Шумен - 10

• 13 285
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Срещата обикновено е без деца, защото ако ги вземем няма да можем да се наприказваме. Аз предлагам да е пак там , където миналия път бяхме. Като седнем в стаичката и ще сме си само ние. Ако искате тогава и дрехите да носим, но въпроса е кога ще се занесат в дома и има ли къде да ги складираме до тогава.

# 181
  • Smallville
А н и моето предложение още важи.Къде бяхте миналия път?Аз ще се постарая да дойда,но ако е събота съм на работа и то до около 19 часа.Имам около 7-8 торби с дрехи и днес ще говоря с една приятелка която кара комби да ни извози до дома
Тарталета ти говори ли с дома да знам дали да се обаждам и аз?

# 182
DidiP, Ани, и вие сте много сладки!
 newsm51
Леман, добре дошла в подфорума! С теб се познаваме.
Бих искала и аз да дойда на срещата. Имам доста дрешки и играчки.
Кажете къде и кога ще се проведе.

# 183
Аз предлагам, тези които нямат дрехи като мен, ако искате да съберем пари и да купим някакви лакомства или нещо друго за децата.
За мястото на срещата - миналия път бяхме в едно малко кръчме - Регал. беше много хубаво, защото е отделено на отделни залички и никой не те притеснява, не е шумно и задимено. Аз съм за.

# 184
 НЕДЕЛЯ 03.12.2006 В РЕГАЛА, 13.30

СТАВА ЛИ?

# 185
Добра идея, без децата! Регал го знам,много вкусно готвят там. Аз съм на линия в неделя,в 13.30часа. Дано се съберем,че ми е интересно,кои от вас вече познавам Wink

# 186
  • някъде там
"LIMON4E", Защо не могат да ти се изпращат лични съобщения. Hug

# 187
  • Smallville
Пазете ми място,ще дойда Peace

# 188
И аз идвам.

# 189
И аз естествено Grinning

# 190
  • Mediterraneo
Така. Говорих с Дом майка и дете. Уговорих се другата седмица някоя сутрин ( най- вероятно в четвъртък) да занесем, каквото сме събрали.
Дечицата са на възраст от нула до три годнки, така че лакомствата като вариант просто не се вписват.
Предлагам на срещата в неделя всички да донесат, каквото могат- дрехи за деца от 0 до 3 години и играчки. Предполагам всеки ще може да отдели поне по 2 дрешки и 2 играчки... Не е толкова голяма работа!

Предлагам след това нещата да ги прибера аз, да ги сортирам и в четвъртък да ги занеса. Мъжът ми ще ми помогне с транспорта. Само моля да има още някой с мен, когато отиваме в дома  Peace
Чакам други предложения, ако някой има. Ако не- кой ще дойде с мен в четвъртък?

# 191
Здравейте, момичета! Аз отдавна не съм писала тук, но ви чета редовно Simple Smile И тази среща ще я изпусна, за мое съжаление. Точно на 3.12.2006 майка има рожден ден, и няма да бъда в Шумен, или майка ще дойде на Шумен, така че...! Но за подаръците за дом ''Майка и дете'' ще се включа, стига някой в събота да може да мине през нас, някой който живее около нас, на П.Парчевич,  за да му дам каквото съм приготвила. Ако някой е навит, нека ми пише на лични, ще дам точния си адрес, ако е нужно и тел.номер.
Приятно изкарване на срещата!
Поздрави,
Елеонора!  Hug

# 192
  • при Arctic Monkeys
ами аз нямам дрехи, от Рая почти нищо не ми е излишно все още... само няколко камизолки и 2-3 гащеризончета... мислех, че за Друмево ще даваме. кажете паричките кога ще събираме, ще дойда и аз този път Peace

# 193
  • при Arctic Monkeys
ама виждам, че Димана е писала по 2-3 неща, толкова ще събера  Peace

# 194
  • при Arctic Monkeys
хе, сега като се разрових, отрих оста нещица! пишете къде и кога да ги донеса!

Общи условия

Активация на акаунт