Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 290
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Какви са условията и колко време се чака от фонда

# 241
Вижте ги на сайта на Център асистирана репродукция.Около месец се чака от подаване на документи до получаване на заповед за инвитро

# 242
Благодаря

# 243
Здравекте момичета. Имам 1 инсеминация при д-р К. Александров и то успешна. До сега съм си ходила на прегледи само при него. Имах план да раждам в чужбина , но емоционално не успявам да премина границата 🤣🤣🤣 та... въпроса ми е дали да ме изроди той или да отида в майчин дом? Също така мислите ли ,че има смисъл да се записвам на женска консултация ? Вече съм 7ми месец и всички нужни кръвни изследвания си ги правя и всичко е перфектно за сега.  Благодаря на отзовалите се ❤❤❤

# 244
Здравейте момичета.
По препоръка на доц. Кисьов утре мъжът ми ще трябва да занесе материал за спермограма и да я остави на регистратура. От Варна сме си и живеем на 10 минути от клиниката, но никога не сме били пациенти.
Питането ми е къде точно трябва да се остави материала за изследване? На 7ми етаж на регистратура или някъде другаде? Притеснявам се да не мине прекалено дълго време, знам че до 1 час  трябва да се изследва.
И още едно питане имам-не попитахме доцента дали  спермогпамата е обикновена или по Крюгер.
Утре в 12 ни повика за консултация и тогава и ще разберем резултата и от спермограмата. Много съм притеснена и в същото време в лека еуфория, т.к вярвам че вече ще се начертае план, по който да действаме, а не постоянно да разчитаме на случайност и чудо.
Някой ще може ли ценово да ни ориентира колко би ни струвала консултацията, за да сме подготвени.
Благодаря 🍀

# 245
Ние за консултацията не сме плащали , чак когато правихме инсеминацията тогава. Тя беше 300лв. А спермограмата мисля че беше 50-60лв.Много се радвам ,че сте се насочили към тази клиника. Желая ви успех ,в добри ръце сте !
quote author=BellAaAa link=topic=1348216.msg43500283#msg43500283 date=1632139602]
Здравейте момичета.
По препоръка на доц. Кисьов утре мъжът ми ще трябва да занесе материал за спермограма и да я остави на регистратура. От Варна сме си и живеем на 10 минути от клиниката, но никога не сме били пациенти.
Питането ми е къде точно трябва да се остави материала за изследване? На 7ми етаж на регистратура или някъде другаде? Притеснявам се да не мине прекалено дълго време, знам че до 1 час  трябва да се изследва.
И още едно питане имам-не попитахме доцента дали  спермогпамата е обикновена или по Крюгер.
Утре в 12 ни повика за консултация и тогава и ще разберем резултата и от спермограмата. Много съм притеснена и в същото време в лека еуфория, т.к вярвам че вече ще се начертае план, по който да действаме, а не постоянно да разчитаме на случайност и чудо.
Някой ще може ли ценово да ни ориентира колко би ни струвала консултацията, за да сме подготвени.
Благодаря 🍀
[/quote]

# 246
Здравейте, качвате се горе и го оставяте на 7 етаж. 70лееа е цената Simple Smile

# 247
Благодаря ви момичета. 🍀
Наистина много се надявам това да е мястото и лекаря... просто наистина искам вече да се подходи с разбиране и с конкретни действия.

# 248
Здравекте момичета. Имам 1 инсеминация при д-р К. Александров и то успешна. До сега съм си ходила на прегледи само при него. Имах план да раждам в чужбина , но емоционално не успявам да премина границата 🤣🤣🤣 та... въпроса ми е дали да ме изроди той или да отида в майчин дом? Също така мислите ли ,че има смисъл да се записвам на женска консултация ? Вече съм 7ми месец и всички нужни кръвни изследвания си ги правя и всичко е перфектно за сега.  Благодаря на отзовалите се ❤❤❤
Здравей, скоро ще раждам при д-р. Александров . Говори с него ,ако може да те вмести. И за ЖК най-добре пак говори с него . Аз ходих на ЖК и паралелно всеки месец при него на преглед. Лично аз не препоръчвам Майчин дом ,първо че желая Александров да ме изроди и второ неонатологията им не е добре развита. Недай си боже нещо ако се случи по време на раждането и е по - сериозно бебето се отвежда с линейка до АГ. Времето за транспортиране може да е фатално.

# 249
Здравейте, момичета!
Нас ни отложиха за началото на м. октомври! Сега пия противозачатъчни, преди процедурата - 1 вид да ми "починат" малко яйчниците. Вече изпих половината опаковка... Започна 1 некотролеруемо виене на свят през деня, отпаднало и нервно ми е... дори паника ме обхваща... 🤔😪😤Възможно ли е да е от хапчетата, неудобно ми е да звънна да питам. Някоя дама пила ли е преди процедура?
/

# 250
Не съм пила, но напълно възможно да е от тях.

# 251
Възможно е да е от тях. Според мен спокойно можеш да звъннеш ако не на док, то на сестрата. Аз съм пила 2 пъти преди процедури, но нямах странични ефекти. Ако имаш още много от приема е по-добре според мен да се консултираш с тях. Смело звъни, не се притеснявай, никой няма да ти се скара.

# 252
Днес си изследвах АМХ и е 0,9 референтните стойности са от 1,2 до 9. Може ли да ми кажете някакви добавки за повишаване? На 26г. Съм Simple Smile) Още не съм говорила с професора Simple Smile)

# 253
Днес си изследвах АМХ и е 0,9 референтните стойности са от 1,2 до 9. Може ли да ми кажете някакви добавки за повишаване? На 26г. Съм Simple Smile) Още не съм говорила с професора Simple Smile)
задължително си пусни вит. Д, за да видиш нивата. Ниските стойности на вит Д понижават АМХ.

# 254
Пуснах преди няколко месеца. Нямах дефицит.

Общи условия

Активация на акаунт