Шумен - 10

• 13 286
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Аз предлагам да направим срещата следващата събота или неделя. Естествено ако сте съгласни.

# 166
Щом е за среща, аз съм съласна.

# 167
Аз също съм съгласна Peace

# 168
  • Mediterraneo
Без мен  Stop В петък съм на служебен банкет и малко множко ще ми дойде всичко в една седмица  Crazy

# 169
Без мен  Stop В петък съм на служебен банкет и малко множко ще ми дойде всичко в една седмица  Crazy

Добре сте си вие даскалите! Сега нови годинки , това онова!  Grinning

# 170
Здравейте шуменски майчета. От дълго време пиша в друг сайт,но там няма много шуменки,та реших да се преместя тук.  Повечето сигурно се познавате,но какво ще кажете всяка да се представи накратко,че като гледам има доста нови.
Аз се казвам Леман,дъщеря ми Алтайра е на 1година и 3месеца. От 3 месеца работя в Шуменския университет като координатор на немските гост лектори. За щастие майка ми е свободна и гледа принцесата.
Радвам се,че си правите срещи, като майчетат от другите градове.С удоволствие бих дошла на някое събиране.

# 171
Добре дошла Леман при нас!
След една седмица ще има среща, ще се радвам да дойдеш и ти , да се запознаем!

# 172
Къде и кога ще се състои срещата?

# 173
Леман, добре дошла и от мен Hug
Аз съм Диди и както виждаш имам две принцеси. Аз съм една много щастлива мама. Не работя, но не се оплаквам и от липса на задължения Laughing
Добре дошла си на срещите ни, да се видим на живо. Носи и снимки.
Целувки на принцесата Алтайра.
За срещата следи тук в темата, още не сме се организирали. Обикновено е в неделя, а за мястото, всеки дава предложения, така че можеш да се включиш.

# 174
Добре дошла и от мен  Леман  Peace Вярвам ,че познаваш повечето от нас както и те теб  WinkНадявам се да се организираме и да се видим  Grinning
А сега към останалите мами :
Какво стана с дрехите който щяхме да събираме ?!?!?!?

# 175
Имаше вариант да ги носим в офиса на Данибейби. Аз лично не съм носила. Не знам някой дали е носил. Но вече много ми се иска да решим къде ще ги носим , да направим една сбирка и направо да поемем към дома, че да зарадваме децата за предколедно.

# 176
  • Mediterraneo
Днес ще говоря с Дом майка и дете и с Дом Детелина.
Определяйте време и място за събиране на нещата, че никаква няма да я свършим до Коледа...

# 177
Здравейте!
Тези почивни дни е идеално за среща. Алекс все още малко кашля, но се надявам до края на седмицата да се оправи.
Ще следя темата....за мястото и часа на срещата.

# 178
А пари ще се събират ли? Ако да идвам и аз, като нямам дрехи искам с нещо да помогна.

# 179
здравейте на всички,
може ли да дам идея за срещата,ако се състои заедно с децата. В неделя след обед е много спокойно в Мики,ако ли пък не,съм чувала хубави неща за ресторант ХХL. Какво ще кажете? А по въпроса за дарителската акция,носила съм дрехи в магазин ДАР Іпод М-телІ дрехите,които стават за деца ги носят в центъра за малтретирани деца,а останалите ги продават в магазина и парите са отново за центъра. Много ми хареса тази идея,финансирана от някакви англичани, и мисля пак да занеса някои дрешки.

Общи условия

Активация на акаунт