Постоянна ревност

• 7 484
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Ама мъже,на които им шарят очите и са хипер,мега сексуални,си личат още в началото...И ако имат невероятен нагон,ходят.
Ако жената избере да е с такъв мъж,тя си го е знаела още от самото начало.И да се спука от ревност,няма полза.
Авторке,ако не е такъв човекът,не му се сърди.
Вероятно влиза в тона на някоя колежка,мъж е все пак, поне на думи да се докаже...
Това,че е поканил две колежки на бира е детско изпълнение.Хем напук,хем две,да не си помисли някой/някоя нещо....

# 76
Какво значи "има такива хора"? Трябва да се приеме за нормално мъж да ходи и да хвърля подобни бъзици към колежки?  Вероятно го прави, защото вижда, че така привлича внимание и симпатии, по друг начин не може.
Към авторката - защо и ти не пробваш така да си бъбриш с мъже, да видим как ще се възприеме?

# 77
Скрит текст:
Не знам какво му шари, колко е супер сексуален, но работих само с мъже по едно време и знам как си говорят.Спазваха приличие , но с времето го нарушиха и ме възприеха като един от тях.Интересно е ,че се случи в къщи на масата с деца и родители един да изтърси както отговаря на работа
Скрит текст:
за отрицание - уй
Навик станало и си призна сам човекът колко конфузно е било.
Та аз за това писах , ако колективът е такъв и са цапнати, не влагат нищо в думите  и няма смисъл да се хваща авторката в думи.Проблемът с ревността е  неин.
У нас не съм чувала простотии докато не почнах аз да се отпускам, не знам мъжът ми по каква причина не е говорил пред мен такива, почна и явно ги знаеше.В този период ми е  било все тая  за приказки.Много свито и  изчистено от мръсни думички държание между двама не е  чак толкова за хвала, те си имат място, аз късно го разбрах. Двайсет години бях в женски колектив и нямаше и на работа такива.После ме научиха, няма как да се сработиш  с хората като ги държиш  в не тяхна среда , а  си зависех от тяхното желание  да работят.
Псувала съм ги даже и ги разсмивах с това.

# 78
Е от кога уй-я за отрицание се смята за нещо изключително... ? Simple Smile
За суперсексуалността е грешно да се смята, че непременно върви с ходене по чуждо. Напълно възможно е желанието да е насочено и към един обект, при това дълго време. Някои обаче поддържат привидно такава супер сексуалност като постоянно сменят обектите и гонят първоначалната тръпка. От там идва тази заблуда. Както написах, обикновен простак си е, в тази посока трябва да му прави забележките и скандалите.

# 79
Даже предлагам да му сервира топките за вечеря. Отдавна да съм го направила.

# 80
Ти пък, как не разбра изключителното.На масата по време на вечеря  пред родители и поотрасли деца, дето разбират думата.Място , изключително за отбрано отрицание.

# 81
  • Бургас
Joy
Горкият човечец...ако знае какво му се пише...

# 82
  • волно калдъръмче
Да бе, и ще му ги готвя - толкова труд! Късам и хвърлям.

# 83
  • Бургас
Да бе, и ще му ги готвя - толкова труд! Късам и хвърлям.
JoyJoyJoy

# 84
Даже предлагам да му сервира топките за вечеря.
Най-вероятно вече са сготвени и сервирани с бутилка Кианти. Тя кибритлийка, той търпелив, развитието на нещата е неизбежно. Ще им мине и нищо чудно вече гушнати да гледат футбола. Той едва ли е развил флиртаджийски наклонности внезапно, вероятно е бил такъв още като са се запознали, каквото и да му говори сега няма начин внезапно пък да спре да го тегли към майтапи с чужди булки. Ако не иска авторката да пие хапчета, да пие Кианти, със или без топки гарнитура, може пък да се успокои. Wine Glass

# 85
  • София
Честно да си призная, никога не съм разбирала подобни дебелашки шеги в един колектив. Не мога да си представя някой колега да си позволи подобна изцепка по мой адрес или адрес на друга колежка.
Авторката, че е ревнива, ревнива е, че това не е добре, не е, ама извинявайте и ММ ѝ е абсолютен комплексар. Забелязала съм, че точно простоватите хора се поддават на изкушението всичко да се свежда до единия секс и нищо повече. Мъж със самочувствие трудно ще прибегне до подобни шегички, така че и той е за терапия. Smiley

# 86
Абсолютно...
Ще ми разправя някой си колега къде какво трябвало да бъде. Отврат.
Имала съм близки разговори, споделяне с колеги. Дори шеги естествено, всякакви, но всичко в рамките на здравия разум. Грозни са ми сексуални подмятания на всеослушание, пък били и на шега. И то такъв мъж не е и за ревнуване,ако беше играч...действат по друг начин.
Няма страшно.

# 87
  • София
... И то такъв мъж не е и за ревнуване,ако беше играч...действат по друг начин.
Няма страшно.
Точно това си помислих и аз. Smiley

# 88
... И то такъв мъж не е и за ревнуване,ако беше играч...действат по друг начин.
Няма страшно.
Точно това си помислих и аз. Smiley

Тя написа, че и с нея се шегува по същия начин. Явно това си му е начинът да си прави веселба.

Скрит текст:
Авторке, интересно ми е с теб дали се бъзика по същия начин като с колежките?
Според мен си е такъв човекът, такъв му е темпераментът. Работата е тежка в една такава голяма кухня и това му е начин за разпускане.

Ревността е страх. Понякога е нормално да ревнуваш и така да показваш, че държиш на партньора. Обаче да ти се привиждат непрекъснато демони, да търсиш подтекст във всяка негова дума, да го дебнеш, следиш... Това е много изнервящо, за теб ревнивата, но и за него, ревнуваният. Прекалената ревност все в един момент ще съсипе връзката.
Абсолютно сте права.
С мен се шегува по същия начин

# 89
Е, с нея нека, той с нея и секс прави.

Общи условия

Активация на акаунт