Постоянна ревност

• 7 442
  • 130
  •   1
Отговори
# 15
Да добавя.. някои шеги са примерно ако някой каже “ Много е топло, цялата съм мокра”, той :- да отговори “ Важно е на друго място да си мокра”.
Това се случва пред мен, пак подчертавам, че няма значение от възрастта и външния вид на човека.
С момчетата си прави подобни шеги, които, разбира се, не ми пречат

# 16
  • Най-красивата страна
Нямаш никакво самочувствие,нямаш достойнство.И никакъв самоконтрол,никакво доверие в партньора ти.
Една уверена в себе си жена с достойнство,няма да прави постоянни скандали от ревност и да се отнася с половинката си,като със собственост.
Не знам как те търпи човека,защото това е обидно и е вид психически тормоз,но ако не промениш поведението си ще го загубиш.
Нормално е да разговаря с колегите си,както и да се шегува с тях,независимо дали са мъже или жени.

# 17
Психолог трябва тук.

# 18
Наблюдавах изключително ревниви хора и за изненада на всички, точно те изневериха на партньорите си.
Замисли се върху това. Какво се крие зад тая ревност.
Тук виждането ти е много точно за съжаление. Аз мисля че тези хора никога не са обичали половинките си, както и себе си.

# 19
Наблюдавах изключително ревниви хора и за изненада на всички, точно те изневериха на партньорите си.
Замисли се върху това. Какво се крие зад тая ревност.
Баща ми заряза майка ми заради нейна приятелка, когато бях на 12.
Разбирах и знаех всичко в детайли..
Не е гаранция, но може да е рефлектирало

# 20
  • София
Ако не зависи от теб, тогава от кого?

Изключителна възможност му даваш да се отврати крайно от теб, после ще те четем какъв неблагодарник е.

# 21
Да не работиш при мен, че случайно имам една такава двойка пред очите си, даже тема бях пускала преди време, едно към едно. Отстрани мога само да ти кажа, че ако ме беше жалка гледката, щеше да е много смешна.
Не, имаме собствен бизнес, сигурна съм, че е жалка, затова се чудя как да си помогна

# 22
  • волно калдъръмче
Да добавя.. някои шеги са примерно ако някой каже “ Много е топло, цялата съм мокра”, той :- да отговори “ Важно е на друго място да си мокра”.
Но това му се вика натурален простак. Далеч по образно и оригинално може да се изрази.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:20 от Вяра

# 23
  • София
Като зрял човек - с терапия.
Страховете са ни нерационални и го знаеш.

# 24
  • Страната на чудесата
Това се случва пред мен, пак подчертавам, че няма значение от възрастта и външния вид на човека.
С момчетата си прави подобни шеги, които, разбира се, не ми пречат
Изключително безвкусна шега, при това между колеги. Аз бих се обидила на себе си, че съм с такъв типаж.

# 25
Но това му се вика натурален простак. Далеч по образно и оригинално може да си изрази.

Той е простак, тя е ревнива.....Чудна комбинация!

# 26
  • волно калдъръмче
Той е простак, тя е ревнива.....Чудна комбинация!
Правиш супер нелогични връзки. Казвам просто, че това не са шеги.

Момичето поне осъзнава проблема си. Този си мисли, че е центърът на вселената и всички припикват от кеф на "шегите" му.

# 27
Не, бе, той си е простак. Един възпитан мъж не прави подобни подмятания.
Тя е ревнива. Както казваш, поне го осънава, ама полза от това няма.....

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 22:28 от Soul Free

# 28
  • волно калдъръмче
За мен тези приказки звучат като заявка и застраховка за пред нея, а не толкова, че го кефи да се гъбарка. Майтапи се с всички, но по различен начин се кокори и преглъща, когато си общува с определени хора. Защо не се майтапи и с нея, ами я мачка? Вместо да я пукне от смях, той се прави на засегнат от реакцията ѝ. Не ми прилича на истински майтапчия.

# 29
За мен тези приказки звучат като заявка и застраховка за пред нея, а не толкова, че го кефи да се гъбарка. Майтапи се с всички, но по различен начин се кокори и преглъща, когато си общува с определени хора. Защо не се майтапи и с нея, ами я мачка? Вместо да я пукне от смях, той се прави на засегнат от реакцията ѝ. Не ми прилича на истински майтапчия.
Заявка и застраховка за какво?

Общи условия

Активация на акаунт