Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 334
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
В Турция няма,тук има. Но инжекциите са по новия протокол т.е слагаш и кринон и инжекциите.

Момичета, вече никъде ли няма Кринон, че сте на инжекции?

# 286
Devilche-на мен Бирсен ми каза, че професора не държи да съм там през цялата стимулация и мога да си ходя след прегледите. Само за трансфера държал да се остане два дни и да не се пътува. Практически още не съм минала по пътя, аз още разучавам но като цяло се спряхме на Аджибаден. По-евтино ни се струва и ако някой го интересува там не искат брак да имаш. Ние не знаехме и за това на  8 ми другата седмица ще се бракуваме хахха. Излъгах го моя най-накрая.

# 287
как така не искат брак ? то по закон го искат

# 288
как така не искат брак ? то по закон го искат

Биро само за турски граждани🤔въпреки че ако беше така и в другите клиники нямаше да искат удостоверение за брак.Този закон важи за самата процедура независимо на кого се прави .

# 289
по принцип аз знам че това е закон а не пришявка на болницата , понеже те са Мюсюлмани , и при тях вяра най малкото бебета се раждат след брак дето се вика. Та не знам дали правилно сте разбрали че не се иска брак

# 290
Попитайте отново ( всъщност вие така или иначе ще се жените), но е мн. странно, ако заобикалят закона..., че то така, защо не решат за чужденци да правят ин витро и с донорски материал....не ми е звучи сериозно да не искат брак?

# 291
Истината ви казвам! Бирсен ми го каза онзи ден като и казах, че се бавим, защото нямаме брак и сме насрочили дата. Тя каза изрично, че за чуждестранни пациенти няма изискване за брак и това било само за техни граждани.

# 292
Бах м.м..у... и ние за какво се оженихме....?
Даже при първото ни посещение  не бяхме още женени, доктора искаше направо да пристъпваме към стимулацията, но като разбра, че нямаме брак, поклати глава и каза, че нищо не може да направи като се бракуваме тогава ...

# 293
Аз съм слагала прогестан ампули - мускулно в дупето . Хубаво е мед. лице или някой  с опит - проверява се да не е засегнат кръвоносен съд. Хубаво е по едно и също време или горе-долу - плюс минус 1 час не е толкова проблем.
Тези явно са други - тип пролутекс - пак  в корема слагах такива. Пак по едно и също време горе-долу. Иначе сигурно и в ръцете може- както клексана , но стийскайте гънки. Все пак съм чувала ,че е по-добре в корема да се слагат  - около пъпа но не много близко и редувате. Има клипчета за повечето инжекции онлайн на различни езици.

# 294
Преди 3 години брака беше абсолютно задължителен за стимулация и трансфер. За преглед, не.

# 295
Момичета,нуждая се от Пролутон депо.Има ли някой излишни или някой в Истанбул,да ми вземе 3-4 кутийки.Ще бъда много благодарна Heart

# 296
  • Пловдив
Здравейте каква е цената наПролутон депо

# 297
Ние също сме в АБ и на нас ни искаха нотариално заверен документ ,че живеем на един и същи адрес.Не изискват от чужденците да имат сключен граждански брак.

# 298
Здравейте, в Мемориал правят ли стимулация на мъжа с цел подобряване на спермограмата (например кломид, фемара) или въобще не се занимават и просто са добри в селекцията на сперматозоиди за ICSI? В България не ни предложиха лечение, различно от витамини и хранителни добавки, с обяснение, че това е стандартът, по който се лекува мъжки стерилитет според Световната здравна организация. В други държави много жени пишат, че на мъжете им се предлагат методи за стимулиране производството на сперматозоиди, като кломид, ЧХГ, стероиди, които дават значително подобрение.

# 299
Удобно ли е да споделите до сега какво ви е мнението за клиниката и на какъв етап сте? Може и на лично
Ние също сме в АБ и на нас ни искаха нотариално заверен документ ,че живеем на един и същи адрес.Не изискват от чужденците да имат сключен граждански брак.

Общи условия

Активация на акаунт