🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 357
  • 364
  •   1
Отговори
# 150
Гласувах в анкетата с първата опция - ''С недоволство. Всяка година трябва да има нов сезон.'' MasterChef ми е любимото риалити. Въпреки че последното разочарование от Токев ще ми бъде трудно да го понасям по тв, остана ми един Михалчев, Силвена Роу преди ме радваше, но последните години нещо взе да прекалява и по-скоро дразни. Токев преди ми беше безразличен, но сега ми е по-скоро неприятен честно казано. Ще видим как ще бъде следващ сезон. Защо да не сменям някой друг водещ?

# 151
  • Разпиляна във въображението
Завъртяха промото на новия телевизионен сезон на Бтв. В него има "ново кулинарно шоу". Възможно ли е да са взели друг формат за готвене? Бъркам ли се, че по време на предишния сезон вече избираха новите участници /нали имаше прекъсване на предаванията/. Ако новият сезон е вече заснет, а Токев в момента е в затруднение, дали не са измислили нещо друго?

# 152
  • София
Завъртяха промото на новия телевизионен сезон на Бтв. В него има "ново кулинарно шоу". Възможно ли е да са взели друг формат за готвене? Бъркам ли се, че по време на предишния сезон вече избираха новите участници /нали имаше прекъсване на предаванията/. Ако новият сезон е вече заснет, а Токев в момента е в затруднение, дали не са измислили нещо друго?
Още през есента обявиха, че тази година няма да има сезон на Мастършеф.

# 153
  • Испания
Новото кулинарно шоу сигурно е това на Роу.

Не е имало кастинг за нов сезон на МШ, защото обявиха, че ще си дадат почивка. По този повод, след случилото се с Токев, предположих /а за мен е точно така/, че проблемът му с алкохола го има от години. Вероятно не могат да съберат подходящи шефове. Михалчев може да участва в друг сезон, но Роу трудно я издържаха и Токев, и Михалчев. Та ако е трябвало да търсят двама нови, не са могли да открият подходящи.

"Да, шеф!": Chef Стефан Стефанов приготвя "Боб по хайдушки"
Chef Стефан Стефанов ще разкаже и защо червеният пипер е любимата му подправка

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 12:59 от Smileys 🙈🙉🙊

# 154
Още през есента обявиха, че тази година няма да има сезон на Мастършеф.

Пропуснала съм го. Не искам ново кулинарно шоу само за рецепти. Искам състезание! Simple Smile

# 155
Е да, и аз искам да гледам състезание.
По TV8 дават турското MasterChef, на няколко пъти го улучвам. Хвърчат като финикийци. Всеки ден без петък и събота. Епизодите са по 4 часа и половина, като почнат в 19.00 ч. наше време, продължават до 23.30, повтарят на другия ден от 10.15 до 15.00 ч., просто има много дълги рекламни блокове.
Скрит текст:
За абонатите на Виваком и ЕОН, безплатно се хваща турският пакет до 5 януари. Иначе се хваща и онлайн
Като няма българско издание, гледаме чуждите.... Да видим докога ще е така.

# 156
  • Испания

Да, както писах, кулинарното предаване е на Роу.

Цитат
Със своя талант ще вдъхновява и примата на българската кулинарна сцена – Силвена Роу, в свое авторското предаване.

# 157
Под "Татковци" какво е предаването?

# 158
Да, добър въпрос. А над "България търси талант"?

# 159
# 160
Явно си е реклама на телевизията.

# 161
  • Испания

От линка се зарежда първият епизод. За гледане на следващите се натиска на EPISODIOS под екрана за гледане и се появяват снимки-линкове към всички епизоди.

# 162
# 163
О, не! Не ми се гледат предавания със ''знаменитости'', а с обикновени и непознати хора...... Аман! Защо спряха Мастър шеф! Sad

# 164
  • Испания
Поредният тюрлюгювеч, изстискан от пръстите. Не смятам да си го причинявам. Роу я преглъщах трудно заради любимия ми формат и заради Михалчев и Токев. Но тази манжда с грозде ще я пропусна.

Ако мислят с това да конкурират ХК,

Общи условия

Активация на акаунт