Постоянна ревност

• 7 480
  • 130
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не чети :

За изневяра.

# 31
  • волно калдъръмче
Заявка и застраховка за какво?
Заявява на целия свят колко е отворен и се застрахова, правейки го пред очите на жена си. Един вид - чист съм. Приказките ми може да са мръсни, но нямам мръсни намерения.

# 32
Явно на него просто не му пука за теб, щом си позволява такива шегички или знае че ще го изревнуваш и това му вдига самочувствието, а ти освен да му вдигаш скандали по друг начин пробвала ли си? Да му кажеш сериозно, да му се разсърдиш, да не му говориш? Според мен трябва да спреш да обръщаш внимание и да му биеш пълен игнор и да насочиш вниманието изцяло върху себе си

# 33
Това е истинско мъчение.  Трябва да потърсиш помощ. Че то без повод ревнуваш...а ако го хванеш, какво? Ако той реши ще ти изневери. Бъди сигурна. С тая ревност до там ще го докараш.  Ревността е един от начините да го тикнеш в чужди женски ръце.

# 34
  • USA
Да добавя.. някои шеги са примерно ако някой каже “ Много е топло, цялата съм мокра”, той :- да отговори “ Важно е на друго място да си мокра”.
Това се случва пред мен, пак подчертавам, че няма значение от възрастта и външния вид на човека.
С момчетата си прави подобни шеги, които, разбира се, не ми пречат

Ще обяснява на колежката, че било важно да била мокра нейде си другаде.....такива ще му ги наприказвам, че ще го завръ.....

Ти, че си ревнива ревнива...но няма как да задържиш някой на сила с теб, дори и дете да имате...той има глава на раменете...да мисли....защо те дразни незнам....тъпо ми изглежда, мисля че ако дръжеше на теб и детето достатъчно щеше да опита да скрепите нещата и да превъзмогнете ттази ревност, която те измъчва...
при положение, че се държи като малко дете ....да те дразни..нещо неговата лоялност не ми изглежда ок...
Седни поговори, но без скандали...обясни му че те наранява, и да престане...ако не кой от дет е....аз така в страхове не бих живяла...

# 35
За мен това са изключително просташки шеги.Камо ли пък с колежки.Очудвам се , че някоя не му е отвъртяла шамар,аз така бих постъпила.
Още повече ако е началник,като нищо ще си изпроси дело за сексуален тормоз.
По темата-ревността е болест и трябва да се лекува.Възможно е и да ви дразни нарочно.С тази ревност му вдигате самочувствието.Я пробвайте и Вие някоя пиперлива шега с най-хубавото момче,което е наоколо.

# 36
Ако единствен в колектива се шегува така(защото има колективи на един акъл и всички цапнати без да влагат в думите нищо)аз бих се срамувала и не ревнувала.

# 37
Този някаква мания има явно, щом пуска сексуални шеги към всичко живо. Разбирам защо те дразни, но не и защо го ревнуваш.

Така, или иначе, ще трябва да посетиш психолог, може да имаш някаква травма от случая в детството ти. А и се измъчваш така, то не си е работа.

Не го ли видя, че се държи така постоянно преди да се събереш с него, че и дете да му родиш. Все пак повечето мъже не се лигавят с всички наоколо. Предполагам, че става въпрос за някакви бачкатори свикнали на простотии, иначе не знам как го търпят и другите

# 38
Да ме извинява авторката, ама кат си го е избрала такъв простак......

# 39
Леле, пък и ако пишеше в бг-мамата, тогава вече сигурно щяхте да го распнете.... Цапнат е в устата, ама вече пък чак такива драми от това, малко в повече идва.
Авторката, търси начин да се лекуваш, ще си прецакаш всичко така. Явно е търпелив и отговорен, ама в такава схема и най-коравите понякога не издържат. И още нещо, винаги ми е било смешно някоя като каже "приятеля ми" с който имаме дете, живеем заедно от н-години.... Не ти е приятел, мъж ти е, момиченцата си имат приятели, а ти вече си голяма, вземи да се възприемаш като такава.

# 40
Ако единствен в колектива се шегува така(защото има колективи на един акъл и всички цапнати без да влагат в думите нищо)аз бих се срамувала и не ревнувала.
Точно това тръгнах да пиша, че целия колектив са такива, работят в голяма кухня, по цял ден 35 градуса, но като чуя нещо подобно изпадам в депресия.

# 41
А кой гледа детето, докато милото черпи колежките с бира, а ти им светиш?

# 42
И на мен не би ми било приятно да говори така на жени, но и на мъже. Ще ме бъде срам от него, и, че нещо ни свързва. Да, чувството ще бъде срам, в никакъв случай ревност.

# 43
Знаех си, че става въпрос за заведение, но залагах на сервитьори, бармани, а те били в кухнят.  Какво се учудвате, по тези места такава е атмосферата, цял ден бачкане и бъзици, все пак не работят професори там.
Мисля, че определено в един момент ще му писне и наистина ще й изневери. Винаги така става при ревнивците, търсят си го и накрая си го намират.

# 44
Авторке,  как го търпиш тоя мъж? Съвсем сериозно те питам. То не мъж ,а чучело.
Клоун, имащ се за забавен и много интересен.

Общи условия

Активация на акаунт