🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 818
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
Аз като прочетох "Без прибори" и първото, за което се сетих е суши и различни видове азиатска храна, която се яде с клечки. Всъщност ... клечките прибори ли са? Grinning Май дa Grinning Grinning
Индийците маат основно с ръце, ориз, туй онуй, мачкат на топки и тикат в устата. Joy
Бях в Мумбай преди време, да... всички така ядат. И аз започнах да ям с ръце, докато бях там. Като се прибрах, си хванах пак приборите Grinning
Интересна група ще са следващата седмица. Само Милена Славова знам.
Е... предполагам, че знаеш Сами Хосни, може би не вързваш физиономията с името. Ама кой не помни Сами Хосни от Фермата. Пък и ако не си я гледала, той е водещ в Wness TV и напоследък е някаква инстаграм звиздъ

# 646
  • Испания
Пипин е много смешен. Назобил е информация вчера за Василена, днес - за Пелев.

Хубаво жилище. Светло и непретрупано - точно обратното на това на Буруджиева.

# 647
Докато сме на темата "без прибори" давам още две предложения на участниците. Wink
Разядка с авокадо, така любимата на Манчо:
Скрит текст:

И разядка Тирокафтери:
Скрит текст:

Ядеш и ревеш и вилица ти не требе. Wink

# 648
Джасте, с туй авокадо щи пиши 2, повтарям две, чичо Манчо.

# 649
Джасте, дай рецепта за тези вкусотии

# 650
Джасте, дай рецепта за тези вкусотии

На мен да ми прати мостра.

# 651
На мен Пелов ми е леко банален, да не кажа скучен, като едновременно с това и  много сдържан.

# 652
Обран му викат. Мда..обран е.

# 653
Обран му викат. Мда..обран е.
Силно "обран" Laughing

# 654
Нещо хич не ми харесва менюто му. И той не ми харесва - дървен някак си.

# 655
Кеми Тодороф е като кокер шпаньол тази вечер в главата.

Василена заслужава победата тази седмица.

# 656
  • Испания
Кеми Тодороф е като кокер шпаньол тази вечер в главата.

Василена заслужава победата тази седмица.

Заслужава, но има най-малко точки.

Ако е очаквала, че ще бъде разбрана, ще бъде разочарована. Мисля, че точките хич не я вълнуват, за разлика от други.

Какво го разпитват! Да не би да очакват, че ще им каже как са го изгонили от телевизията?

# 657
Адриана 11, давам веднага:
Скрит текст:
Разядка с авокадо:
Добре узряло авокадо, заквасена сметана, копър, чесън, сол, ръска чер пипер, малко зехтин и пресен лимонов сок. Авокадото се намачква, обърква се с подправките и дресинга и накрая се добавя сметаната, разбърква се до хомогенна смес, сервира се с резенче лимон, стрък копър и сухар и... ядеш и ревеш.  Пп Ако искате да добиете пухкава консистенция на мус, просто разбийте всичко с пасатора. Но и с парченца, които се усещат е много приятно.

Гръцка разядка Тирокафтери по български:
Използвах меко и маслено бяло саламурено сирене, гъсто кисело мляко с 4% масленост, една сладка зелена чушка, нарязана на ситни кубчета, 2 скилидки млечен чесън(наситнен), малко олио и малко пресен лимонов сок. Намачках сиренето, добавих к. мляко, разбърках, добавих чушката, чесъна, лимоновия сок, олиото и отново разбърках до хомогенност. Преди сервиране поръсих с люспи лют червен пипер и малко кубчета чушка. Гарнирах с печен чипс с вкус на сладка оранжева чушка. Пп Оригинала е със зехтин и сирене фета, в някои вариации добавят печена червена чушка, или комбинират сурова и печена, има различни вариации според региона.
Пп Тете, знам, знам, изгорЕх с това авокадо, ама колко е вкусноооо.

# 658
Е, кой пък ще обърка Камелия Тодорова?
Суховат е малко Сашо Пелев.
Нищо не казах за Василена и великото и представяне, което така поляризира тук, но при мен има сянка от рода ѝ и ще се въздържа от мнение. За такива, както галината щерка, за които казах, че ще ги гледаме и търпим до девето коляно, защото се оказва, че те са най-способните, най-находчивите, най-пробивните и най-талантливите, предпочитам да не отварям приказка. За тях трибуна винаги ще има...

# 659
  • Испания
Камелия с вечните ѝ претенции. Как ровеше в чинията... Абсолютно гнусно.

Цял живот не успявам да я харесам. Не е зле да насочи претенциите към себе си. Има защо.

Общи условия

Активация на акаунт