Шумен - 10

• 13 257
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Ани, много хубаво клипче. Направо ми оправихте настроението. Нацелувай го Ивко, много е сладък.
Светле, Честит Рожден Ден мила, със закъснение, ама  нямахме нет. Много щастие ти желая  bouquet
За дрешките, вече май ви споменах, че моите ги дадох на една позната, ама ако събирате пари, ще се включа.

# 106
  • където има любов
Мерси много за милите пожелания!Хубаво нещо са рождените дни,но ако с всеки следващ годинките оставаха едни  и същи ,щеше да е още по-хубаво!
Та да споделя кой беше най-прекрасният подарък,който получих.Влиза Алекс в стаята с бонбони-"Мерси"и ми ги подава с думите:"мамо,ден,ден!"и после целувка.Разбира се зад всичко това стоеше тати!

# 107
Ами аз съм от Шумен,до 14 годишна живеех тук,после от 14 до 20 годишна живеех в Пловдив,там се омъжих и сега сме си в Шумен с мъжа ми от две години,имам момченце на 2 годинки,казва се Иво и е много приказлив и палав Simple Smile. Та това е накратко за мен. Между другото аз скоро открих този форум. Grinning
Видях че сте си сформирали хубава групичка вече Simple Smile  Wink Усмивки на всички!
Скоро ще видите и снимки.  bouquet

# 108
Здравейте и от мен най-после.Много благодаря на всички мами за пожеланията.Искам да ви почерпя,макар и с много голямо закъснение beer,ама както се казва по-добре късно,отколкото никога.Искам да поздравя с ДОБРЕ ДОШЛИ новите мами. Чакаме ви на срещите да се запознаем.Съжалявам,че на последната среща не можах да дойда,ама дядо имаше рожден ден-юбилей 80 год. и се бяхме събрали родата,и нямаше как да се измъкна.Някой да има идея каква температура е подходяща за изкарване на децата.Не мога да си представя цяла зима да не излизаме,че ние ще се забравим!!!
Имам още един повод да ви черпя - Дени вече има 2 зъбчета!!!  Wine Glass

# 109
Честити зъбчета на Дени! Да са и белички и здравички!
Даре, честита ти нова коса. Добреч е си сложила снимка на аватара, че да не би като се видим да не те позная!
А сега като бяхме при Граматикова и зададох същия въпрос и отговора беше следния: Можем да излизаме и при -50 градуса, стига да не вали, да не духа силен вятър и детето да е добре обле4ено и завито и със шалче да не влиза студения въздух в гърлото. само да се виждат очичките.

Светле, наистина страхотен подарък си получила за РД!

Диде, а на теб какво ти се е скапало настроението бе мила?

# 110
Честити зъбчета на малката Дени.

# 111
Честит рожден ден и от мен, Светле!   bouquet
С голямо закъснение, но пък от сърце! Peace
Бъди здрава и много щастлива!!! Heart Eyes

Честити зъбчета на Дени! tooth
Да са белички и здравички!

Ани, Ивко е едно сладурче!  love001

Момичета, последно какви дрехи ще събираме? Blush За бебчета? За юноши? ooooh!

# 112
  • Шумен
Дари честито, голяма промяна  Wink.

# 113
аз съм събрала 6-18г

# 114
  • Mediterraneo
аз съм събрала 6-18г

Аз за тийнейджъри  Peace

# 115
Дари, честита прическа, много ми харесва  bouquet
Ани скапала съм се защото нали утре съм на изпит и ме тресе голяма нерва. А и в къщи съм много натоварена, освен децата и домакинството, решавам и листовки, а малките са се разкривили и имат разстройство малко, не спят по цели нощи, та затова. Слава богу нищо сериозно.
Айде стискайте ми палци, дано от утре вече да съм шофьор.

# 116
Добър ден и от мен!  Hug

Светле, честит рожден ден с мноооооооого голямо закъснение, желая ти, на теб и на най - прекрасните ти същества да сте винаги здрави, много щастливи и късметът винаги да ви съпътства!

Диди, стискам ти палци душко, ясно ми е какво преживяваш.  bouquet
И аз днес курмувах за втори път и слязох от колата със зачервени бузи, цялата изпотена, притеснена и разтреперана.Първия път ме изведоха на нещо като полигон, извън градско и след това в града.  SickДнес ми беше втори ден -  градско и вече не знам къде се намирам perko станах разногледа. #Crazy

Относно събирането на дрешки, вече ви казах, че нямам такива, но със средства ще помогнем каквото можем. Peace
Ани, много е сладичък Ивко, много му се радвахме, да го нацелуваш.

# 117
  • където има любов
Диде,късмет утре ще стискаме палци!Рали,браво на теб ,че си се решила.Да видим аз кога ще събера толкова смелост,меракът ми е голям,ама страхът още повече!

# 118
svetle 4estito i ot men sas o6te po-goliamo zakasnenie!!! jelaia ti mnogo 6tastie!!!!!!!
Dide kasmet utre!!!! stiaskam palci!!i da ne stane-- ne gubete kuraj - sledva6tia tiraj!!
 i za vsi4ki koito karat kurs-- vnimavaite kato slizate ot kolite, 4e edna poznata kara v momemta... i kato sliza ot kolata pada v 6axta bez re6atka razbirase i si s4upi 2 zaba!!! sega 6te sadi ^pati6a^ i ob6tinata, no kauzata e obre4ena spored men!:cry: Cry Cry taka 4e vnimavaite

# 119
Вече съм шофьор newsm44
Много ви  благодаря, че ми стискахте палци.
Изпита мина много леко и бързо. На листовките нямах нито една грешка и след това бяхме първи за кормуването. Аз седнах първа и карах 10мин. някъде. Но ме караха да паркирам и да минавам между две дървета, абе всичко мина, много съм щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт