🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 6 - След края на сезона

• 47 362
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
Шеф Михалчев е в Хелс Китчън (в момента разрязва риба тон, то огромно чудовище тази риба) . А новата реклама на МастерШеф направо кърти, с кетчупа, ако сте я гледали

# 211
  • София
... А новата реклама на МастерШеф направо кърти, с кетчупа, ако сте я гледали
Интересно, че още не ми се е показвала.

# 212
Ами по БТВ я въртят редовно.
Ето клипа: https://www.facebook.com/bgMasterChef/videos/383221570329901

# 213
А този с брадата дали е от Барбекю Брадърс (Васил Златарев)? На него го оприличавам, но естествено може и да греша дали под тази брада е същия човек.

Попадна ми и някаква клюкарска статия със спекулации, че в журито ще са Севда и Мария, победителката в последния сезон.

# 214
Оу, Севда... аз ще откача с нейния диалект. То оставяме това, ама тя не е нахакана, едва говори, едва мяука. Прекалено чувствителна, плаха... Освен Шеф, трябва да има качества и на водещ.
На мен са ми много симпатични Лора и Стоян от "Бон апети", но кой ли ме пита Grinning

# 215
  • София
След фишеците, че няма да има нов сезон, се радвам, че са обявили кастинг. Simple Smile
Любопитна съм кои ще са новите членове на журито и очаквам да направят по-различен сезон с участието си.
Михалчев - колкото и да ми е симпатичен - вече се показа като образ и няма с какво да ме изненада, така че съм напълно ОК с това, че няма да участва занапред.

# 216

Попадна ми и някаква клюкарска статия със спекулации, че в журито ще са Севда и Мария, победителката в последния сезон.
Аз пък Мария няма да изтърпя.

# 217
Аз искам да е Божана в журЕто 😜 От всички финалисти до сега, само тя ще пасне за тази роля!

# 218
Снощи сънувах, че го дават с жури Севда, Мария и Лео. Много странно, нито гледам често рекламата, нито се вълнувам чак толкова от предаването Thinking Rolling Eyes

# 219
  • София-Младост
Не смятам, че победителите са подходящи за жури. Все пак са любител готвачи. Вярно, че някои ресторанти отвориха и все пак...Дано подберат хора с по-голям опит и стаж. Обаче от сега подбор за снимки края на годината. Ще се озорят после да ги пресеят.

# 220
  • София
И като почне да реве Севда на всяка забележка и гонене и предаването уйде та се не виде.

Дано само не турят онова недоразумение Борис Петров.

# 221
Снощи сънувах, че го дават с жури Севда, Мария и Лео. Много странно, нито гледам често рекламата, нито се вълнувам чак толкова от предаването Thinking Rolling Eyes
хахахахахх!  И аз не смятам, че победителите от предишни предавания са подходящи. Но то кой остана? Ангелов и Силвена водят друго, Михалчев се отказа. Лео Бианки и Петров? Трябва да има и една жена за цвят и разкош. Абе беше си готино преди, не знам защо го развалиха..

# 222
  • София
Как “кой остана?”?
Да няма 5 ресторанта на кръст в България? Има много елитни готвачи, много от тях са правили и мастър клас в предаването. Все ще се намерят трима желаещи да се включат в журито. Да не говорим пък това каква реклама ще бъде за тях самите.

# 223
Дано само не турят онова недоразумение Борис Петров.

това ще е краят на предаването.

# 224
Как “кой остана?”?
Да няма 5 ресторанта на кръст в България? Има много елитни готвачи, много от тях са правили и мастър клас в предаването. Все ще се намерят трима желаещи да се включат в журито. Да не говорим пък това каква реклама ще бъде за тях самите.

Готвачи има много, ама за жури не е достатъчно само да са добри готвачи.

Общи условия

Активация на акаунт