Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 306
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Привет момичета.

Да се отчета и аз 😊
Днес ни беше консултацията с доц. Кисьов.
Добрата новина е, че спермограмата на ММ е супер. При мен обаче док. не беше много щастлив от факта, че след мъртвото ми раждане, плацентата ми беше махната чрез т.нар мануална екстракция. Както той се изрази "манипулация на сляпо". Та иска да огледа всичко, т.к е възможно да има сраствания 😪 и разбира се ще се прави цветна снимка.
Доста съм изплашена от това, което може да последва след тая снимка-по-скоро от резултата от нея...
Обясни ми също, че след снимката доста лесно се забременява, което и тук сме коментирали.
Знам, че е индивидуално, но вашите ЦС на кой ден от цикъла бяха, т.к. моята ми я иска на 14ти ден (при цикъл 35 дни).
След това ще видим как са нещата с овулацията и общо взето това беше. На пръв поглед от това, което носих като документи и ехографски снимки нещата са ОК, каза да не правя повече хормонални изследвания и също е на мнение, че не желае да предизвиква цикъл... каза да си го изчакам.

# 256
Здравейте момичета 😊
Имам нужда от помощ.Днес на профилактичен преглед ми откриха възелче на щитовидната.Казаха,че е малко,но да обърна внимание.Посъветвахаме да пусна TSH и Т4 и да бягам на ендо.
Та въпроса ми е-има ли и друг хормон,който трябва да пусна,тъй като ми се иска да отида с пълен пакет изследвания при ендото ,за да се проследят нещата и вземат мерки възможно най-бързо.Чакам си заповедта началото на октомври и ми се иска ако има проблем да се знае преди начялото на процедурата.
Ще се радвам ако по-запознатите от вас ме посъветват какво да правя,че признавам си леко се шашнах.

# 257
  • София
Щитовидните хормони са: ТСХ, ФТ3, ФТ4, ТАТ и МАТ

# 258
Благодаря Пепита😊

# 259
А тези от вас,които са правили инвитро при д-р Александров може ли да споделят колко им излезе самата процедура
По фонда -нищо .
Здравей,Бобчита.Всичко ли е безплатно по фонда?Имам колежки,коиго сй по фонда и въпреки всичко плащат соридни суми (в други клиники са). Питам,защото на 24-ти беше четвъртата ми инсеминация и по всяка вероятност ме чака ин витро.

# 260
Танчету,аз имам 3 опита по фонда в МЦАР Варна и също не съм плащала и стотинка.Изключвам задължителните изследвания,които пускахме преди първата процедура-по спомен около 200 лв бяха общо за мен и мъжа ми.
Желая ти успех 🍀

# 261
Освен тях аз си плащах по 50 лв анестезиолог за пункцията. Друго май нямаше. Но след трансфер имах кринон и медикаменти, та пак едни 100 лв си ги имай предвид за всеки случай. Иначе това е, друго не би трябвало да се плаща.

# 262
В МЦАР Варна не са кожодери както на други места.Някъде бях чела за друг варненски лекар при който уж по фонда,инвитро им излизало още няколко хиляди отгоре.

# 263
В МЦАР Варна не са кожодери както на други места.Някъде бях чела за друг варненски лекар при който уж по фонда,инвитро им излизало още няколко хиляди отгоре.
Да,да именно,моята колежка каза,че са дали около 2000 лв. за лекарства и някакви вливки (имунологични мисля),които доктора задължително изисква.
Благодаря за бързите отговори.
И разбипам,че пункциягй се прави с упойка,което ме успокоява Simple Smile

# 264
В тази клиника си гледат само ехографа и работят на база това което той показва, за добро или лошо няма допълнителни процедури, определено няма да ти предложат иглотерапия, за вливки са твърдо против и не съдействат. За допълнителни лекарства не съм чувала не съм и имала, освен кринон и естрофема. И ние платихме само за първоначалните изследвания и то защото ги искат от фонда, не им трябват на лекарите, на мен ми ги гледа само акушерката.

# 265
В тази клиника си гледат само ехографа и работят на база това което той показва, за добро или лошо няма допълнителни процедури, определено няма да ти предложат иглотерапия, за вливки са твърдо против и не съдействат. За допълнителни лекарства не съм чувала не съм и имала, освен кринон и естрофема. И ние платихме само за първоначалните изследвания и то защото ги искат от фонда, не им трябват на лекарите, на мен ми ги гледа само акушерката.
Аз и за това ги харесвам толкова много.Не натоварват организма,не ти съдират кожата,те ге глидат,като подвижно портомоне.
Успех на всички!

# 266
Търси се следващата бременна 🤰 която да използва be safe колана !!!!

Как сте прекрасни ?

# 267
Аз вече броя дните 😊,чувствам се страхотно и доста спокойна  🤱

# 268
Всеки ден се сещам за теб и влизам да видя дали има новини .

# 269
Скоро 😊♥️

Общи условия

Активация на акаунт