпроса с раждането доц. Кисьов ми отговори така - ако ще е естествено, ще те пратя при когото трябва, ако ще те режем - ще те резна. Та да си знаете.

Общи условия

Активация на акаунт