Клиники в Истанбул - тема 13

• 53 341
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
С координатор се свързваш по вайбър и си запазваш час.

Защо не искате да си слагате инжекциите в корема , супер елементарно е нито боли нито нищо. Не виждам причина да се мъкнете в болницата в точен час за инжекция. Слагаш си я в сланината и айде приключихме.

В корема се усвояват най добре нещата и краката изобщо ама изобщо не са добра опция! защо не иска да си слагаш инжекцията в корема .

# 271
В Мемориал всеки ден ли искат да ви преглеждат по време на стимулацията? В Аджибадем ми казаха, че няма нужда да се остава.

# 272
не те гледат всеки ден но общо взето през ден почти .

# 273
Здравейте, момичета. Сами ли си слагахте инжекциите или може в Мемориал да го правят всеки ден? Също така се притеснявам от това, че не знам моя мъж дали ще успее да почива и да е при мен 14 дни там (казаха че толкова ще е необходимо да останем) вие сами ли бяхте и какво правихте?

И двете стимулации бях сама. Голяма скука, но аз съм бъзла и по-далеко от носа си не отидох. Изгледах доста сериали.
Много от момичетата ходят по забележителностите, молове. Мисля, че транспорта е доста уреден. Имаше и приложение за градския транспорт, но не се сещам как се казваше.

# 274
С координатор се свързваш по вайбър и си запазваш час.

Защо не искате да си слагате инжекциите в корема , супер елементарно е нито боли нито нищо. Не виждам причина да се мъкнете в болницата в точен час за инжекция. Слагаш си я в сланината и айде приключихме.

В корема се усвояват най добре нещата и краката изобщо ама изобщо не са добра опция! защо не иска да си слагаш инжекцията в корема .
Bochinka, аз не съм казала че не искам да си я слагам в "сланината" както се изказа. Макар, че малко грозно звучи. Нито боли, нито нищо! Исках да знам, дали има и вариант на друго място. Просто се интересувам и искам да се погрижа да не се травмира толкова мястото около корема, което моето специално не е много. Специално за час за инжекции няма да се мъкна по болниците, особено пък за тази. Бия си ги сама от вече точно 20 дена. Слагам си риванол, масажирам си мястото, редувам ги от двете страни, но въпреки това искам да знам и за други места. Няма нищо лошо в това да се грижиш за себе си и "сланината си". Благодаря за съвета.

# 275
първо аз отговорих на няколко въпроса а не само на теб ! Второ не знам какво видя в думата сланина като то реално е точно така и трябва да си я слагаш в най сланинестата част на тялото си! И да хващаш хубава гънка. Извинявай много но си слагам вече 7 месеца инжекции и си ги слагам във всички възможни сланинм по тялото си и не знам кое па толкова те засяга и кое му е толкова грозното на тази дума.
Тя за това се нарича подкожна защото се бие в най мазната част на тялото , корема , паласките и ръцете отзад !

# 276
Момичета здравейте ще почвам прогестан 25мг.
Всеки ден в един и същи час ли се слагат?
Това отзад в ръката какво ще каже .

# 277

Това капсули ли са или инжекции?

# 278
В Мемориал всеки ден ли искат да ви преглеждат по време на стимулацията? В Аджибадем ми казаха, че няма нужда да се остава.
Може ли да ми кажете повече за Аджибадем-на колко дни Ви казаха,че трябва да ходите? Другата седмица,ако всичко е наред(и нямам задържан фоликул) ще пътуваме за започване на стимулацуя,но сме резервирали апартамент за 11 дни,защото мислех,че ще ме викат през 1-2 дни поне 😟

Момичета,колко парички горе-долу ви излизат лекарствата за стимулация и от къде е най-изгодно да се купуват?

# 279

Инжекции пропуснала съм да напиша

# 280
Тези инжекции се слагат мускулно от медицинско лице.

Инжекции пропуснала съм да напиша

# 281
Може ли да ми кажете повече за Аджибадем-на колко дни Ви казаха,че трябва да ходите? Другата седмица,ако всичко е наред(и нямам задържан фоликул) ще пътуваме за започване на стимулацуя,но сме резервирали апартамент за 11 дни,защото мислех,че ще ме викат през 1-2 дни поне 😟

Момичета,колко парички горе-долу ви излизат лекарствата за стимулация и от къде е най-изгодно да се купуват?
Мен ме викаха често, стоях си там и много се забавлявахме в Истанбул - паркове, исторически места, молове, аквариуми и т.н.
Лекарствата винаги ги чаках да ги донесат в болницата, Бирсен се обаждаше на една аптека и ми ги носеха на крака с отстъпка с едно моторче. Горе в Старбъкс кафенето. Не знам ти дали си през Бирсен?

# 282

Мен ме викаха често, стоях си там и много се забавлявахме в Истанбул - паркове, исторически места, молове, аквариуми и т.н.
Лекарствата винаги ги чаках да ги донесат в болницата, Бирсен се обаждаше на една аптека и ми ги носеха на крака с отстъпка с едно моторче. Горе в Старбъкс кафенето. Не знам ти дали си през Бирсен?
Благодаря ти 🙏🏼
От април ми оправят сраствания в матката в АБМ и сега отиваме за 4ти път и ще замразяваме ембриони(дано имаме такива).
През Бирсен съм и аз,но тя сега ми каза,че не давали отстъпки и около 1000-1200 евро ще е стимулацията 😰 и да си търся аптека с отстъпка 😡 четох в темата скоро, че в Мемориал лекарствата са между 600-800 евро,което е двойно по-евтино от АБМ. ПИД също в Мемориал е мн по-евтин,но заради хормона на растежа и микрочип се насочихме към АБМ и дано успеем от 1ви опит,че може и последен да ни е 😰

# 283
HeartpulseHeartpulse

Благодаря ти 🙏🏼
От април ми оправят сраствания в матката в АБМ и сега отиваме за 4ти път и ще замразяваме ембриони(дано имаме такива).
През Бирсен съм и аз,но тя сега ми каза,че не давали отстъпки и около 1000-1200 евро ще е стимулацията 😰 и да си търся аптека с отстъпка 😡 четох в темата скоро, че в Мемориал лекарствата са между 600-800 евро,което е двойно по-евтино от АБМ. ПИД също в Мемориал е мн по-евтин,но заради хормона на растежа и микрочип се насочихме към АБМ и дано успеем от 1ви опит,че може и последен да ни е 😰
Ще стане, вярвай Heartpulse

# 284
Момичета, вече никъде ли няма Кринон, че сте на инжекции?

Общи условия

Активация на акаунт