Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 302
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Desii_123- август, когато избирах клиника се свързах с Шефкие на 0090 549 314 69 67. След няколко часа ми отговори, а на другия ден ми прати мейл. Ако искаш мога да ти го препратя да видиш какво искат н началото. Аз се насочих към Аджибаден и на следващ цикъл, живот и здраве отивам за първи път.

IRusinova, благодаря ти! Да, ще съм много благодарна, ако ми изпратиш информация какво искат в началото. Аз писах в група до трите координаторки във вайбър, но може би ще пробвам отделно само до Шефкие да пиша. И ние за сега сме се ориентирали основно към Мемориал и Аджибадем.
Да разбирам ли, че не сте ходили до сега на преглед или друго на място? Онлайн ли правихте консултация с лекар или само на база условия избрахте клиниката?
От Бахчеджи директно ми заговориха за преглед на място. От Аджибадем на този етап имам някаква начална комуникация с Ирина Георгиева като съм й изпратила информация за нашия случай и очаквам отговор от тяхна страна.
Пожелавам успех!

# 391
Здравейте, момичета Simple Smile

Ние вчера също пристигнахме в Истанбул и по препоръка на един човек от темата (за което безкрайно много му благодаря) решихме да отседнем в апартамент през airbnb. Предния път бяхме в хотел до Таксим и да си призная лудницата там не ми допадна особено. Сега ни излезе около 60лв на нощувка за целия апартамент, като си има спалня, холче и малка кухничка. За нас е идеално за тези пари, супер близо е до Момарт, Аджибадем Шишли и най-вече кабинета на д-р Тургут (на 5 минути пеш). Наоколо има доста ресторанчета и магазинчета и от към транспорт пак изглежда доста удачно, въпреки че ние все още не сме го пробвали, за съжаление ни се наложи да си работим и двамата .. За сега уж ще останем 11 дни, защото ще правим само стимулация без трансфер, но утре е първия преглед при докито и ще видим какво ще каже и той.

Пожелавам успех на всички ви ❤

# 392
Момичета, къде пускате тромбофилия, в коя лаборатория, че се оказа, че ми искат изледвания, които не правят явно навсякъде.

Също Кринон гел след трансфера ли се започваше? И от коя аптека се снабдявате с него

# 393
Ако питате за България - в Геника изследват тромбофилия.

Момичета, къде пускате тромбофилия, в коя лаборатория, че се оказа, че ми искат изледвания, които не правят явно навсякъде.

Също Кринон гел след трансфера ли се започваше? И от коя аптека се снабдявате с него

# 394
Кринона се започва в деня на предполагаемата овулация, около 5 дни преди трансфер на 5 дневни ембриони. Първия Кринон купих от България.
За тромбофилия и аз препоръчвам Геника.

# 395
може ли някой да ми обясни,който е правил замразен трансфер.Единият месец е стимулацията,а вторият ,как се ходи на прегледи,какво се прави.Интересува ме месеца след пункцията!благодаря много

# 396
Кринона се започва в деня на предполагаемата овулация, около 5 дни преди трансфер на 5 дневни ембриони. Първия Кринон купих от България.
За тромбофилия и аз препоръчвам Геника.

Помните ли от коя го намерихте в България?
И после в Истанбул от коя аптека?

# 397
Semana 15,
Във всяка аптека в България могат да ви го доставят на следващия ден. А в по-големите аптеки го има постоянно.
В Турция имаше един момент тази зима, когато беше изчерпан, но сега май е отново наличен. По принцип и там може да се закупи от всяка аптека. Аз съм взимала от Идил до Мемориал. В Турция Кринона е по-евтин. Човек може да се запаси с повечко кутии след трансфера. Тогава е добре да сравните цените в няколко аптеки и да се пазарите за отстъпка за количество.
Lili,
При нас трансфера не беше на следващия цикъл, а по-късно понеже се забавиха с пид. Бях на протокол с Естрофем в Мемориал.
На втори ден се прави ехограф и кръвни и се пращат на координаторите, после те казват кога, имах още 3 прегледа и два пъти кръвни изследвания.  Всичко правих в Бг, лекарствата също си купувах от тук. Трансфера беше на 20-ти ден. Ден по-рано ни искаха в клиниката за Ковид изследвания. В деня на трансфера те викат следобяд, пиеш вода, трансфер, един час лежиш в стая и се прибираш в хотела.

# 398
благодаря ти много!Значи за трансфера реално се отива за 1 ден в Турция само като се прави трансфер?

# 399
Аз лично отидох за последните прегледи при тях. Един ден преди, деня на трансфера и на следващия може да си ходиш. Зависи пак и те какво ще ви посъветват.

благодаря ти много!Значи за трансфера реално се отива за 1 ден в Турция само като се прави трансфер?

# 400
Аз започнах проследяването в България, но след втория преглед ме извикаха, да да ме прегледат на място, което беше една седмица преди трансфера. Аз останах там докато не го направихме. Беше ми по-спокойно така. Искам да кажа, че има различни сценарии и е индивидуално.

# 401
благодаря  още веднъж на всички!

# 402
На 10 ден ме извикаха на преглед и останах там,трасфера беше след 5 дена.След него останахме още 5 дена,просто защото не ни се прибираше от този магичен Истанбул Heart Eyes

# 403
Две нощувки имахме -една преди трансфера и една в деня на трансфера. Препоръката е на далечен път да не се пътува веднага след трансфер.

# 404
Аз съм на естествен цикъл, викнаха ме на  12ти ден по спешност, защото замерванията на лигавицата от 11ти ден им се сториха грешни. Биха ми Овитрел на същия ден след като излязоха резултатите от хормоните. Казаха, че мога да се прибера в България, но реших да остана тук.
Има ли момичета, които са отседнали около Мемориал в момента? Искате ли да се видим утре, вдругиден за кафе, разходка?

Общи условия

Активация на акаунт