Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 275
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте с паркньора ми сме решили да посетим д-р К.Александров заради проблемното забременяване-дайте насоки някакви изследвания трябва ли да си правим предварително,защото досега нищо не сме правили сега ще започваме и искаме да разберем къде е проблема,че не се получава.Доколкото разбрах д-р Александров не преглежда с предварително записване,а на място ?Преглежда в АГ-то нали така,че ние не сме от Варна и искам да знам повече информация

# 226
Здравейте с паркньора ми сме решили да посетим д-р К.Александров заради проблемното забременяване-дайте насоки някакви изследвания трябва ли да си правим предварително,защото досега нищо не сме правили сега ще започваме и искаме да разберем къде е проблема,че не се получава.Доколкото разбрах д-р Александров не преглежда с предварително записване,а на място ?Преглежда в АГ-то нали така,че ние не сме от Варна и искам да знам повече информация
Здравей ,да преглежда в АГ на 7 ет. Може да го намерите там след 11 ч , въоръжете се с търпение защото понякога се чака много има много пациенти и той обръща доста внимание на всеки. Според мен е добре първо да се срещнете и той ще ви насочи какво ще му е нужно като изследвания 🙂 Успех

# 227
Здравей ,да преглежда в АГ на 7 ет. Може да го намерите там след 11 ч , въоръжете се с търпение защото понякога се чака много има много пациенти и той обръща доста внимание на всеки. Според мен е добре първо да се срещнете и той ще ви насочи какво ще му е нужно като изследвания 🙂 Успех

Това за търпението наистина е така. Аз съм при доцента, но процедурата е същата. Качвам се на 7мия етаж, сядам и чакам. Не се влиза по ред, а акушерките преценяват кого да вкарат. В повечето случаи винаги последна оставам, не знам защо... :/ Знам само, че бременните са с предимство, което е нормално, но вече и аз съм бременна и пак си чакам Grinning Иначе ние като отидохме за първи път там имахме само направена спермограма от друга клиника и всички останали изследвания сме ги правили там. Успех Ви желая! Важното е крайният резултат да е положителен, после тези бели кахъри като чакането се забравят Simple Smile

# 228
Значи без предварително записан час ,след 11 в АГ-то на 7-мия етаж .Благодаря ви

# 229
По скоро с предимство там са вече започнати процедури,аз съм бременна почти в 9 месец и мога да кажа че съм най- последна, за това ходя след 13:30 когато е една идея по спокойно и до 15 ч минавам 😁

# 230
Точно това щях да пиша. Зависи на какъв етап си. Някои гонят часове заради стимулации, да не изтърва овулации или да изпреварят, зависи какво правят. Пункциите и те гонят определен момент, няма как да се спазват часове там, което е нормално. Тъспение му е майката, в крайна сметка после 9 месеца и да бързате смисъл няма 😁

# 231
По скоро с предимство там са вече започнати процедури,аз съм бременна почти в 9 месец и мога да кажа че съм най- последна, за това ходя след 13:30 когато е една идея по спокойно и до 15 ч минавам 😁

Ами да ти кажа и в началото на процедурата и сега пак си чакам. Даже понякога съм си мислила, че има някаква причина за това, но няма да споделям сега моите предразсъдъци. Обикновено чакам около час и половина или два часа и аз, но за мен и това е много. Явно аз не съм много от търпеливите Simple Smile

# 232
Веднъж доктора ме остави да "работя в негова полза " 😂😂.Бях към седмия ,осмия месец .Но сега с носталгия си спомням колко съм висяла там и какви ли не емоции съм изпитвала .
Надежда,кога стана девети месец?Леле,леле,вярно че чуждите деца бързо растат 😁😁😁😁

# 233
С предимство са започналите процедура,защото те чакат да минат преглед,за да се знае дали ще се коригира дозата хормон.Като бях бременна първо тях викаха,а аз и бременна си чаках.Доктор Александров преценяваше кой да извика.Акушерките само му казваха кой за какво е дошъл.Тези,които са за цветна снимка също влизат с предимство,защото докторът се съобразява с ренгенолозите,а те по спомен са до 13ч.или до 13:30.,а преди снимка се минава ехограф при него.
PL Ivanova,щом сте от друг град според мен е добре да се обадите на акушерките или да говорите с доктора кога да отидете.Все пак може да е в отпуска или нещо друго да изникне.Номерата ги има в сайта.Успех

# 234

Ами да ти кажа и в началото на процедурата и сега пак си чакам. Даже понякога съм си мислила, че има някаква причина за това, но няма да споделям сега моите предразсъдъци. Обикновено чакам около час и половина или два часа и аз, но за мен и това е много. Явно аз не съм много от търпеливите Simple Smile
Здравейте,
В друга клиника съм чакала по 6-7часа, за да вляза, а там бяха с часове... Влизала съм и 24.00 в полунощ 😈и с мъжа ми сме пътували после за Варна. Така че мога да кажа, че тук направо в благодат и са коректни!

# 235
Веднъж доктора ме остави да "работя в негова полза " 😂😂.Бях към седмия ,осмия месец .Но сега с носталгия си спомням колко съм висяла там и какви ли не емоции съм изпитвала .
Надежда,кога стана девети месец?Леле,леле,вярно че чуждите деца бързо растат 😁😁😁😁
След седмица влизам в 9 месец 😊😊😊😊

# 236
Мен ме викаше доцента, чакала съм, но определено не толкова много и понякога зависеше кога си дошъл, той идваше рано, та и аз, като бях бременна също не ме караше да чакам много, даже напротив.
Аз исках да отидем с малката буболинка, та затова се чудех, явно ще питам Малена.Пълна индия ми е с тоя Ковид как приемат, преди си ходиш спокойно каквото е нужно ...пфу...
Мда, няма да забравя асансьора...туф,таф, как спира и тръгва и ти все чакаш на тия диванчета ...всеки минал през това може да разбере ...
Обаче пък такива сладури правят там,хихи.

# 237
Определено ако забогатея ще им подаря една регистратура, така да има един да вдига винаги телефона, да контролира реда на влизане, малко ред да се вкара.
Иначе съм съгласна че правят уникални деца, моя герой още в родилното си беше добре оформен, не беше набръчкан, нямаше козинка 😃

# 238
А тези от вас,които са правили инвитро при д-р Александров може ли да споделят колко им излезе самата процедура

# 239
А тези от вас,които са правили инвитро при д-р Александров може ли да споделят колко им излезе самата процедура
По фонда -нищо .

Общи условия

Активация на акаунт