Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 216
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,някоя да е спала в азиатската част?

# 181
това е ужасно далеч от болниците Simple Smile особенно с кола тоя мост направо е ад , постоянни задръствания

# 182
това е ужасно далеч от болниците Simple Smile особенно с кола тоя мост направо е ад , постоянни задръствания
Ооо,не знаех за моста. Мн ти благодаря,Бочи ☺
Аз ще съм,само за стимулация, в Аджъбадем Маслак и търся апартаментче с открит басейн(малко вит Д да събера поне,ясно е,че няма да влизам в него),та ако някой има предложение ще съм му мн благодарна 🙏🏼

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 14:58 от Devilche

# 183
имаше много сладки апартаменти в таксим а тераса Simple Smile Оак става за пържене 🤪Няма басейн ама и без това няма да влизаш , виж в Аир Бнб

# 184
Мерси,Бочи. Бях си харесала страхотни в Маслак,но за 2 дни всичко е букнато в airbnb😳 а аз и незнам кога точно ще ми дойде,защото пия циклопрогинова и съм със спирала за оправяне на сраствания,тя не мога и да букна всеки. Обясниха ми,че било висок сезон и трябва да фиксирам периода 😡
Идеята ти за терасата ми харесва и сега започвам ново търсене 😘

# 185
Успех ❤Ние бяхме миналата година точно август за стичулация и откарахме 17 дни заедно с цветната снимка. Та и аз не знаех кога ще ми дойде и букнахме за 20 дни горе долу и се разбрахме с хотела че така и така и ако се наложи ще до резервираме или ако може да отменим някоя др нощувка и те бяха ок и си отменихме 3 нощи в последствие Simple Smile

# 186
Благодаря ти,Бочинка 🙏🏼♥ Дано имаме късмет и поне 2-3 ембриончета,че годинките са ми повечко+мф-в бг нищо не се получи толкова години и опити.
Ще направя компромис с хотела-майнмного изисквания имах,а и се замотах с букването…. И моята идея е да се разберем с хотела/собствениците за +- 2-3 дни. Търся вече по други критерий.
При мен докторите препоръчват генетично изследване на Е,заради бременност до 17 г.с. с бебче с тризомия 18 и мн ме е страх,че здрав ембрион няма да имам изобщо 😰с нормални кариотипове сме и двамата,но предвид моята възраст,лошата морфология и трагичната ми единствена бременност има резон за презастраховане,но още се чудим с ММ.
И да попитам-след цветна снимка дали може веднага трансфер,предвид контраста и че винаги ми дават АБ за 7 дни 🤔

# 187
Ти нали сега отиваш за стимулация ? Направи я преди стимулацията или след , щом ще изследваш ембрионите може , трансфера ще е зет и няма да е веднага ! Ние бяхме с ЗЕТ и ПИД в мемориал , имам 3 аборта по естествен път , Два от тях с увреждания а бяхме на 25 и 26 години тогава.направихме стимулвция в мемориал . на 28 бях тогава , сега на 29 почти 30 , извадизме 14 Я оплодихме 14 , стигнахме до пид с 10 и само 7 ставаха за пид и тях изследвахме от тях 2 бяха идеални и 1 с забравих какво там нещо което става за трансфер да не задълбавам . И сега съм в 6 ти месец . Така че всичко ще стане ❤

# 188
Здравейте, момичета. Спешно търся инжекциите Гонал Ф 900 единици за понеделник. Ще ми трябва за понеделник и сряда общо 300 единици. Сряда ще правим изследвания и тогава ще разберем дали ще ни е необходимо продължение на лечението. Знаете ли дали се предлагат в България? Случайно някой да е в Турция и да има възможност да ми вземе и да е от Варна?

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 12:28 от i_georgieva94

# 189
Аз като закъсах за мерионал ми намериха мериофен в аптеката на Майчин дом Варна. Няма начин да нямат гонал там.
Пригответе се за тройна сума над тая в Турция. .. но когато нямаме друг шанс...

# 190
Кой ви помогна в търсенето? Няма ли възможност от Турция да се изпрати към България?
Аз като закъсах за мерионал ми намериха мериофен в аптеката на Майчин дом Варна. Няма начин да нямат гонал там.
Пригответе се за тройна сума над тая в Турция. .. но когато нямаме друг шанс...

# 191
Звъннах в аптеката и ми поръчаха.
Нямах как да чакам да ми носи някой.
Трябваше да си ги набавя до ходенето ми в Турция.

# 192
Здравейте, момичета! Записвам се и аз Simple Smile другата седмица ми предстои цветна снимка и първоначални прегледи в Бахчеджи и Мемориал. След един неуспешен опит в България, с три неуспешни трансфера. Решихме да се насочим към Турция. Предполагам, ще имам въпроси, така че ще пиша след прегледите.
Пожелавам от сърце успех на всяка една от вас!❤

# 193
момичета от пловдив,къде си отменяте пари в лири?
В Тракия, до Хепи Джо има обменно бюро, там имат лири.

# 194
Момичета, ние се спряхме на Мемориал, ще се радвам да си пиша с момичета , които имат успех там с неизяснен стерилитет. Имам няколко въпроса 🍀

Общи условия

Активация на акаунт