🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 890
  • 779
  •   1
Отговори
# 300
  • Испания
Каква мацка беше!

Алкохолът и наркотиците не прощават на никого.

# 301
  • ВАРНА
Хъм,бабхен.Можеше и на източния фронт да се задоми щерка и
та да стане бабуля.

# 302
Мими, рецептата моля! Изглежда чудесно!
Скрит текст:
Нищо сложно, осолявам рибата, става и с ципура, но ние много харесваме фагри, поливам я със зехтин, в корема слагам лимон и мандарина/може портокал/. Отгоре и отстрани подреждам резени лимон, мандарина, портокал, клонки мащерка и изсипвам сока на една мандарина/или половин портокал/. Печем до готовност. Grinning

# 303
ТодорОФФФ адски ми падна в очите, след едно от връщанията си от щатите (ама нещо от сорта 4-5г да е била там, по спомени) и се правеше на много интересна в интервю как е забравила българския - постоянно :"ох как беше на български, че забравих" Rage

# 304
Като Кичка в гръцкия си период Joy

Мими, благодаря!

# 305
Шибна босилек в тортата ли?!?!? Confounded

# 306
Нещо ми е съмнителна Кеми, че готви, не знам. Абе, менюто не ми допада, бъркоч ми идва. Леко заспивам.

# 307
Какъв бъркоч? Френска кухня.... около нея.
Всичко е на заготовка.

# 308
Оф, големи превземки и от Кеми, и от Буруджиева. Аз не съм я гледала в Търновската царица, но от там съм съзирала снимки - голяма красавица! Какви очи, какво нещо и сега - съсипия... Не остаря като катедрала...
Баба правеше ориз с картофи и не обичах особено много тая манджа, ама става, Манчев, не е като да не може. Ох, и сметана и синьо сирене наръга в това нещо с тия всичките подправки, бляк. Ръцете ѝ ... тъжно!
Илиан говори за нея като за икона, а те сега в тая манджа я завряха! Някои хора не бива да участват в такива кухненски неща, трябва да си запазят частица от ореола, който са имали на младини, иначе е съсипващо.

# 309
Басмати, френска кухня?! моцарела?! ..и се чудеше за куркума. Дано не сложи.

# 310
  • Испания
Тиганите с мръсните дъна... Повдига ми се.

# 311
  • София
Какви са тия хвалебствени речи за Камелия от другите участниците?

# 312
  • Испания
Буруджиева: "Камелия, нали може на "ти". Отговорът: тишинааааааааа.

Пипиният Илиян да си беше измил косата. Адски нечистоплътен.
Чаках момента, когато ще заговори за децата си. Е, не мина много време.

# 313
Какви са тия хвалебствени речи за Камелия от другите участниците?

ТПК "Меки четки"- гъзолизци..

Кофти артрит Sad

# 314
За нищо не става това чудо, което им го сервира, но колко са учтиви всички - ядат. Браво, не бива да я обиждат, тя все пак не е коя да е, а и просто е една вече възрастна жена. Пелев пак си е хубав и на тия години, само липсата на коса му придава кофти вид, но какъв хубавец беше и той!

Общи условия

Активация на акаунт