Шумен - 10

• 13 270
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Някой ходил ли е в кабинета по хомеопатия на Загорчев и дали сте доволни? Смятам да заведа Ева, 4е с тези нощни ревове вече нямям нерви! #Cussing out Това ми е последната надежда PraynigБлагодаря предварително за всякаква информация!
Въбще не си прави труда да ходиш ефект нулев , а от самия лекар полза никаква  WinkЗа мен той не е никакъв хомеопат  !

# 151
Някой ходил ли е в кабинета по хомеопатия на Загорчев и дали сте доволни? Смятам да заведа Ева, 4е с тези нощни ревове вече нямям нерви! #Cussing out Това ми е последната надежда PraynigБлагодаря предварително за всякаква информация!
Въбще не си прави труда да ходиш ефект нулев , а от самия лекар полза никаква  WinkЗа мен той не е никакъв хомеопат  !

Peace Моето мнение е същото! ooooh! Crossing Arms

# 152
  • някъде там
Мами, имам нужда от помощ. Търся някой,който дава уроци за работа с програмата "Фотошоп".
Някаква идея? newsm78
Ще съм много благодарна,ако някой ме насочи. Hug

# 153
Мами, имам нужда от помощ. Търся някой,който дава уроци за работа с програмата "Фотошоп".
Някаква идея? newsm78
Ще съм много благодарна,ако някой ме насочи. Hug
Искаш уроци на частно ли? Аз имам един колега дето даваше уроци в школа "А и Б" и дори и да не е вече там, щото май стана асистент  newsm78 почти съм сигурна, че там се провеждат такива. Ще трябва да се заинтересувам, ама айде утре ще питам, че днес стана късно.  А иначе може да ти пратя някое линкче дето доста нещица има във форума, за фотошоп специално. Стига да ти се занимава, да имаш време и да четеш. Ето тук Или мисля, че имаше специални теми за фотошопа, тука във форума. Можеш да ги намериш като отидеш на търсене и напишеш каквото ти е нужно. Сори, че съм така подробна, но не е лошо да се изясниме нали?! Wink
Айде и аз да се запиша, да поздравя новодошлите ни мами!  Hug
Наде, добре дошла отново в редиците! Hug
Диди, опасни малките, а? Така е вече трябва очите ти не на 10, а на 20 да гледат Joy   bouquet Целуни им непослушните дупета от мен! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 21:27 от Раличка

# 154
  • някъде там
Благодаря ти Раличка!
Знам ги тези теми,има дори видео уроци,но е много трудно така. Искам да спазя поговорката "Око да види, ръка да пипне"Много е трудно спецялно в тази област. Все пак ще проверя м школата А и Б.

# 155
На 26.11.2006 ще правим ли среща? аз съм ЗА!

# 156
Нашите кумове, ще ни идват на гости за събота и неделя и мисля, че няма да мога да дойда, пък така ми се идвашееееее Sad Sad Sad

# 157
Нашите кумове, ще ни идват на гости за събота и неделя и мисля, че няма да мога да дойда, пък така ми се идвашееееее Sad Sad Sad

Не се притеснявай, то като гледам няма голям наплив. Joy

# 158
Аз може и да успея, ако е през деня, но пак не съм 100% сигурна. Както винаги ще направя всичко възможно.

# 159
Здравейте мамчета!
Ето ни и нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78855

Някой да знае служебния телефон на д-р Керанова (зъболекар), че някъде съм го загубила, а трябва да водя сина при нея.

# 160
Здравейте мамчета!
Ето ни и нас - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=78855

Някой да знае служебния телефон на д-р Керанова (зъболекар), че някъде съм го загубила, а трябва да водя сина при нея.
Сладури!

# 161
ПРИВЕТ!!!

В Шумен няма ли да има Коледен купон!!!

# 162
То хубаво коледен купон ама като няма кой да организира , а пък колкото са сериозни мамите  Whistling Wink Wink

# 163
Aз затова поканих kiki_kiki на някоя от срещите ни. Трябва само да се организираме.

# 164
Ами супер Whistling

Общи условия

Активация на акаунт