🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 917
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
  • Испания
Да, Пипин Илиян - бивш панелист на Гала.

# 226
То пък егати престижа да работиш в болница и старчески дом като ПР. Айде лекар да беше - разбирам. Комплексарка, това е Гери и никога няма да надскочи нивото си та ако ще и житейския и партньор да е някой професор-доктор от болница.

# 227
  • до най-прекрасния мъж
Добре, че е житейския партньор, иначе е гола вода, горката. Самочувствието й няма никакво покритие. Аз бих я съжалила.

# 228
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз пък не съжалявам хората с високо самочувствие, само тези с ниско. Бих я съжалявала ако се е продала, изкарва си парите с измами или живее без визия за бъдещето. Гери е усмихната, нахакана, възпитана, образована и има право на своята ексцентричност. Аз я харесвам

# 229
  • София
Рози, в предишното видео и се подиграваха, а тяхното ниво беше под нейното. Не ги знам, но много зле бяха. След като тя ми стана симпатична..

# 230
  • Испания
Не знам какво ниво виждате у нея. За мен е най-обикновена бръмчалка.

# 231
  • София
Никакво, но в сравнение с останалите си е топ.

# 232
  • София
Никакво, но в сравнение с останалите си е топ.
В сравнение с кои останали е топ въпросната личност?

# 233
  • София
Предишното и представяне. Там имаше неизвестни за мен хора, но бяха доста зле.

# 234
Интелектуално изобщо не смятам, че Дончева стои по- високо от Джино или Емануела. Един дол "чалга" дренки, само изказът на Гергана е по- постаран, че чак престаран и смешен.

# 235
То пък егати престижа да работиш в болница и старчески дом като ПР. Айде лекар да беше - разбирам. Комплексарка, това е Гери и никога няма да надскочи нивото си та ако ще и житейския и партньор да е някой професор-доктор от болница.

А каква е работата на един ПиАр на старчески дом, при условие, че всички старчески домове са препълнени и дори и да искаш, няма място къде да закараш близък роднина, имащ нужда?
Да си беше останала певица - не че някой я слушаше, ама поне няма да излага и себе си, и мъжа си, и бизнесите му. Той да плаща песни и клипове, тя да си седи у дома и да готви петлета с картофи и охлюви...

# 236
Не искаш да знаеш нищо за старческите домове, нито за PR, нито за нещо друго. За частните старчески домове. То държавни май няма.

# 237
  • София
Тес, подозирам, че си права, но аз се потресох.

# 238
  • Испания
А каква е работата на един ПиАр на старчески дом, при условие, че всички старчески домове са препълнени и дори и да искаш, няма място къде да закараш близък роднина, имащ нужда?
Да си беше останала певица - не че някой я слушаше, ама поне няма да излага и себе си, и мъжа си, и бизнесите му. Той да плаща песни и клипове, тя да си седи у дома и да готви петлета с картофи и охлюви...

Да готви, ама нали видяхме колко може и кой готви у тях! Житейският.

# 239
Смайли, тя наряза картофите през средата и ги нареди на друга дъска пред него в редички! Joy Явно той ги слага в тавата. Много е покорна - чудесна жена-трофей ще стане от нея. Гущерова 2.

Общи условия

Активация на акаунт