Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 072
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Момичета искам да си направя консултация  тъй като с мъжът ми отдавна правим опити но безуспешни .Въпросът ми е кой от двамата Александрови -младши или старши да избера .Как стои въпросът с часовете и при двамата ,къде преглеждат защото съм от друг град и това ме интересува.Доколкото разбрах д-р К.Александров преглежда без час .На мен ми се иска да си запишем час за да сме по сигурни .Дайте мнение
Писах ви на лично

Няма как да спазват напълно часове в клиниката , тъй като се работи с приоритет на пациента . Ако има спешни случаи минават първи , след това са пункциите - там се следи час . Идват цветни снимки , момичета в процедура и накрая са новите пациенти .
Аз също съм от друг град и знам колко време е нужно , но ... Учете се на търпение , след това с децата ще ви е от полза . Важното е , че няма да ви върнат , дори и да почакате ще си е струвало .
Успех и търпение .

# 481
Надежда,как сте? На колко стана бебчо 🌸❤
Добре сме, расте като гъба ❤️на 05.02 стана на 4 месеца , бъбрива млада дама 😁,вече с характер . Наистина няма такова щастие  😍 надявам се скоро да имам повод да ви се похваля отново 🙏❤️

# 482
Аз мога да се похваля че моя мъник вече лази активно и има 4 зъба 😄

# 483
Здравейте, дами.
Може ли да дадете актуална цена за преглед в АГ Варна?

# 484
Здравейте, дами.
Може ли да дадете актуална цена за преглед в АГ Варна?

https://www.invitro-varna.com/prices.html

# 485
Усмивка, много благодаря.
Мислех, че не е актуален, тъй като няма промяна в цената на ехографския преглед от 2019 година.

# 486
И аз мисля и така съм чувала, че все още са по 50 лв

Daiyana, кога мина това време, все едно вчера си писахме за теста за бр. Много се радвам Simple Smile Браво! Леко да излизат зъбките и да не го мъчат!

Надежда, браво на малката сладка дама, вече е на цели 4 месеца, 4 месеца пълни с обич и щастие, много се радвам Simple Smile Ние също имахме щастлив повод тия дни, моето момиче вече е на цели 2 годинки, две години, в които имахме безброй мили моменти, пълни с толкова неповторима любов, едва сдържам сълзи като се сетя колко съм я мечтала и чакала!!! Нашите деца са едни копнени, чакани, изстрадани и силно желани, измолени, малки големи Чудеса!!! Всички дечица са дар, но само ние знаем през колко много трънаци и трънчета сме минали ... и те са вече до нас и ни прегръщат, казват ни Мами, мамо, радват ни всеки час Simple Smile

Ние сме малко под карантина, че татито е позитивен, но и това ще мине, още малко ... та голямата торта ще е след седмица, а вкъщи си направихме малко парти и й направих домашна тортичка от палачинки, беше много приятно Simple Smile

# 487
Orion, честито. Да е жива и здрава малката принцеса.
Като се сетя наистина колко съм копняла да имаме наше дете и как не ставаше и не ставаше с години. Вечно ще съм благодарна на доцент Кисьов за положените усилия и вниманието, към мен по време на бременността. Това ми осигури безценно спокойствие за цели 9 месеца.
След ЗЕТ при него имаме прекрасно момче, което този месец ще стане на 1 г и 3 м.
След години борба за естествено забременяване тихичко мога да се похваля, че от началото на седмицата имам положителен тест за бременност.
Живот и здраве, ако всичко е наред октомври чакаме бебе. Отново искам да се доверя на Кисьов и веднъж в месеца да ходя и при него на преглед.

# 488
Той ще е много радостен да научи за хубавата новина и че ще ви наглежда, многоооо се радвам за теб, нека бъдете здрави и мине всичко по мед и масло, браво 💚❤💚
Ние за сега искаме едно детенце, но ако някой ден стане някоя изненада няма да я върнем, хаха Той таткото иска де, но аз се тревожа доста като има нещо и ми стига май че едно, хаха

# 489
Благодаря Heart
Единствено ме е яд, че не успяхме да засвидетелстваме нашата благодарност след раждането.
Не съм от Варна. Родих докато бях под карантина. Точно тогава пак бяха затегнали всичко и нямаше как, но мисля, че това че отивам отново, за него ще е по-голяма награда.

# 490
Не се тревожи за това сега, те разбират, аз също късно отидох, в самия ден на изписването ходихме при тях, но бях доста ошашкана и едва имах мисъл в главата, хаха Щяха да ми се гръмнат гърдите от кърмата и имах проблем докато се регулират...та и това ми бе физиол.зле и нямах търпение вече да сме вкъщи.Бебчо бе в стаята с майка ми докато ние отидем да подарим на доцента и на Малена нещица и да благодарим, изобщо нямахме идея за ковид и за какво предстои, беше грипна епидемия и имаше много хора и работа на 7ет, та не сме бутали бебка на 3 дни сред хората, после все нещо ставаше с тоя ковид и чак тази есен успяхме да идем да я видят, но пак имаха много работа и искаха и да не я задържаме дълго там все пак в това грипозното ...те се радват независимо подаръци и кога отидеш, те знаят колко много са направили за нас,вярвам  🥰

# 491
Здравейте момичета , мина и моят преглед при доктора, поговорихме си на дълго и на широко 2 часа ми отдели от времето си.  Прегледа ме на ехограф,  каза , че лигавицата ми е 6 мм и скоро ще имам менструация   ( на 26 ден от цикъла бях на преглед). Много се бях притеснила и забравих да го питам 6 мм добре ли е не е ли твърде малка...  По принцип цикъла ми се скъси от година на сам на 2 3 дена от 5 6 док ми каза , че не е фактор за забременяване. И сега тая лигавица ме гложди ,  срам ме е да му звъня и да го притесням . Ако някой е по запознат от вас момичета и може да ми отговори  ще съм благодарна.

# 492
Ще съм благодарна ако някоя от вас има представа какво харесва Доцент Кисьов.
След два дена ще ходя и много ми се иска да му занеса нещо, но да не е отбиване на номер. По този начин ще изкажа благодарността си за вниманието, което ми оказа по пътя за сбъдването на мечтата ни да имаме дете.
Отворена съм към всякакви идеи.

# 493
Здравейте момичета, предстои ми лапароскопска операция за премахване на тръба (хидросалпингс) при д-р Атанас Александров. Ако някоя от вас е преминала през тази операция, може ли да сподели малко повече за процеса преди и след нея, както и за цената. Знам, че ще се провече в Майчин дом. Малко започвам да се притеснявам и бих се радвала, да споделите как е преминало при вас.

# 494
Аз да питам, някой правил ли е процедура непосредствено след прекаран ковид? Паузира ли се процедурата заради това или не? Чета всякакви неща и вече се обърквам.

Общи условия

Активация на акаунт