Шумен - 10

• 13 260
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Честити ходещи крачета на Стоянчо!По- малко падания пожелавам Peace

# 136
Е, бравоооооо на Стоянчо. Знаех си аз ,то малко смелост му трябваше на детето. Тони, от тук на татък тежко ти Mr. Green Laughing

# 137
Ихааа, браво на Стоянчо! Peace
Да крачи смело напред в живота!!!
Тони, ето тръгна си детето, само дето се притесняваше. Hug

# 138
Браво на момчетооооооо newsm44 newsm68
Честито ви проходило детенце, Тони. Да са му здравички крачетата и да вървят без да се препъват.   bouquet
Диде, честито душко, браво на теб smile3501, от първия път.  newsm10 Ти значи голем шофьор ще ставаш а?  newsm08

# 139
Здравейте мамчета от Шумен!
Аз не съм от там, но много често съм там.
Ще се радвам да ме приемете във вашата групичка.

# 140
Здравейте и от нас! Скоро не сме се включвали, но се надявам вече да сме по-редовни.  Wink

# 141
Добре дошла на мама Рали! И да се отчиташ често често!

Днес взимаха на Иван кръв от пръстчето и той като ревна , сестрата му вика: Браво, ти надмина майка си!  Joy
Помнят ме хората , и там се прочухме!

# 142
  • при Arctic Monkeys
аз пък не съм влизала тук много отдавна. сега се чудя с какво да се захранваме, май трябва да се почва вече. Рая е нон стоп изправена , не мога да я удържам да не седи. времето е хубаво и тръгваме по улиците  Simple Smile

# 143
Добре дошла на мама Рали и от мен Hug
При нас лудницата е пълна. Току що моите хубостници докопали крем Здраве и намазали себе си и цялата стая-столове, мебели, направо ужас #Crazy А тях едвам измих. Май си бяха и хапнали Sick

# 144
Леле намерих темата на 2-ра страница тц тцтцтц  Outta Joint Wink Няма как да не се похваля ,че вече имам интернет отново , и ще се виждаме често из нета  Peace
Поздравявям всички нови мами  Simple Smile

# 145
  • Mediterraneo
Браво, Надежда! Всеки ден се чуваме, баш това да не ми кажеш  #Cussing out

# 146
О, Наде - Добре дошла Hug
Тъкмо се чудех тези дни защо не пишеш.
Айде, дано се посъживи темичката ни.

# 147

При нас лудницата е пълна. Току що моите хубостници докопали крем Здраве и намазали себе си и цялата стая-столове, мебели, направо ужас #Crazy А тях едвам измих. Май си бяха и хапнали Sick

Хи хи Диде, май това е обичайно за повечето деца Laughingи ние минахме през периода -ядене на крем. Sick
Наде, добре дошла отново в редиците на пишещите шуменски мами. Peace

# 148
Някой ходил ли е в кабинета по хомеопатия на Загорчев и дали сте доволни? Смятам да заведа Ева, 4е с тези нощни ревове вече нямям нерви! #Cussing out Това ми е последната надежда PraynigБлагодаря предварително за всякаква информация!

# 149
Наде радвам се че вече си имаш нет. Разбрах че и на работа си се върнала.

А на Дидка мадамите, големи бандитки!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт