Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 356
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Ние също сме в АБ и на нас ни искаха нотариално заверен документ ,че живеем на един и същи адрес.Не изискват от чужденците да имат сключен граждански брак.

Това е само в Аджибадем🤔

# 301
Абе да попитам вас, че турците не са ми писали от 5 дни.... Кога приключва ангажимента на клиниката към нас?
След като изпратих резултат от първи кръвен тест(положителен) нищо не са ми писали.днес вече 5ти ден... Вече се изнервям, все пак още съм на лекарства, изписани от там.. Не знам какво да правя... 😭 Пускам си кръвни тестове, пращам им ги и нищо...... При някоя от вас случвало ли се е така?

# 302
Пиши им пак или им звънни. По принцип отговарят, а и са длъжни да си въвеждат информация в тяхната база данни чак до първия ехограф (за Мемориал говоря).
Честито!

# 303
Абе да попитам вас, че турците не са ми писали от 5 дни.... Кога приключва ангажимента на клиниката към нас?
След като изпратих резултат от първи кръвен тест(положителен) нищо не са ми писали.днес вече 5ти ден... Вече се изнервям, все пак още съм на лекарства, изписани от там.. Не знам какво да правя... 😭 Пускам си кръвни тестове, пращам им ги и нищо...... При някоя от вас случвало ли се е така?

В коя клиника сте?

# 304
в мемориал до след първия преглед на ехограф. обади им се може да са изпуснали или не получили смса ти

# 305
Здравейте, момичета,

Ние също започваме този месец стимулация в Турция и бих искала да ви попитам дали може да препоръчате някое чисто и спретнато апартаментче под наем около Аджибадем ? Важно ми е да има и хубав интернет тъй като няма как да отсъствам от работа (на ново място съм .. и нямам никакъв отпуск) и ще трябва да работя от там. Благодаря ви предварително!

# 306
Около Аджъбадем няма нищо. Най-близкият квартал е Маслак, който е само нови сгради и не мисля, че ще намерите нещо евтино там.
Понеже имате осигурен транспорт от болницата, просто си намерете апартамент, който ви допада )стига да е в европейската част, че ако сте в азиатската ще прекарвате огромно време в задръствания и никога няма да ств сигурни кога ще пристигнете, и те ще имат грижа за транспорта. Успех!!

# 307
Здравейте, момичета,

Ние също започваме този месец стимулация в Турция и бих искала да ви попитам дали може да препоръчате някое чисто и спретнато апартаментче под наем около Аджибадем ? Важно ми е да има и хубав интернет тъй като няма как да отсъствам от работа (на ново място съм .. и нямам никакъв отпуск) и ще трябва да работя от там. Благодаря ви предварително!

Здравейте,  през цялата стимулация ли смятате да останете там?Сега с тези тестове е много трудно пътуването!

# 308
Те няма да ви кажат нищо ниво или различно. Ще ви честитят Simple Smile Дали са ви лекарства, които би трябвало да ползвате до трети месец или вече с АГ тук да ги уточните. Обикновенно гинеколозите се съобразяват с инвитро лекарите. Ако имате специфичен въпрос около лекарствата, ще ви пишат или им звъннете по вайбър. Витамини те не коментират. Като моят опит е от Мемориал. Отделно съветът ми  е , ако имате някакви проблеми си търсите съответния специалист тук - за щит. хормони- ендокринолог, за тромбофилии ( особено по-тежките) - хематолог ( за леките може и АГ ) Лека бременност !

# 309
Много благодаря за бързите отговори ❤️
За Мемориал става въпрос.
Слава Богу, чухме се. До 10 г.с. лекарствата, след две на преглед.

# 310
Имай предвид че на мен кринона ми го назначиха мемориал до 12 та но аг то ми ги спря в 14 та почти така че все пак и АГ си слушай

# 311
Да, слушай си АГ-то на мен инжекциите Прогестан ми ги спря в 8 г.с,а те ми казаха до 10 г.с, Кринона по същия начин до 12 г.с,а го спрях в 10 г.с. И за НМХ ми казаха да мина на 0.6, пък аз дори минавам без него този път.

Много благодаря за бързите отговори ❤️
За Мемориал става въпрос.
Слава Богу, чухме се. До 10 г.с. лекарствата, след две на преглед.

# 312
  • София
Здравейте, в Мемориал правят ли стимулация на мъжа с цел подобряване на спермограмата (например кломид, фемара) или въобще не се занимават и просто са добри в селекцията на сперматозоиди за ICSI? В България не ни предложиха лечение, различно от витамини и хранителни добавки, с обяснение, че това е стандартът, по който се лекува мъжки стерилитет според Световната здравна организация. В други държави много жени пишат, че на мъжете им се предлагат методи за стимулиране производството на сперматозоиди, като кломид, ЧХГ, стероиди, които дават значително подобрение.

В Мемориал не зная какво правят, но могат да предложат ТЕСЕ, попитайте и за други методи.
В АБ правят плазмотерапия на мъже и нещата се получават.

# 313
Да, ние сме ваксинирани и нямахме никакъв проблем на първото си ходене със сертификат, надявам се и сега да е така 🤞🏼То аз си търся нещо на пешеходно разстояние от 15/20 минути. Предния път бяхме в Таксим и лудницата ми дойде малко вповече 😂

Иначе ние не сме в Аджибадем, а при д-р Тургут, който си има собствен кабинет в Мултимед, но процедурите се правят в клиниките в близост и за това питах за Аджибадем 🙂

Здравейте, момичета,

Здравейте,  през цялата стимулация ли смятате да останете там?Сега с тези тестове е много трудно пътуването!

# 314
Мемориал правят ли пср тест при начало на стимулация? И искат ли да се изчака известно време, ако сме изкарали скоро ковид?

Общи условия

Активация на акаунт