Шумен - 10

• 13 256
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
  • Smallville
Здравейте мами,какво стана с идеята за детските дрешки за детските домове?Хайде да се организираме,преди да е завалял някой сняг #Cussing out

# 91
Да и аз посъбрах вече дрешки.

# 92
  • Mediterraneo
Здравейте мами,какво стана с идеята за детските дрешки за детските домове?Хайде да се организираме,преди да е завалял някой сняг #Cussing out

Ами да се организираме... Давайте предложения. Нали се сещате, че като се съберем и всеки донесе, каквото има, тези неща трябва да останат някъде, докато се реши къде ще ги носим. За момента не съм говорила с моята позната, за която споменах- баба й почина миналата седмица, още не сме се виждали. За Дома във Васил Друмево няма проблеми- отиваме и ги носим. Превоз   newsm78?! То най- лесната работа е да съберем помощите...  Thinking
Казвайте ден и час, кой ще ни закара до селото и сме готови. Аз нямам идеи- поне до средата на декември не мога да разчитам на семейния автомобил  Naughty

# 93
Аз за съжаление нямам дрешки събрани защото наскоро ги дадох на свеки, а тя ги носи на някакво семейство.Другия път ще се включа Peace
Някой да е чувал нещо за това проклето парно?Ще го пукат ли?

# 94
        1cribИдеата емного добра.  Майките в софия го правят много от отдавна, защото тези дрешки вместо да седят в кашон  бутнати някъде ще им се зарадват децата. А защо не ги дадете на децата от дома в ШУМЕН?

# 95
  • Mediterraneo
        1cribИдеата емного добра.  Майките в софия го правят много от отдавна, защото тези дрешки вместо да седят в кашон  бутнати някъде ще им се зарадват децата. А защо не ги дадете на децата от дома в ШУМЕН?

ИдеЯта по принцип е добра, да. А не го правим, защото ни куца организацията  Confused Ще ги дадем на децата в дома в Шумен, ако и когато някой уреди да ни приемат дарението.

# 96
 travel Аз мога да го уредя. Като говоря със съответните лица ще ви пиша

# 97
  • Smallville
Дрешките могат да стоят при мен в ателието,няма проблеми,казвайте кога да се уговорим да се видим и всеки да носи каквото е преценил.Аз досега съм носила дрешките на детето само в Шуменския дом,имам позната сестра там,така,че те няма да откажат.Мога да и звънна да я питам,но ще изчакам Tintiava

# 98
Аз детски дрешки за даване нямам, че се чакат бебета да се раждат скоро и съм ги обещала.
Ама ако мои дрехи вършат работа (не че съм много голям калибър де) мога да се включа.

# 99
  • Smallville
Честит рожден ден на Чифлигарова!!! Да си здрава и много щастлива.....

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СВЕТЛЕ! БЪДИ МНОГО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА МАМА И СЪПРУГА.

а НИЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА ПОЛОВИН ГОДИНКА затова ви черпя с торта:

Пете, на нас парното ни го пуснаха днес. То и на вас трябва да са ви го пуснали вече, нали си ми комшийка.

Донибейби, много добра идея да съберем кой каквото е отделил и когато се организираме да занесем дрешките, но къде ти се намира ателието?

# 101
  • Smallville
Ама че съм с мръсна уста, а?Докато кажа за снега и той взе,че натрупа Mr. Green...То е ясно,че сега няма да стане,но ателието ми е на Руския,зад стария съд,на "хан Сабин"6а,но не съм по цял ден там,който реши да идва,нека звънне на 865016 да провери дали съм на работа,ок?

# 102
Честит рожден ден Светле,
Бъди здрава и много щастлива  bouquet

# 103
Вижте каква игра пада върху новата ни огромна възглавница: http://www.youtube.com/watch?v=SVV1-CcKRRE

# 104
Ани много хубава снимка. Зачудих се как ще ги сложиш тези свещички на тортата ама чудесно е станало.

Общи условия

Активация на акаунт