Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?
, може и да се познаваме с теб, знае ли човек. И на мен ми се вижда множко разстоянието от тук /или Плевен/ до Сандански, ще видим как ще се справяме. Много ми е приятно да срещна съгражданка тук, толкова ми е мъчно за родния град. Тук съм от 1 година. Дойде време да се представим и ние-аз съм Таня, бъдещият татко Калин. На 25 г. съм, той е на 29. Чакаме първото си дете-планирано и много желано. Нямаме брак и искам да попитам мамите-юристи дали има някакви последствия за бебчо, казаха ми, че после процедурите били сложни-припознаване и т.н. А след като бебето е родено и се сключи брак какво следва? Бебчо ще си го гледаме сами/някое от момичетата беше споменало същото/, малко ме е страх дали ще се справяме, всички казват, че то само ще ми подсказва какво да правя. Иначе в четвъртък се "видяхме" с малкото човече, тежи с 3 грама повече от нормата
. Нямам търпение да излеза в болнични, да си подготвя дома за малкото човече. Мисля да поработя още2-3 седмици. Относно мястото за спане на бебчо, ще ни подарят дървено легло, но мисля, че ще ни трябва и сгъваемо преносимо, за да влиза в употреба като сме по пътищата 
Новината, че ще имаме бебенце я научих малко преди годишнината от сватбата ни, което си беше един прекрасен подарък
Иначе бъдещия татко много се радва за бебчето, постоянно ми гледа корема дали е пораснал, вчера каза, че трябва да започне да говори на бебето, за да свиква с гласа му 

Който има бебе знае колко са ценни още 30мин сутрешен сън
Мен автоматичните не ме кефят..