🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16

• 34 777
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Все още не съм изгледала съвсем внимателно записите, но наблегнах на епизода с русата, понеже тук прочетох изключително много позитивни мнения. Та, Изобщо не е по мой вкус подобно поведение. Лицемерно ми е, точно така поднесено. Абсолютно пренавита жена! Не ми харесва момента в който искаш да изпъкнеш седнал върху раменете на други. Точно това долових. Едни драматизми излишни имаше също. Просто, не ми харесват фалшивите хора, а тя си е добронамерено фалшива. Дори и външно не ми е симпатична.
Буруджиева си беше по матрицата и ми хареса старанието ѝ, отговаря на очакванията за подобно предаване.
Този Илиян и той е мега пренавит да се хареса на всички и това да наречеш малко момиченце Дама минава всякакви граници на старанието му. Все едно да наречеш 20г жена, баба. Така ми звучи. За цялостното му инфантилно поведение сте изписали достатъчно. Няма да се повтарям.
Камелия, има си някакви тревоги в главата и душата, то си ѝ личи. Не бих я коментирала. Иначе се постара според възможностите ѝ. Не ми беше натрапчива.
А този адвокат ли е, какъв е, за сефте го виждам. Хванах малко от епизода, не съм го гледала целия, ама ми се стори супер отнесен. Ако така се изявява и професионално, олеле мале!

# 691
  • Испания

Любовният живот на Иван Манчев определено не е скучен. От известно време топ готвачът има нова любима и сега най-после разкри коя е. Шеф Манчев сподели тяхна обща снимка в Instagram, която бързо събра много лайкове.

Става въпрос за Ива Бека, която е рекламен специалист. Най-интересното е, че блондинката е майка на приятелката на най-големия му син.

# 692
Манчев, намяше ли син на няколко месеца?! Кога успя??? Може и да греша, но такива спомени имам!

# 693
  • Испания
Манчев, намяше ли син на няколко месеца?! Кога успя??? Може и да греша, но такива спомени имам!

От линка над снимката:

Преди да се хване с пловдивчанката Ива, майсторът на вкусните гозби преживя двe cкaндaлни рaздeли. Той първo ce рaзвeдe cъс съпругата си Мaринa и заживя с дocтa пo-млaдaтa oт нeгo Цвeтoмилa, а после скъса и нея - при това само два месеца след раждането на бебето им Aлeкcaндър.

През февруари с новата

# 694
Гледах го в интервю наскоро, каза че тежко е преживял развода с жена си, но не са се разделили заради въпросната Цветомила, а защото много са започнали да се ревнуват покрай неговите отсъствия, свързани с предаванията. Пътищата им са се разделили, но сега са в много добри отношения.
За тази Цветомила, каза че още в началото са усетили, че няма да се получат нещата, защото са много различни и са се разделили.
Пък тази последната е майка на гаджето на сина му.

# 695
Манчо, да ме прощава, ама има морал на улична котка.

# 696
  • София
Манчо, да ме прощава, ама има морал на улична котка.

Хахахах!

Ех, колко ми липсват старите емотикони!!!

# 697
Тая, последната, ще го втали! Финансово...

# 698
Еееее недейте с лошото 😀 Може пък тя да започне да го издържа 😃😃😃😃

# 699
Става въпрос за Ива Бека, която е рекламен специалист. Най-интересното е, че блондинката е майка на приятелката на най-големия му син.

Е браво, синът взел дъщерята, а баща му взел майка й. И ако се оженят ще стане весело.

Виждал съм го това момче като пубертет, преди 3 или 4 години, заедно със самия шеф Манчев, хаха... в магазина Drag Zone, който е за велосипеди. Бяха му откраднали колелото на момчето, та търсеха да купят ново. А пък единият от продавачите взе да се възхищава на Манчо, ц ц ц ц ... Голямата звиздъ!

Да видим сега новата седмица без прибори как ще е...

# 700
Този от любовни истории и тв изяви кога точно готви та се квалифицира като специалист не ми е ясно. JoyЦиркаджия!
Коя е тази от рекламата, която "не може повече" и ми се струва по бельо? Grinning

# 701
SatisfiedМи чичо Манчо е така - в едната ръка любовница, с другата готви.
Той нали така каза на Илиянчо, или на друг участник беше, че това ястие е толкоз просто, че с едната ръка можел да държи бебето, с другата да го направи Satisfied

# 702
  • София
Милена днес май доста ще се постарае с готвенето:

Този понеделник в „Черешката на тортата“ домакин ще бъде кралицата на рока Милена Славова, която ще посрещне гостите в своята къща и ще им сготви меню, достойно като за цяла армия от гладни рокери.

За да се справи с изключително сложната задача за седмицата, която е поставил шеф Манчев, рок легендата ще сервира салатени шишчета с чери домати и моцарела, чушки, пълнени със сирене, облечени фурми с бекон и кашу, панирани пълнени маслини със синьо сирене, патладжан с майонеза и чушки и пълнени гъби с бекон и кашкавал. Основното ще бъде шишчета с чушки, лук и сланина и ребърца с билки, приготвени на барбекю. Ще има още баница с месо и лук, a десертът ще бъде течен шоколад с плодове.

# 703
  • Испания
За две години /или по-малко/ - три жени. Иначе ръси акъл от екрана.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 10:37 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 704
  • София
Стана ми тежко от менюто на Милена само като го прочетох. Интересно патладжаните с майонеза как ще са приготвени, за да се ядат с ръце.

Общи условия

Активация на акаунт